Hahah onu bilemeyiz canım. Belki inşallah senin minnoş da güzel kilo alacakHahahah yok baba gördüyse doğrudurAaa bak yeni bir şey öğrendim Ben de çok severim kaşarı. Senin yediklerini Murat yiyor şimdi benim yediğim direkt demek ki göbeğe popoya
Tanışmıştık kuzum...Siperlik bulamayabilirim gidene kadaroğlum büyük riskte mi yani dezenfektan çok etkili değil mi yani bide kaç dakika da bir kolonya sürmeliyiz? Çok soru oldu değil mi
Aa siz Elhan ablayla samimi misinizElhan ablamız canımızdır
Biraz bakmıştım kuzum Hüsne vardı...Yok yok yabancı damat çok eski ve o kadar da sevmezdim. Bu yeni dizi "ver elini aşk" o kadar tatlı konuşuluyordu ki ben halen öyle konuşurum bazen. Eşim bazen atlet giymeden yatmak ister klima altında "cıbıl yatma üşüteceksin" diyorumberaber izlediğimiz için o da biliyor
Müge anlıyı izlemiyorum canım o kadını da hiç görmedim. Sen bu diziye bak çok seveceksin
Karıştırıyor olmayasın canım?Biraz bakmıştım kuzum Hüsne vardı...
İki çocuklu bir kadın vardı eşi başka bir kadınla beraberdi ..
Bu çok güzel işte..doğum sonrası kilo problemi olmayacak inşallah. Sağlıkla gelsin yavrucugun....cinsiyeti nezaman belli olacak...Aslında normal yiyorum canım. Ama sanırım bebişe gidiyor bana değil. Doktorum bebeğin kilosu falan gayet iyi dedi. En son kontrolde eşim de bebişin ellerini görmüş tombul tombuldu diyominnoş yiyo benim yediklerimi
Hahah onu bilemeyiz canım. Belki inşallah senin minnoş da güzel kilo alacak
Baba görüyor hep zaten. Anne benim her kontrolde ben göremiyorum yavrumu. Benim yattığım yerde önümdeki monitör dandik bişey. Kıvranıyorum resmen göremiyorum hiçbirşey. Ama eşimle doktorun baktığı iyi monitör hep güzel güzel görüyorlar bende patlıyorum
hersey yolunda mı kız azeri hatunu :)Aslında normal yiyorum canım. Ama sanırım bebişe gidiyor bana değil. Doktorum bebeğin kilosu falan gayet iyi dedi. En son kontrolde eşim de bebişin ellerini görmüş tombul tombuldu diyominnoş yiyo benim yediklerimi
Karistirmisim tatlı...Karıştırıyor olmayasın canım?
Pericim bu akşam burada olursan bir sürpriz olabilir
Yaaa yoksa geliyomuPericim bu akşam burada olursan bir sürpriz olabilir
Canım cigerimmm
Geliyor kuzumYaaa yoksa geliyomumerak ettim sürprizi şimdi abla
Canım cigerimmm
YaaaGeliyor kuzum
Şifresini unutmuş, sonra temizliğe girişmiş...Yaaaçok sevindim uzun zamandır görmüyordum. Niye bukadar uzunca süre girmedi abla
Never canım... silinmiyor.Arkadaslar burda yaptiginiz yorum nasil siliniyor. Malum hepiniz pro uyesiniz bilirsiniz..
Never canım... silinmiyor.
Hoş geldin... vardır bir hayır gelmişken imkanı yok bırakmam
Hadiyaa neyse gelcek ya önemli olan oŞifresini unutmuş, sonra temizliğe girişmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?