İmdat mıOnu diyen çok doğru demiş iması bile öyle bitiyorSonra vay efendim imdatt kar etmiyor
Şakanın sonunu biliyorsun dimiimdaaağt imdağtt şakaydı imdağğt
Kız bir konu okuduydum içeri değilde üste boşalma olmuş, kız hamile kalmış. O sperm nasıl kaymış girmiş orası mechul tabi. Kız gençken yaşadığı olayı anlatıyordu ben çektim siz çekmeyin diye. Yani seneler önce olmuş bişeydi. Yani korunmayla olabiliyore.
Ayrıca niye korunuyon sorması ayıp? Sen bebiş istiyordun diye biliyorum ben
ya uygun dille anlatayim. kiz sevgilisiyle birseyler yasarken abisi geliyor kizi bıcaklıyor. kizin karnindaki yaradan giren spermle kiz hamile kaliyor. internette arastirin bi bulursuniz haberini
Şakanın sonunu biliyorsun dimi
Ben şu sıralar uzak kaldığım için bu işlerdentadı olmaz gülnihalim
elhan abla benm deliliklerime alışık
Dkh nedirkondom artı dkh ile hamile kalanlar biliyorim
İyi akşamlar ablaaİyi akşamlar gençler
doğum kontrol hapıBen şu sıralar uzak kaldığım için bu işlerden
Dkh nedir
İyi akşamlar fıstık ablamİyi akşamlar gençler
olur zamanlaKısaltmalarla aram hiç iyi olmamıştı
Hayır bir de benim bilmediğim ne gibi bir korunma yöntemi olabilir ki dedimolur zamanla
çok yok zatenHayır bir de benim bilmediğim ne gibi bir korunma yöntemi olabilir ki dedimcahil kaldim
Bunlardan 1 i şaibeli olan, Plüton gibi ya var ya yok gibi bir seyŞimdi sayıyorum
5 tane biliyorum
ama bir tanesi kesin bir yöntemBunlardan 1 i şaibeli olan, Plüton gibi ya var ya yok gibi bir sey
Hmmm acaba hangisinden bahsediyorsunama bir tanesi kesin bir yöntem
o son dediğin işteHmmm acaba hangisinden bahsediyorsunha bu arada sıfır ilişkiyi katmamistim ben saydığım şeyler arasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?