Yok ortalıktaHahahahahahah sahi Calci nerde bu gün görmedim hiç
Konu bu canım. Kıyamamm inşallah kucağına alınca uzunn uzun uykusunda bile seyredeceksin ❤❤
Süre ne kadar acaba?
En son ablalar duyarCanım çoktan belli kisen kaçırmışsın sanırım Murat geliyor inşallah
çok girmiyorum ki foruma. arada girdigimde son mesajlara bakiyorum orda mesajlarinizi gorunce bakiyorum aradaAh bi çözebilsem seni
İyi akşamlar çayım...Iyi aksamlar kizlaaar naslsnz
İyilik tatlım...napiyonuz kızlar
HahahahEn son ablalar duyar
Ohhh ohhh maşallah pek güzel bir ismi var.
O da bana denk geliyorçok girmiyorum ki foruma. arada girdigimde son mesajlara bakiyorum orda mesajlarinizi gorunce bakiyorum arada
azerileri ve azerbaycani sevgimden kaynaklaniyorO da bana denk geliyor
Ah bazen öyle bir yerden vuruyorsun kiazerileri ve azerbaycani sevgimden kaynaklaniyorşu sıralarda kritik bir dönemden geçiyorsunuz ya onun için sana sordum acikcasi :)
inşallah. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. bizde halk olarak sizinleyiz dualarimiz sizinleAh bazen öyle bir yerden vuruyorsun ki
Canım çok sağol çok duyarlısın. Henüz sakin ortalık. Millet gönüllü askere yazılıyor 30-40bin kişi gönüllü askere gitti düşmanı toprağımıza sokmıycaz inşallah
Amin. Allah türkün yardımcısı olsun inşallahinşallah. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. bizde halk olarak sizinleyiz dualarimiz sizinle
amin. devletlerimiz ayri olabilir ama biz bir milletizAmin. Allah türkün yardımcısı olsun inşallah
Şifremi unuttum unutunca da biraz ara verdim canımKuzuuuuuum nerelere gittin böylehosgeldiiin
Süre ne kadar acaba?Hep sormak istemiştim yeri geldi
Bu arada hoşgeldin samdanım nasılsın?
Kelebeğiiiimmmm
O kadar olmuş mu yaaa. İyi gelmiştir dinlenmek sana. Nasılsın görüşmeyeliKelebeğiiiimmmmbende sizi çok özledim ya 1 ay yokmuşum bugun gördüm
Ben geldim bennnn canımın içiiii
OlmuşO kadar olmuş mu yaaa. İyi gelmiştir dinlenmek sana. Nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?