ya uygun dille anlatayim. kiz sevgilisiyle birseyler yasarken abisi geliyor kizi bıcaklıyor. kizin karnindaki yaradan giren spermle kiz hamile kaliyor. internette arastirin bi bulursuniz haberiniBak böyle demeyecektin işte. Artık anlatman gerek
Kız uyuduydum uykudan ter su içinde mok gibi uyandım. Bakıyorum Z dedim ha o işte. Ne bileyim Zuhal gelmişjudyim yaaaaaaaaaaaaa
Amud işi yaş. Olmuyor öyle biz denedikyok zaten böyle olmuyor her yolu denedim
nerdeyse amuda kalkacamiyisimi birde korunayım
Zorunlucum bakiiim sensin demi evet sensinAblam korunurken ikizlere hamile kaldı
aha gidiyorum dahada davosa pardon topiğe gelmemKız uyuduydum uykudan ter su içinde mok gibi uyandım. Bakıyorum Z dedim ha o işte. Ne bileyim Zuhal gelmiş
Amud işi yaş. Olmuyor öyle biz denedik
Sen iyisimi korun
Judy ben şok
Bi gün bu merak bizi napacak acaba
Karnından mı?ya uygun dille anlatayim. kiz sevgilisiyle birseyler yasarken abisi geliyor kizi bıcaklıyor. kizin karnindaki yaradan giren spermle kiz hamile kaliyor. internette arastirin bi bulursuniz haberini
yapanlara sor ben ne bilimKarnından mı?Abisi kızı pıçaklarkeb adam nasıl boşalabiliyor
Bunu araştırcam
Gel canım ama zorunluyla aynı anda böyle şakadanak gelme kafam karışiyiiaha gidiyorum dahada davosa pardon topiğe gelmem
okey. ben kacar biraz :)Gel canım ama zorunluyla aynı anda böyle şakadanak gelme kafam karışiyii
Ya da güzelcene bi profil fotosu yap da gel
Allah'tan adetim cuma bitti dicem.hamileyken adet görenler var diye örnekler gelecekZorunlucum bakiiim sensin demi evet sensin
O zaman kesin hamilesin sizde genetik korunarak hamile kalmak
Embriyo tüpe kaçan konu gibi sperm beyne kaçmasın kızzzzKafayı aşağı sarkıtsak? Belki çok kan gider aklımıza başka bi yol gelir
DışlamakMobbing ne?
Kız şaka yapıyorum ya iki muhabbet ediyoz şurda. Zaten noel baba gibi senede bir geliyorsun gitme durokey. ben kacar biraz :)
Kuzum ben seneye düşünüyorum
Embriyo tüpe kaçan konu gibi sperm beyne kaçmasın kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?