Ben bazen kendimden nefret ediyorum ne diyorsunSanmam. Ben bile bazen çoğunlukla kendimden gıcıklanıyorum
İyiyimm baloncukum kahvaltıya gel senn nasılsın :))heyy nasılsınız
İmayı anladım ama cıkkkss
Yok yok bu sefer farklıysı sankiİyiyimm baloncukum kahvaltıya gel senn nasılsın :))
İmayı anladım ama cıkkkssben öyle çok büyük can sıkıntım olmazsa genelde hep ağzım kulaklarımda gezerim ya kelebeğim sanki her şey on numara beş yıldız da
ohhh sefan olsunİyiyimm baloncukum kahvaltıya gel senn nasılsın :))
İmayı anladım ama cıkkkssben öyle çok büyük can sıkıntım olmazsa genelde hep ağzım kulaklarımda gezerim ya kelebeğim sanki her şey on numara beş yıldız da
Gün aydın mı gerçektenGüüünaydııınnnn
Ben seninle böyleyim şekerim. Buranın zeka ortalaması yüksek. Yazdığım şeyi nlıyorsunuz şıp diye. Bazılarına açıklama gereği duyuyorum işte o zaman ondan soğuyorum beeBen bazen kendimden nefret ediyorum ne diyorsun
Şanslı işte etrafındakiler kabul et
Ay o kadar saat ben bi adamla gezemem ya ruhen buna hazır değilimYok yok bu sefer farklıysı sanki
Ruhunu besleyen biri olursa saatler değil günler yetmezAy o kadar saat ben bi adamla gezemem ya ruhen buna hazır değilimbilemiyorum Altan
Kız kaynana naptı bu kadar merak ettimkötü kaynana şekil A (benim kaynanam)
vicdansız gelin şekil BEN
Bu durum yormuyor mu seni. Sürekli oyunlarını bozmak falan
Ben de merak ettim ama açıklama yapmadıKız kaynana naptı bu kadar merak ettim
kız kadın geldiğinden beri zayifladim stresten. o gelmeden stresi geliyo
aşırı yorucu tabiki mental olarak bitiriyo beni:)
ama ne deyim işte o kadar sinsi alttan alta işleyen bir yapısı var ki bas etmek çok zor
akıl sağlığınız için anlatmamayı tercih ediyorum judyimKız kaynana naptı bu kadar merak ettim
Evet canım 20 günlük bi ara diyelim sonra yine burdayım inşAllah ☺
Sen de de görünüyor nihalim
Ellerine sağlık gülüm☺bende biraz ekşi erik var yine de olur mu? Cahile anlatır gibi tarif verir misin
O zaman tam yerine gelmişsin hoşgeldin ☺
Ablacım aşkolsunkızlarınız elbette yazacaksın❤
minik sendemi buralardasın kuzumoh bize bol bol yeşillik fotosu atarsın :)
günaydın canım
minik sendemi buralardasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?