Bizimki de etkinlik yapmıyormuş. Öğretmeni boyama veriyormuş eline kağıdı yırtıp atıyormuşbenimki de fenaherkesin kuzu kuzu yaptığı seylerde anarsiklik yapiyomus reddediyomus. pesinde kosturuyo herkesi
Hala burdayım ama her an gidenziselamlar güzelliklerrrrrrr
Öğlene doğru ancak fırsat bulup telefona bakabildim. Nasılsınız, iyi mi herkes?
@olive_bluto
Jawlensky nihalcim nereye ne yazdın noluyo?
sanmam ikisi de burada geziniyor. Gitseydin çoktan giderdin yavru kuşumHala burdayım ama her an gidenzi
Bence çok yakınsanmam ikisi de burada geziniyor. Gitseydin çoktan giderdin yavru kuşum
başınız sağolsunMerhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Bugün yeni yeni kendime evime bakmaya çalışıyorum haliyle.
Bi şekilde yaşamaya devam ediyor insan.
Amin. Allah razı olsun.başınız sağolsun
Başımız sağ olsun canım mekanı cennet olsunMerhabalar
Nasılsınız?
Dün hiç yazamadım. Zira çok değerli Bi aile büyüğümüzü, babamız gibi olan kişiyi, haftalardır yoğun bakımda mücadelesinden sonra virüsten dolayı kaybettik. Hemde abimin kayın pederi idi.
Normal odaya alındığı gün hemde iyi diye sevinirken Bi anda ölüm haberini aldık. Cumartesi virüsten k. Validesi dün ise kendi kavuştu Rabbine. Şokunu, acısını atlatamadım hâlâ.
Allah rahmet eylesinMerhabalar
Nasılsınız?
GitmişsinBaşımız sağ olsun canım mekanı cennet olsun
Umarım etrafındaki diğer kişiler için tedbirler alınmıştır
Başımız sağ olsun canım mekanı cennet olsun
Umarım etrafındaki diğer kişiler için tedbirler alınmıştır
Sağolun kızlar. Amin inşallahAllah rahmet eylesin
Samdanım gelince konuşuruzGeleneksel halay miayy hic gülcegim yoktu halaybasi ben oluyum mu nolur pembe mendilimlen
Off çok zor yaAmin. Allah razı olsun.
Ne acı ki ne ölüsünü gördü evlatları ne de kefen alıp sarabildiler ne de defnedebildiler. Hastanede ailesine hasret gitti.
Çok zormuş böyle.
Virüs gerçekten basite alınıp ne olacak denebilecek bişey değil.
Kimsesiz gibi öldü kimsesiz gibi koyuldu toprağa
Amin inşallah. Şu virüs bitsin gitsin kaybolsun artık....Samdanım gelince konuşuruz
Off çok zor yaAllah sabır versin inşAllah kuzum
Evet bende şimdi farkettim. Ne oldu ki@_Gulnihal_balım gitmişsin ya
Aminn inşAllah canım benim yaAmin inşallah. Şu virüs bitsin gitsin kaybolsun artık....
Bi konuya yorum yapmıştıEvet bende şimdi farkettim. Ne oldu ki ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?