Kız baştan desene be.Allah'tan adetim cuma bitti dicem.hamileyken adet görenler var diye örnekler gelecekağzımı actirmiyosunuz ha .
Yaaa. Ben sen istiyorsundur diye aklımda kalmış.Kuzum ben seneye düşünüyorum ♥henüz 11 aylık filan evliyim
En iyisi normal denemek. 4 senede amuda bile kalktık olmadı boşverdiğimiz ay oldu. Takmamak hayatını yaşamak lazımhahahahahahhaaOlabilir. Hayatta her şey mümkün. Vazgeçtim
Ben bi işe başladığımda cılkını çıkartmasam olmuyor JudymEn iyisi normal denemek. 4 senede amuda bile kalktık olmadı boşverdiğimiz ay oldu. Takmamak hayatını yaşamak lazım
Hey maşallahBen bi işe başladığımda cılkını çıkartmasam olmuyor JudymSabah akşam eşimin ağzına keçi boynuzu özü tıkıyorum,ben de yiyorum. Vitamin başladım eşime. Kendime de vitamin takviyeli folik asit. Yumurtamı ovülasyon testiyle takibe başladım. Ama ona rağmen düzenli ve akışında devam eden bir şeyler de var Eh yani..
İmdatttt diye bağıran bir adam sesi duyarsanız benim kocadır o benden kaçıyordurHey maşallah
Azme bak. Ben üşengeçim ya
Kız inşallah fazla beklemezsiniz yoksa adamın senden çekeceği var
Normaldeİmdatttt diye bağıran bir adam sesi duyarsanız benim kocadır o benden kaçıyordur
Normaldekaçmıyor olması lazım çünkü erkek
Onlar eğitimli sperm nereye gideceklerini biliyorlar. Adam komut veriyor o da gidiyor orayaKız bir konu okuduydum içeri değilde üste boşalma olmuş, kız hamile kalmış. O sperm nasıl kaymış girmiş orası mechul tabi. Kız gençken yaşadığı olayı anlatıyordu ben çektim siz çekmeyin diye. Yani seneler önce olmuş bişeydi. Yani korunmayla olabiliyore.
Ayrıca niye korunuyon sorması ayıp? Sen bebiş istiyordun diye biliyorum ben
Atıl kurt hahahahahahahahahahahOnlar eğitimli sperm nereye gideceklerini biliyorlar. Adam komut veriyor o da gidiyor orayaTöbe töbe
İstek artıran önerilerinize ihtiyacım varBen bi işe başladığımda cılkını çıkartmasam olmuyor JudymSabah akşam eşimin ağzına keçi boynuzu özü tıkıyorum,ben de yiyorum. Vitamin başladım eşime. Kendime de vitamin takviyeli folik asit. Yumurtamı ovülasyon testiyle takibe başladım. Ama ona rağmen düzenli ve akışında devam eden bir şeyler de var Eh yani..
İstek artıran önerilerinize ihtiyacım vartakdir edersiniz ki bı kadın olarak bı erkek kadar aç köpek olamıyoruz .
Beni aç köpek edecek bsey lazım var mı öyle bsey
hahahahah yok öyle birden çağrışım yaptıAA isim de mi koymuş
İstek artıran önerilerinize ihtiyacım vartakdir edersiniz ki bı kadın olarak bı erkek kadar aç köpek olamıyoruz .
Beni aç köpek edecek bsey lazım var mı öyle bsey
Kodun bozuk diyosuno genelde doğuştan gelen bişey galiba zorunlucum ya. ne desem bilemedimyapa yapa istersin deyip çekileyim alışmış kudurmustan beterdir misali
Kodun bozuk diyosun
El şakası ya yatakta ya dayakla biter derler
Onu diyen çok doğru demiş iması bile öyle bitiyorEl şakası ya yatakta ya dayakla biter derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?