2 vakte kadar sana yol var deseydin.dün türk kahvesi yaptım. eşime de yalandan dedim aaa fincanini kapatmamissin fal bakardik diye. eşim de aman ne falı dedi
kaynanam bak ben kapattıydim benimkine bak dedibilmem kim bakardi uzun uzun ben hep baktirirdim dedi.
yok ben şaka yaptım fal falan bakmam dedim. açtı fincanı kendi kendine fal bakiyo. aaaa iki tane kus çıkmış bak dedi getirdi fincanı. ben de pislik yapcam ya yok onlar deve kuş değil ki dedim ama hakkaten kuşa benziyodu
ben de deve diyom zaten kızım kuş değil onlar deveye benziyo dedisonra fal günah biliyon demi dedim.
hihhh günahmis nerde günahsa dedi gırtlaktan gelen bi seslebaya kızdı bana. kuranda yaziyo günah olduğu ben demiyom dedim. inanmakla inanmamak arasında kaldı eşimde tasdikleyince inandı bana
Çok doğru canım müdahil olmasalar sorun yok herkes yerini bilse ama gel gelelim öyle olmuyorkız valla ben de çok değiştim bu kadar cadı değildim m yaşanmışlık olmasa kimse kendiliğinden delirmiyo yani:)
ah kesinlikle öyle
bunun şerefine bir çay içeyim bari
uyanık senibenim çayım bile yok daha ama olsunşimdi inip işe gider demlerim
dengi dengine derken baska türlü bas edilmez onun için dedim alınmadin demi baloncukum
benimki sinsi hareket ediyo ben de sinsi hareket ediyorum
Cancanim ömrün sağlıklı ve uzun olsun.Hepinizle tanıştığım gibi burada tanıştımElhan Abla'yla :)
Hepinizi seviyorum ablaya bir tık daha saygı
Tıslamasini duyabiliyordum kv ninbenim çayım bile yok daha ama olsunşimdi inip işe gider demlerim
dengi dengine derken baska türlü bas edilmez onun için dedim alınmadin demi baloncukum
Dini yorum yapmak yasak. Üzgünüm KİBdün türk kahvesi yaptım. eşime de yalandan dedim aaa fincanini kapatmamissin fal bakardik diye. eşim de aman ne falı dedi
kaynanam bak ben kapattıydim benimkine bak dedibilmem kim bakardi uzun uzun ben hep baktirirdim dedi.
yok ben şaka yaptım fal falan bakmam dedim. açtı fincanı kendi kendine fal bakiyo. aaaa iki tane kus çıkmış bak dedi getirdi fincanı. ben de pislik yapcam ya yok onlar deve kuş değil ki dedim ama hakkaten kuşa benziyodu
ben de deve diyom zaten kızım kuş değil onlar deveye benziyo dedisonra fal günah biliyon demi dedim.
hihhh günahmis nerde günahsa dedi gırtlaktan gelen bi seslebaya kızdı bana. kuranda yaziyo günah olduğu ben demiyom dedim. inanmakla inanmamak arasında kaldı eşimde tasdikleyince inandı bana
Calciii yaaaDini yorum yapmak yasak. Üzgünüm KİB
Bu durum yormuyor mu seni. Sürekli oyunlarını bozmak falanbenim çayım bile yok daha ama olsunşimdi inip işe gider demlerim
Kural kuraldır hacıCalciii yaaa
Senin şu cümlelerle ben iyi kilo veririmBu durum yormuyor mu seni. Sürekli oyunlarını bozmak falan
Niye kız çok mu devrik yazıyorumSenin şu cümlelerle ben iyi kilo veririm
Hayır çok komik yazıyorsun gül gül karın kası yaptimNiye kız çok mu devrik yazıyorum
Normal halim bu. Numaracı KV gibi yapmıyorum benHayır çok komik yazıyorsun gül gül karın kası yaptim
Yoksa devrigin alası bende calcimmm
Etrafındakiler ne kadar şanslıNormal halim bu. Numaracı KV gibi yapmıyorum ben
Biraz kafa dinlemiş oldun olsun geldin hosgeldin canım.Şifremi unuttum unutunca da biraz ara verdim canımhosbuldummm nasılsın ❤❤❤
Bisiklete filan binmeye gitsen dimi gülnihalım :)Çok iyi olmuş bebişim benim de böyle bir şeye ihtiyacım var
Çok güzel olurdu, inşallah önümüzdeki günlerdeBisiklete filan binmeye gitsen dimi gülnihalım :)
Sanmam. Ben bile bazen çoğunlukla kendimden gıcıklanıyorumEtrafındakiler ne kadar şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?