aynen canım benim allahım o gunahsiz kucuk cocuga sana umudunu mucizenin habercisi elci eylemiş inşallah oyle oluray inşallah ben de anne olacak mıyım kalbim öyle acıyor kii Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 4 yaşında yeğenim var telefon ediyor teyzecim kızların olmadı mı daha diyor Allah söyletiyordur inşallah
amin canım Allah razı olsun içim ferahladı gerçektenaynen canım benim allahım o gunahsiz kucuk cocuga sana umudunu mucizenin habercisi elci eylemiş inşallah oyle olur
bak benim amaliyatimdan sonra ikinci gebelik oldu ilkinin kalp atışı alinmadi rabbim yeterki ol desin inşallah senin icinde diyecek ..
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin
iki tüpünü de aldırmak yerine geçişlerini kapasın tüpler damarlara yapışık da olabiliyor nasıl hemen alırım diyorlar anlamıyorum
merhaba ben özel bir hastaneye gittim doktor raporlarımı filmlerimi ultrasonumu inceledi ve miyom rahim dışında bebekle alakası yok bence almayalım dedi miyom ameliyatı eğer rahim içinde değilse düşünülmemeli dedi tüpünü de almaktan yana değilim sadece içeri sıvı akıtmaması için geçişi kapayacakmış hidrosalpenkste rahime bu sıvı akıyormuş diğer tüpüme ve genel olarak rahme bakmak için laparoskopi yapacak açık ameliyat olmayacağım cuma gününe ameliyat günü verdiler bu şekilde başka bir sorun olmadığı takdirde 6 ay bekleyeceğim kendi kendime hamile kalma şansım varmış yani ben miyomu aldırmıyorum ve tüpümünde geçişi kapanacak onu da aldırmıyorum Rabbime güveniyorum şifa diliyorum bana ve herkese elimden başka ne gelir ki ordan oraya savrulmak kadar zor birşey yok bir karar verip o yolda yürümek istedim hayırla sonuçlanır inşallah
Ben yurtdışında yaşıyorum ameliyatı burada oldum henüz bir para ödemedim bir kaç ay sonra eve ufak bir fatura gelir ama tutarı bilmiyorum. Ama şöyle diyim hsg çektirince eve gelen fatura 4 eur olmuştu. 21 aralıkta oldum ben ameliyatı 1 Ocak’ta yılbaşı kutlamalarındaydım. Tabiki dikkat ediyorum yine de ameliyat oldum diye ağır kaldırmıyorum falan ama herşey yolunda. Üniversitede olacaksan bu ameliyata çok öder misin ki? Özel gibi olmaz daha ucuz olur gibi geliyor bana ama fiyatları da hiç bilmiyorum.
ben istanbul da suleymaniye hastanesinde tup bebek foktoruna amaliyat oldum ve amaliyattan para alinmadi bilgin olsun zeytinburnu nda suleymaniye hastanesinde benim cocugum olduğu icin tup bebek yapgirsaydim para alacakti normalde cocugu olmayandan para alınmıyormuş..
ozelde olacaksan amaliyatina para odersin
rabbim inşallah yolunj gosterir darda sikintida kalmazsin inşallah tez zamanda hayırlısı ile saglikla gelsin mucizen
rahimde veya yumurtalıkta olması birşey değiştirir mi sonuçta rahme sıvı akıtmaması için kapatılacak benimki baya bi şişmiş ben bile şaşırdım görünce ben de çok dua ediyorum Allahım tez vakitte şifamızı versin bizi de sevindirsinAhh canim benim insallah guzel sonuclar alirsin oyle dua ediyorum ki... doktoruna guveniyorsan bize bisey demek dusmez. Bana da doktor alacaz dedi baglantisini keselim flan demedi. Senin hidrosalpenks rahimin oldugu yerdemi şiş ? Yoksa yumurtaligin oldugu yerdemi şiş?
Benimki yumurtaligin oldugu yerden şişmiş o yuzden mi doktor bana kesin bir dille alacaz dedi acaba. Baglantiyida kesebilir sonucta...
rahimde veya yumurtalıkta olması birşey değiştirir mi sonuçta rahme sıvı akıtmaması için kapatılacak benimki baya bi şişmiş ben bile şaşırdım görünce ben de çok dua ediyorum Allahım tez vakitte şifamızı versin bizi de sevindirsin
eğer durumun ve yaşadığın yer uygunsa birkaç doktora git acele etme çünkü genel olarak her doktor tüpleri alma tarftarı olmuyor çok zorda kalmayınca senin için böyle söylüyorum için rahat etmeden emin olmadan birşey yapma ben kaç ay araştırdım önce açık ameliyat dediler tüp alıncak dediler şimdi de almaya gerek yok dedi başka doktor demekki almadan da oluyormuş Allah yardımcın olsunKizlar tupler acik olmasina ragmrn hidrosalpenks olan varmi ? Doktor acik dedi ama şişme var dedi. Tuplerimi aldirma karari aldim ama yinede aklimda soru isareti var
eğer durumun ve yaşadığın yer uygunsa birkaç doktora git acele etme çünkü genel olarak her doktor tüpleri alma tarftarı olmuyor çok zorda kalmayınca senin için böyle söylüyorum için rahat etmeden emin olmadan birşey yapma ben kaç ay araştırdım önce açık ameliyat dediler tüp alıncak dediler şimdi de almaya gerek yok dedi başka doktor demekki almadan da oluyormuş Allah yardımcın olsun
İşte ben de bunu düşünerek karar verdim daha fazla zaman kaybetmek istemedim hakkında hayırlı olsun güzel olacak diye kendini telkin et Allah a sığın elimizden başka birşey gelmez zaten sen de bizi haberdar et Allah yardımcın olsunBana laparoskobiyle yapicak sanirim acik degil. Cunku gobegimle ilgili birseyler soyledi. Kac doktora danistim gunlerce arastirdim. Daha fazla zaman kaybetmemek adina yaptirmaya karar verdim 4 senedir olmuyosa demek ki bi sıkıntı var of ne kadar zor surecler..
İşte ben de bunu düşünerek karar verdim daha fazla zaman kaybetmek istemedim hakkında hayırlı olsun güzel olacak diye kendini telkin et Allah a sığın elimizden başka birşey gelmez zaten sen de bizi haberdar et Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım çok sevindim bak Allah a güven yürü demiştim sonuçta şifa Rabbimden gözün aydın insallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzCannnnlarrimmmmmmm bugun ameliyat gunumdu iki tupumde alinacakti..
Ameliyata girdim ciktim... birkac saat moralim bozuktu.. sonra doktorum geldiiii veeeeeeee bana tuplerimi almadigini cunku tuplerimde sorun olmadigini, endometriozis oldugumu ve o odaklari temizledigini artik dogall yolla hamile kalabilecegimi soyledi... nasil sevindim nasillll anlatamam cok mutlu oldum saatlerce tuplerim alinmiş sanarken aslinda alinmamiş. Doktorum o kadar emindiki hidrosalpenks olduguna o da sasirmis.. tupleri alcam diye girdim endometriozis temizledim dedi :)))))) allahim duydu sesimi allah var hic istemiyordm tuplerimi aldirmak allahima sukurler olsun :)
Geçmiş olsun canım çok sevindim bak Allah a güven yürü demiştim sonuçta şifa Rabbimden gözün aydın insallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
ayni benim gibi amaliyat olmussun inşallah hamis de olursun ekimde oldum aralikta hamile olmusum ocak ayinda hamile oldugumu ogrenmistim inşallah hayırlısı ile saglikla tez zamanda mucizen nasip olsun ..Kızlar dün laparoskopi operasyonum oldu şu an hastaneden yazıyorum uyudum uyandım uyanırken herhangi bir sıkıntı ağrı yaşamadım sadece sonda beni mahvetti canım çok yandı şu anda gazdan dolayı hafif şişkinliğim ve hassasiyetim var sol tüpümün rahme geçişi kapatılmış sağ tüpüm gayet sağlıklıymış 3 ay bekleyelim dedi doktorum normal yoldan hamile kalmam için inşallah müjdeyi de veririm size
canım çok sağol sen de evladını sağlıkla büyüt inşallah içimden hep ağlamak geliyor korkuyorum her gün dua ediyorum tek tüple nasıl olur diye dualarını esirgeme nolur Rabbim her isteyene ve bana da bu güzel duyguyu tez vakitte yaşatsın senin de mi tüpün kapandıayni benim gibi amaliyat olmussun inşallah hamis de olursun ekimde oldum aralikta hamile olmusum ocak ayinda hamile oldugumu ogrenmistim inşallah hayırlısı ile saglikla tez zamanda mucizen nasip olsun ..
19 ocak da amaliyat olmussun bende fogum yaptim ogun dualafim tum isteyenlere idi allah'ım kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?