Mizahşörler Çıkmazı

Elhan ablacım Ziya Bey 31 ağustos demişti sanırım ama bu sıralar yeni bir model deniyorlarmış okullar konusunda. Sen ne dersin, maskeyle, kalabalık sınıfta ders anlatılır mı?
Tatlım 26 Ağustos' ta telafi eğitimi başlayacak . Maskeyle ders anlatılır anlatilnasina da sınıflar yetersiz her sıraya bir öğrenci oturtsak bile okul yetersiz.

bizim kreş öyle açmadığı için okullarla baslicak zaten calcim. ama sen de zaten yeni döneme geldin nerdeyse göndermemek çok daha mantıklı.

başta demislerdi yas grubu uyusmuyo açılmasını talep eden ailelerin çocuklarının diye. uygun olmaz ayni yaş olmayinca dediler.

bakalım eşim 31 ağustosta da acilmayacagini düşünüyo calcim hayırlısı olsun inşallah

senin ki evin orda mi gidiyo:)

selamlar güzelliklerrrrrrr
Öğlene doğru ancak fırsat bulup telefona bakabildim. Nasılsınız, iyi mi herkes?

@olive_bluto

@_Gulnihal_ nihalcim nereye ne yazdın noluyo?
selam canım.. iyiyiz sen nasılsın

oy kıyamam düşündüğü şeye bak

selam canım.. iyiyiz sen nasılsın

oy kıyamam düşündüğü şeye bak

teşekkürler baloncukk, iyiyim ben de. Eşinin işi için zor karar haklısın ama sizin düşündüğünüz gibi imzalaması en isabetli karar galiba. Kolaylıklar dilerim ikinize de

teşekkürler baloncukk, iyiyim ben de. Eşinin işi için zor karar haklısın ama sizin düşündüğünüz gibi imzalaması en isabetli karar galiba. Kolaylıklar dilerim ikinize de
imzalarsada tazminatı yüklü
sanırım risk alıp imzalamayaya karar verdi
teşekküre derim
hakkımızda hayırlısı

evet eve yakın bizimki. Çok karışık 5 yaşındaki çocukla 3 yaşındaki çocuk aynı sınıfta.

evet eve yakın bizimki. Çok karışık 5 yaşındaki çocukla 3 yaşındaki çocuk aynı sınıfta.

o kadar zor ki ya. kurum da haklı çocuğunu vermek zorunda olan aileler var. aileler de haklı herkes göndermediği için sınıflar birleşiyo. inşallah kışın daja kötü olmaz

o kadar zor ki ya. kurum da haklı çocuğunu vermek zorunda olan aileler var. aileler de haklı herkes göndermediği için sınıflar birleşiyo. inşallah kışın daja kötü olmaz
malesef canım. Ama memnunum çünkü bizimki kendine baktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…