miyom ve hidrosalpenks ameliyatı sonrası hamile kalan var mı?

canim benim rabbim yeterki ol desin inşallah senin icinde diyecek tek tuple sansin allah'ımızin izniyle devam ediyor.
sonucta yumurtlamak onemli iki tupun olmasa bile tüp bebek yaptiriyor doktorlar allah'ım hayırlı kılsın nasip etsin inşallah hayırlısı ile saglikla gelsin minigin .. duamda kalbimde seninle

Allah razı olsun canımsın

Merhaba.tek tuple dogal yollami hamile kaldiniz.benimde sag tupumde hidrosalpinks var.ameliyat konusunda kararsizim

Merhaba.tek tuple dogal yollami hamile kaldiniz.benimde sag tupumde hidrosalpinks var.ameliyat konusunda kararsizim
aynen evet canım benim
sol tüpü rahimden ayirdilar bagladilar ve hamile kaldim sağ tüple
amaliyatimi tüp bebek doktoru yaptı..
hiç kararsiz kalma canım doktorunda öneriyorsa biran önce amaliyatı ol .
rabbim yeterki oldesin inşallah senin icinde older bebegine kavuşursun kizim simdi 9 aylık oldu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Tek tuple hamile kalma sansin yuzde olarak azaliyo diyolar o yuzden umudum kiriliyo.tek tuple hamile kalabilirmiyim diye

Tek tuple hamile kalma sansin yuzde olarak azaliyo diyolar o yuzden umudum kiriliyo.tek tuple hamile kalabilirmiyim diye
canım benim niye hamile kalamiyacaksin umutsuzluga düşme sakın rabbim yeterki ol desin inşallah senin icinde ol desin inşallah nurundan hayırla sağlıkla bebis nasip etsin
azmi yüzde elli
olmazsada tüp bebek sansinvar gerek de yok yuzde elli süper
sperm ve yumurta kalitesi olsun yeterki
kendinede esinede iyibak
benim oldu BEBEĞİM hamdolsun
hemde ikidefa hamile kaldim
inşallah seninde tum istiyenlerinde olsun inşallah

Umutlandim yazdiklarina insallah arkadasim

Merhaba , ben geçen sene 14,5 cm miyomum olduğunu öğrendimde çok korkmuştum. Ve gerçekten körü bir doktora denk geldim miyomun çok büyük rahimin alınabilir gibi şeyler söylemişti ben daha çocuk bile yapmamışken. Sonra bu başlıkları o kadar çok okudum ve dedimki niye kimse olumlu hikayesini yazmıyor demek ki yok. Ama olay hiçte öyle değilmiş önemli olan dr. Ben prof. dr. Cem iyibozkurt u buldum ne rahim alınması saçmalama tobotik cerrahiyle miyomu alırız dedi ve bir hafta sonraya randevu verdi. Ameliyatım iyi geçti çokşükür dr bana bu ameliyattan sonra 6 ay geçene kadar gebe kalmamalısın dedi 6 aylık süre temmuz başında bitti ve ağustos 10da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve dedim ki bu haberi ben paylaşıyım umutsuz umutsuz yazanlar bunu okusun boşuna kendilerini üzmesinler

merhaba sanırım hamilesiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hidrosalpenk var benimde bir tüpümde siz nasıl bir yol izlediniz? ameliyat oldunuz değil mi? banada yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba. acaba ameliyatınızı hangi üniversite hastanesinde oldunuz? ve ne kadar tuttu ücreti. umarım bebeğinize kavuşmuşsunuzdur. bende şuan çok korkuyorum laporoskopi olmaktan ama tek tüpümde sıvı var. sanırım bu şekilde tutması imkansız.

Merhaba. Mart ayında ameliyatımı oldum. Ultrasonda tek tüpte görünen laparoskopi ile açılınca görülmüş mi iki tüpümde de varmış. İkiside alındı maalesef. Haziran ayında transfer oldum hamdolsun tutundu bebeğim. Şimdi 32 haftalık olduk çok şükür. Sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah. Sizede en kısa sürede acil şifalar dilerim. Ameliyat sonrası inşallah hemen olur bebeğiniz. Ben ataşehir memorialde cem demirel’e oldum ameliyatımı. Çok çok memnun kaldım. Ağrı sızı hiç olmuyo merak etmeyin. 1 gece hastanede kaldım. 1 gün sonra ayaklandım evin içinde dolaştım. 1 hfta sonra uçakla seyahat ettim .

Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ne kadar tuttu ameliyat ücreti acaba?

Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ne kadar tuttu ameliyat ücreti acaba?

Yaklaşık 17.000 tl tuttu canım . Ama benim yapışıklıklarım vardı onlarda düzeltildi falan. İki ameliyat gibi oldu yani.

Yaklaşık 17.000 tl tuttu canım . Ama benim yapışıklıklarım vardı onlarda düzeltildi falan. İki ameliyat gibi oldu yani.
Devlet hastanesindemi 17 bin tuttu.bide ameliyata karar verip kac gun sonra aldilar ameliyata.belli bi sure bekletiyolarmi

Devlet hastanesindemi 17 bin tuttu.bide ameliyata karar verip kac gun sonra aldilar ameliyata.belli bi sure bekletiyolarmi

Hayır ben özel hastanede oldum.istanbul Ataşehir memorial cem demirel. İstediğiniz zaman girebiliyorsunuz ameliyata doktor ne zaman müsaitse siz ne zaman müsaitseniz.

Cigdem hanim merhaba Allah evladinizi size bagislasin. Sizin miyom ameliyatiniz ve tup bebek dahil mi 17000 tuttu yoksa sadece ameliyat mi bu ucrette tuttu acaba?

Cigdem hanim merhaba Allah evladinizi size bagislasin. Sizin miyom ameliyatiniz ve tup bebek dahil mi 17000 tuttu yoksa sadece ameliyat mi bu ucrette tuttu acaba?

Merhaba. Amin çok teşekkür ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben miyom ameliyatı olmadım . İki taraflı hidrosalpenks ve içeride ki yapışıklıkları açma işlemi uygulandı. Özel bir hastaneydi o yüzden pahalıydı biraz ne yazık ki . Evet sadece ameliyat 17.000 tl tuttu. Tüp bebek dahil değil maalesef.

Öncesinde 5-6 doktor takibine rağmen nedeni bulunamayan tekrarlayan düşüklerim için Murat hocam ilk randevuda tanı koyduk(hidrosalpenks) ve verdiği güvenle hemen laparoskopi oldum. Neticesinde sol tüpün bağırsaklara yapışmış olduğu ve alındığı operasyon ile hiçbir komplikasyon yaşamadan sağlığıma kavuştum. Doktorunuzun sizi anlıyor olması ve size verdiği güven, destek çok çok önemli. Çok teşekkür ediyorum kendisine, iyi ki kendisine ulaştık diyorum. Doç.Murat Bozkurt Pendik VM Medical Park ta kendisi kesinlikle tavsiye ediyorum, doktorluğu ticaret olarak değil hakkıyla insanca biri.

Benimde sag tubada yani tupumde hidrosalpinks var.en az 6 tane isinin ehli kadin dogumcuya muayene oldum.bir cogu laporoskopi olmamin gerektigini soyledi.son gittigim bir universite hastanesi kadin dogum birimi basi profosor bi bayan hoca filmimin yaninda bende usg ile muayene ediyim oyle yorum yapayim dedi.ultrasonda hic bi sorun yok ben bosuna senin tuplerini bosuna almam dedi sadece filmde rahimde perde var histrsekopi ile onu kesicem sonra tup bebege baslicaz dedi.ben laporoskopiye cok hazirlamistim kendimi hatta tuplerin alinmasi isin ehli degilse yapan yumurta rezervi damarlarina bile zarari oluyomus diye bilgiler edinmistim.simdi cok korkuyorum gercekten hidrosalpinks varsa tup bebek bu yuzden tutmazsa diye.yada cok ileri boyutta digil ondanmi usg de cikmadi.prof kadin illa bi bildigi vardir diyorum.hocam boyle boyle dedim tutmazsa diye tup bebek korkuyorum.histereskopi isleminden sonra tekrar konusuruz dedi.boyle bisey basina gelen etrafinda denk gelen varmi arkadsslar cok karisigim gercekten

Merhaba bu ameliyatin maliyeti ne kadar oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…