Burada tanıştık kuzum...Zamanla bir şeyler paylaştıkça sevgi güven ortamı oluşuyor.birbirinizi taniyomusunuz hepiniz, valla sohbet muhabbet, baya bi kaynatiyosunuz
PeriiiiimmmmmYaaaçok sevindim uzun zamandır görmüyordum. Niye bukadar uzunca süre girmedi abla
Kuzuuuuuum nerelere gittin böylePeriiiiimmmmm❤❤❤❤
Canım çoktan belli kiBu çok güzel işte..doğum sonrası kilo problemi olmayacak inşallah. Sağlıkla gelsin yavrucugun....cinsiyeti nezaman belli olacak...
Embriyosu tüpe mi kaçmııışşş❤ inşallah. Videoya alsın babası da evde izleyin kıyamam ya
Şimdi bi konu okuyordum bdvda kaynanası göz pörtleten bi kız varArkadaşı öğürerek kusarken embriyosu tüpe kaçmış Allahımmmm gülme kotam doldu
Haahah yolunda İranlı güzelihersey yolunda mı kız azeri hatunu :)
Ha onu ben izlemedim canım. Hiç bilmiyorum.Karistirmisim tatlı...
Aramızda Kalsın dizisiymiş ...orada da Antepli Yadigar var. İki çocuklu dediğim kadın...
Aaa benim haberim yok. Yeni gördüm. Ben sorduğumda daha belli değildi.Canım çoktan belli kisen kaçırmışsın sanırım Murat geliyor inşallah
Belli değilmiş belki o zaman canım. Ne zaman sordun hatırlamadım şimdi. Ama burda kızlar sordu söyledim sende gördün sandım canımAaa benim haberim yok. Yeni gördüm. Ben sorduğumda daha belli değildi.
Olsun cnm. Ben soralı oldu zaten 1 hafta falan. Belki de geçmiştir. Rabbim hayırlı evlad eylesin inşallahBelli değilmiş belki o zaman canım. Ne zaman sordun hatırlamadım şimdi. Ama burda kızlar sordu söyledim sende gördün sandım canım
hep sıcaklardanHaahah yolunda İranlı güzeli
Kız seni de bi doğru dürüst görmədik burda ya
Yok kuzum ya 1 haftadan fazladır çünki 1 hafta olsa kesin söylerdim belliydi çünki. Amin canım Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahOlsun cnm. Ben soralı oldu zaten 1 hafta falan. Belki de geçmiştir. Rabbim hayırlı evlad eylesin inşallah
İyi akşamlar cnm.Iyi aksamlar kizlaaar naslsnz
Ah bi çözebilsem senihep sıcaklardan
Embriyosu tüpe mi kaçmııışşşkız aşk olsun bana göndersene öyle konuları yaaa
Eskiden calsi gönderirdi
Babası kayda aldı en son 16.haftada baya dolu dolu kayıt. Başka yerde ultrasona girdiydik orda monitör baya büyüktü ben de kolayca görüyordum. Elimde bi tek o kayıt var. En son gittiğimizde kayda almış ama monitörden kapkaranlık çıkmış bişey gözükmüyor
Ayy özelden atsaydım keşke tamam kaldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?