Hastanede misin canım çok hasta var mı? Şey aklıma geldi ya. Geçen sene oğlumun kolu çatlamıştı biz sırada beklerken önümdeki kadın çocuğunu getirmiş, sebepte burnu akıyormuş ve gündüz biraz ateşi varmışselamlar güzelliklerrrrrrr
Öğlene doğru ancak fırsat bulup telefona bakabildim. Nasılsınız, iyi mi herkes?
olive_bluto
Jawlensky nihalcim nereye ne yazdın noluyo?
Tatlım Allah sabır versin...akşam işten çıktım servis gelmedibaya geç geldi. sonra eve geldim yine ben oturuyorum herkes oturuyo. illa ben kalkip sofra kurcam
eşime döndüm ben eve gelince yemek diye dir dir ediyosun niye sofrayı hazirlamadin saat kaç oldu dedim. işten geldiğimi biliyosunuz yine de benden bekliyosunuz ne kadar vicdaniniz rahat falan dedim.
sonra oturdum yemek yaptım:) oğlum bamya sormuştu bamya yaptım, kabak sandal hazırladım dolaba kaldırdım firinlamasi kaldi. kahve içtik. kaynanam dokuzda başladı oğlum sen yoruldun uyu artık hadi annen seni uyutsun diye
hemen yatti salon kapısını kapatıp
Hastanede misin canım çok hasta var mı? Şey aklıma geldi ya. Geçen sene oğlumun kolu çatlamıştı biz sırada beklerken önümdeki kadın çocuğunu getirmiş, sebepte burnu akıyormuş ve gündüz biraz ateşi varmışve ben oğlum ağlarken onları bekledim
Korunmayla ilgili bi konuya yazmışJawlensky
Ya bu kadarı da fazla yaakşam işten çıktım servis gelmedibaya geç geldi. sonra eve geldim yine ben oturuyorum herkes oturuyo. illa ben kalkip sofra kurcam
eşime döndüm ben eve gelince yemek diye dir dir ediyosun niye sofrayı hazirlamadin saat kaç oldu dedim. işten geldiğimi biliyosunuz yine de benden bekliyosunuz ne kadar vicdaniniz rahat falan dedim.
sonra oturdum yemek yaptım:) oğlum bamya sormuştu bamya yaptım, kabak sandal hazırladım dolaba kaldırdım firinlamasi kaldi. kahve içtik. kaynanam dokuzda başladı oğlum sen yoruldun uyu artık hadi annen seni uyutsun diye
hemen yatti salon kapısını kapatıp
Kuzum kaynananla ilgili çok şey okumak istiyorumgözdağına bak
benim kv duymaz bile uu umru olmaz
benim uyumamı bekler ben uyuyana kadar birşey diyecekmiyim konuşacakmıyım hepsini merak eder
olsunnnnnnnnnnnn neticeye bak ama
Ne demiş mesajdabenimkine çocuk bakmak zor geldi. on gündür iki kez çocuk baktı gör yıllardır çocuk bakiyo gibi perişan
gözdağı değil de eşime sinirlendim. hani insanda biraz firaset olur. bu kadın işten geliyo bari hazır sofraya gelsin diye eşimin düşünmesini beklerim ben şahsen
kaynanam bilir ben konuşmam o yüzden hemen yatmak istiyo
bilerek milleti ariyo ay telefon aramış diyo. önceki gün de birilerini aramaya çalışırken beni aramış. kapatamamis sesli mesaj bırakmış uzuncakız aynı sitcom karakteri gibi ya
Sıra beklemeyiz, doktorlar daha iyi ilgilenir diye düşünüyor insanlar. Bekleyenlere de doktorlara da ayıp bence.bu hafta polikliniğe geçtim canım. Bir süre gece/haftasonu rahatım çok şükür
Hasta çok, bulunduğum üniversitedeki takipli hastalar var hep. Endokrin polikliniği. Geçmiş öykülerini, mevcut şikayetlerini inceleyip tetkiklere göre ilaç düzenlemesi yapıyorum. Servisteki hâlime göre rahatım şükür.
Acilde özellikle dediğin sıkıntı çok oluyor. Gece 3'te 5'te boğaz ağrısı geliyor kafayı yiyordum3 saat daha dursa aile hekimi bakacak zaten.
Canım şu an bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama hava değişiminden hem küçükler hem erişkinler etkileniyor maalesef. Sadece bulunduğu ortama göre giydirirsen güzel olur. Sürekli peşlerinde koşmak zor tabii ki, koştular mı, terlediler mi gibi gibi ama en azından uyurken kalın giydirmekte fayda var. Bir de doğal yollardan, meyvelerden ve yeşil sebzelerden bolca yedir. Taze vitamin :)
Sürekli vitamin takviyelerini benim hocalarım tavsiye etmiyor ama eksiklik varsa, kontrollere götürüyorsan bazen c vitamini, b12 vitamini, çinko takviyeleri veriliyor bağışıklığı güçlendirecek. Bunun haricinde bir şey yok şu an için. Covid aşısı maalesef yok ama eylül ayı gibi Grip(influenza) aşısı çıkar. Onu mutlaka yaptırın hepiniz.
Çok yoruyorlar samdanımızıkk birinci noteri 'ım Allah kolaylık versin. İznin falan var mı, sen de kaçıp keyif yapsan biraz keşkeee
Tatlım Allah sabır versin...
Erkenden uyuması da güzel. Senin yapacağın şey sıfır beklenti kuzum. O yokmuş gibi yemeğini önceden planlayacaksin. Yoksa psikolojin bozulacak inan...kadın tatile gelmiş gibi davranıyor baksana...
Ben cici kv evime geldiğinde şunu yap bunu yap derdim. Demesem asla bir şeye dokunmuyor. Özellikle kp yanında söylerdim.
Akşamın hayır olsun inşallah umudumuz bu hafta sonu seni terk etmesi bakalım erken gidip bizi üzebilir de
Ya bu kadarı da fazla yasen diyince eşin ne dedi? Gerçi sanki aklı kesmiyor. Kesin evde 2 kadın varken bana düşmez diyordur
Kuzum kaynananla ilgili çok şey okumak istiyorumköye gidip geleyim öyle ama
Ne demiş mesajda
kk birinci noteri 'ım Allah kolaylık versin. İznin falan var mı, sen de kaçıp keyif yapsan biraz keşkeee
Sıra beklemeyiz, doktorlar daha iyi ilgilenir diye düşünüyor insanlar. Bekleyenlere de doktorlara da ayıp bence.
Rahat etmene sevindim. Allah kolaylık versin
Keşke yedirebilsemelimden geleni yapıcam inşAllah hastalanmazlar. İlgin için teşekkür ederim ☺
kk birinci noteri dünkü mesajımı görmedin mi?
Samdan ben de ağustos ayında göndermeyeceğim 1 hafta bayram sonra da tatile gideceğiz gelince 10 gün için göndermeyeceğim. Eylül başında başlayacak. Göndermediğin iyi olmuş çünkü öğretmen yok kreşlerde. Çalışmak istemiyorlar. Bizde 1 öğretmen var müdür ve kızı. 11 çocukla ilgileniyorlarpandemiden dolayı kreş kapalı acmadilar. yıllık iznimi yetirebilmek için çağırdık kv gidince Bayram sonrası da annem gelcek canım:)
maalesef parmağımı kasiyacak kadar bosluk olmuyo bu aralar:)
inşallah o günler de glir
Allah vicdan versin samdanım valla sözlerim tükendiyaptım zaten abla yemek. ben yapmasam yaptım dediği yemek pilav makarna patates yemeğiben çok darda kalırsam yaparım onları. çocuk sebzeye hasret kaldı.
dün bamya ve beşamel soslu kabak sandal yaptim sadece firinlancak.
yemeği ben yapsam da kurmak istemiyo. o istiyo ki ben köpek gibi hem calisayim hem döneyim ortada.
bişey dememis limonsuzum mesajda. ama kasıtlı arayip benim telefon kendi kendine ariyo dediği ortaya çıkmış olduyalan söylediğini tescillemis
eşim haklısın ama ben zaten kurcaktim sofrayı dedi. alttan aldı ama ben yine de tabi trip attimon gündür aynı terane
Sağol canım benim Allah razı olsunNe demek kuzum, iyi tatiller şimdiden ❤
Tatlım anlaşıldı o bir etkisiz eleman...en azından var olan hayat enerjini ona harcama moralin iyi olsun yokmuş gibi davran...yaptım zaten abla yemek. ben yapmasam yaptım dediği yemek pilav makarna patates yemeğiben çok darda kalırsam yaparım onları. çocuk sebzeye hasret kaldı.
yemeği ben yapsam da kurmak istemiyo. o istiyo ki ben köpek gibi hem calisayim hem döneyim ortada.
bişey dememis limonsuzum mesajda. ama kasıtlı arayip benim telefon kendi kendine ariyo dediği ortaya çıkmış olduyalan söylediğini tescillemis
eşim haklısın ama ben zaten kurcaktim sofrayı dedi. alttan aldı ama ben yine de tabi trip attimon gündür aynı terane
şu kadından bir an önce kurtulsan yaayaptım zaten abla yemek. ben yapmasam yaptım dediği yemek pilav makarna patates yemeğiben çok darda kalırsam yaparım onları. çocuk sebzeye hasret kaldı.
Ben de anasınıfına göndericem ama korkuyorumElhan ablacım Ziya Bey 31 ağustos demişti sanırım ama bu sıralar yeni bir model deniyorlarmış okullar konusunda. Sen ne dersin, maskeyle, kalabalık sınıfta ders anlatılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?