Tatlım 26 Ağustos' ta telafi eğitimi başlayacak . Maskeyle ders anlatılır anlatilnasina da sınıflar yetersiz her sıraya bir öğrenci oturtsak bile okul yetersiz.Elhan ablacım Ziya Bey 31 ağustos demişti sanırım ama bu sıralar yeni bir model deniyorlarmış okullar konusunda. Sen ne dersin, maskeyle, kalabalık sınıfta ders anlatılır mı?
Samdan ben de ağustos ayında göndermeyeceğim 1 hafta bayram sonra da tatile gideceğiz gelince 10 gün için göndermeyeceğim. Eylül başında başlayacak. Göndermediğin iyi olmuş çünkü öğretmen yok kreşlerde. Çalışmak istemiyorlar. Bizde 1 öğretmen var müdür ve kızı. 11 çocukla ilgileniyorlar
selam canım.. iyiyiz sen nasılsınselamlar güzelliklerrrrrrr
Öğlene doğru ancak fırsat bulup telefona bakabildim. Nasılsınız, iyi mi herkes?
@olive_bluto
@_Gulnihal_ nihalcim nereye ne yazdın noluyo?
oy kıyamam düşündüğü şeye bakcancan6 canım ben Erzurum a gidicem orası özellikle akşam soğuk oluyor. Çocuklar hava değişiminden hasta olmasın diye yapabileceğim bir şey var mı acaba
Sabah kızım dedi ki "anne ya yine çok hasta olursam"
selam canım.. iyiyiz sen nasılsın
oy kıyamam düşündüğü şeye bak
imzalarsada tazminatı yüklüteşekkürler baloncukk, iyiyim ben de. Eşinin işi için zor karar haklısın ama sizin düşündüğünüz gibi imzalaması en isabetli karar galiba. Kolaylıklar dilerim ikinize de
evet eve yakın bizimki. Çok karışık 5 yaşındaki çocukla 3 yaşındaki çocuk aynı sınıfta.bizim kreş öyle açmadığı için okullarla baslicak zaten calcim. ama sen de zaten yeni döneme geldin nerdeyse göndermemek çok daha mantıklı.
başta demislerdi yas grubu uyusmuyo açılmasını talep eden ailelerin çocuklarının diye. uygun olmaz ayni yaş olmayinca dediler.
bakalım eşim 31 ağustosta da acilmayacagini düşünüyo calcim hayırlısı olsun inşallah
senin ki evin orda mi gidiyo:)
evet eve yakın bizimki. Çok karışık 5 yaşındaki çocukla 3 yaşındaki çocuk aynı sınıfta.
malesef canım. Ama memnunum çünkü bizimki kendine baktırıyoro kadar zor ki ya. kurum da haklı çocuğunu vermek zorunda olan aileler var. aileler de haklı herkes göndermediği için sınıflar birleşiyo. inşallah kışın daja kötü olmaz
malesef canım. Ama memnunum çünkü bizimki kendine baktırıyor
Gülnihal canım iyiyiz kuzum hayvanlarla uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsinGünaydın zorunlu nasılsın
Gülnihal canım iyiyiz kuzum hayvanlarla uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsin
Saricivcivcikcik buyrun efenim topigimize hoşgeldiniz:)
kan vahşet dedikodu gıybet kaynana görümce elti girgir şamata dram gerilim herşey mevcut
Hosbuldum teşekkürler
Dün konuştuk kuzum unuttun muu.iyiyim samdancim hayvanlarla uğraşıyordum çok sıcak bugun.heryerime buz bağlayıp gezmek istiyorumnapiyon zorunlubu ara denk gelemedim sanki
Sen nasılsınnapiyon zorunlubu ara denk gelemedim sanki
Geleneksel halay mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?