Mizahşörler Çıkmazı

En iyisi normal denemek. 4 senede amuda bile kalktık olmadı boşverdiğimiz ay oldu. Takmamak hayatını yaşamak lazım
Ben bi işe başladığımda cılkını çıkartmasam olmuyor Judym Sabah akşam eşimin ağzına keçi boynuzu özü tıkıyorum,ben de yiyorum. Vitamin başladım eşime. Kendime de vitamin takviyeli folik asit. Yumurtamı ovülasyon testiyle takibe başladım. Ama ona rağmen düzenli ve akışında devam eden bir şeyler de var Eh yani..

Hey maşallah
Azme bak. Ben üşengeçim ya
Kız inşallah fazla beklemezsiniz yoksa adamın senden çekeceği var

Onlar eğitimli sperm nereye gideceklerini biliyorlar. Adam komut veriyor o da gidiyor oraya Töbe töbe

İstek artıran önerilerinize ihtiyacım var takdir edersiniz ki bı kadın olarak bı erkek kadar aç köpek olamıyoruz .
Beni aç köpek edecek bsey lazım var mı öyle bsey

İstek artıran önerilerinize ihtiyacım var takdir edersiniz ki bı kadın olarak bı erkek kadar aç köpek olamıyoruz .
Beni aç köpek edecek bsey lazım var mı öyle bsey

o genelde doğuştan gelen bişey galiba zorunlucum ya. ne desem bilemedim yapa yapa istersin deyip çekileyim alışmış kudurmustan beterdir misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…