ben de yorum yazdım ama ben ciddi yazdım beni es geçtiNihal daha önce de banlandigi için süresi uzun oluyor. Kazen yorum yapanların konu sahibiyle dalga geçmesine sinir olmus. Nihal de imocisi yüzünden banlandi garibim. Okudum mesajını hiç kötü bir şey dememiş.
A aa bu espriyi şimdi anladımGece telefonu salona koyup kaçar bu kız dikkatli olalim.
sen limitini doldurdunnnnnnnnnnnnnnnnnn sakın haaaaaaben de yorum yazdım ama ben ciddi yazdım beni es geçtiherhalde banlansam 2 hafta olmam
Sırf konuda kazen var diye banladılar. Adaletsizlik değil mi ? Bir sürü dalga geçen var iken nihalin gitmesi saçma geldi
Evet ablaNihal daha önce de banlandigi için süresi uzun oluyor. Kazen yorum yapanların konu sahibiyle dalga geçmesine sinir olmus. Nihal de imocisi yüzünden banlandi garibim. Okudum mesajını hiç kötü bir şey dememiş.
Hoşbuldum canım tekrar aranızda olmak çok güzel
uzun sürdü bu seferHoşbuldum canım tekrar aranızda olmak çok güzel❤
1 gün sanıyordum 2 gunmus calcim
Yaa hasretinden prangalar eskittim be Gülnihalim ❤1 gün sanıyordum 2 gunmus calcim
Ay ben de ya. Üşüyen prensesin konusunda hep mizah yapıldığı için benim yazdıklarım sorun çıkarmaz sanmıştım mune de yazmış mizah bölümü var diye.ama o konu mizaha açılmıyorYaa hasretinden prangalar eskittim be Gülnihalim ❤
Hoş geldin Nihalim❤
Evet abla❤❤
Çok şükürA aa bu espriyi şimdi anladımkaçmam lazım abla tutmayın beni ovulasyonumun pik gününde
konu fakemi diye çok merak ettm aslında ama neyseAy ben de ya. Üşüyen prensesin konusunda hep mizah yapıldığı için benim yazdıklarım sorun çıkarmaz sanmıştım mune de yazmış mizah bölümü var diye.ama o konu mizaha açılmıyor.asla insanların hassas noktalarıyla dalga geçmem Allah korusun.
Beni de ablammm çok özledim sizleriiiHoş geldin Nihalim
Gelisin mutlu etti bitanem.
Evet hiç yazmamış bir daha konu sahibi, eğer istiyor da olmuyorsa Rabbim kucağını doldursunkonu fakemi diye çok merak ettm aslında ama neyse
geldin ya
aminnnEvet hiç yazmamış bir daha konu sahibi, eğer istiyor da olmuyorsa Rabbim kucağını doldursun ❤
Biliyoru mseni zaten işte sakınan göze çöp batarmış müge apla.Ay ben de ya. Üşüyen prensesin konusunda hep mizah yapıldığı için benim yazdıklarım sorun çıkarmaz sanmıştım mune de yazmış mizah bölümü var diye.ama o konu mizaha açılmıyor.asla insanların hassas noktalarıyla dalga geçmem Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?