siz vefalı kullarsınızTamam sen ele başı ol ama şamdan ve beni de yabana atma
Biraz anlatsana kötü kaynana nasıl oluyorele başı ben olabilirim
yakarım valla görmeye tahammülm yok
sinsi yılanı
Ya bu benzerlik tesadüf olamazyok annesinin yalan söyleyip mizmizlik yapmasına sinirlendi o.
dışarı çıkıyorum cocukla gel gezelim diyorum gelmiyo yorgunum diye.
öğle yemeği yer misin diyorum yok diyo. dün çocuğu uyutmaya gittim öğlen. bi tencere makarna yemis gizliceakşam yemeğinde de yemedi doğru düzgün canım hiç istemiyo diye. tiksinir gibi catallayip durdu abuk sabuk hareketler yaptı eşim sinirlendi
sen bişey yemiyosun nasıl kilo aldın anne dedi. hepimizden daha da az yiyosun falan dedi. kaynanam hala ben hep az yerim ama aliyom işte diyoitiraf da etmiyo yedim ben acikmadim falan diye. bilerek benim yaptığım yemekleri yemiyo eşim ona sinirlendi
kötü kaynana şekil A (benim kaynanam)Biraz anlatsana kötü kaynana nasıl oluyor
Abowwww kız çok çakal senin KAYNANATÖRyok annesinin yalan söyleyip mizmizlik yapmasına sinirlendi o.
dışarı çıkıyorum cocukla gel gezelim diyorum gelmiyo yorgunum diye.
öğle yemeği yer misin diyorum yok diyo. dün çocuğu uyutmaya gittim öğlen. bi tencere makarna yemis gizliceakşam yemeğinde de yemedi doğru düzgün canım hiç istemiyo diye. tiksinir gibi catallayip durdu abuk sabuk hareketler yaptı eşim sinirlendi
sen bişey yemiyosun nasıl kilo aldın anne dedi. hepimizden daha da az yiyosun falan dedi. kaynanam hala ben hep az yerim ama aliyom işte diyoitiraf da etmiyo yedim ben acikmadim falan diye. bilerek benim yaptığım yemekleri yemiyo eşim ona sinirlendi
kız Allah bile affetmemeli yansın yansın cehennemlerdebacım yaptıysa sonucuna katlanacak
seninki lucifer gibi galiba Allah affetsin
Ya bu benzerlik tesadüf olamaz
Şamdan kuzum sen sadece izle kaynana kendini imha ediyor baksana
Yufka mı samdanim ama iyi değil hiç metanet yok
kötü kaynana şekil A (benim kaynanam)
vicdansız gelin şekil BEN
Seni sever belki desiz vefalı kullarsınız
kv sizin değerini bilmiyor
benle tanıştırın size dua eder
kız Allah bile affetmemeli yansın yansın cehennemlerde
Patlat patlat patlatvalla karismadim nihalimeşime metabolizmasi yavaslamistir dedim
asıl dünkü bombayı patlatayim migül gül öldüm ben
aşkolsundavul bile dengi dengine demisler
o da olcak zamanla taktik zamani geldi nihalimYufka mı samdanim ama iyi değil hiç metanet yok
Sinr oluyorum ama böyle durumlarda hemen geçiyor, benden yönetici falan olmaz mesela duygu değişikliği şirketi batırıro da olcak zamanla taktik zamani geldi nihalim
Patlat patlat patlat
aşkolsun
ben böyle değildim beni 4 sene sonra bu hale getirdi
beni bu hale getirenler utansın
ah kesinlikle öylekız valla ben de çok değiştim bu kadar cadı değildim m yaşanmışlık olmasa kimse kendiliğinden delirmiyo yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?