- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
açmak en mantıklı olan zaten şu durumda
esim zaten sürekli diyo benim annem yalandan ağlar diye. bide annesine diyo yalandan ağlayıp durma diye. ama evlendigimiz ilk zamanlar o da gerçekten agliyo saniyodu
sorma kız calci
dün master chef izliyoz beraber. bu tavuğa benzemiyo ördek butu mu acaba dedim. eşim tavuk diye tutturdu kaynanam hindi ya da tavuk dedi. sonra duyduk ki ordekmiskaynanamin ilk lafı; bakin ben size demedim mi ördek diye. sen hindi dedin dedim. yoook sen hindi dedin ben hep ördek dedim dedi.
kadını ikna edemiyosun kendisinin söylediği şeye
en sevdiğim ikizler burcusu ben de ikizler burcusuyum ben de senin gibiyim
yukselenim aslan az kaldı aslanliga
Canımcım ben aslında ocakta tüp bebek yaptırdım tutmadı. Martta doldurulmuş embriyoları tekrar transfer için gidecekken adetimi bekliyordum gelmedi öyle hamile kaldım canım. Yalnışlık olmasınBaloncukum gecikmeler başlayınca çok yakında hamile kalınıyormuşSen de Judym gibi belki tüp bebiş olmadan doğal yolla hamile kalırsın
Korkma kuzum benim zaten tedavine az kalmış merak etme vardır o kadar yumurtan. Hatta birsürü birsürü vardır :) çok sık rastlanan bir durum değil çünkü çok erken yaşlarda yumurta rezervinin azalması ve menepoz
İnşallah bizimde olacak
İnşallah cnm. Hayırlısı ile olsun.Allah bize de nasip eder inşallah Reyyanım:) kedi bebekin kızıcak şimdi sana anne ben bebek değil miyim diye
Evet Judym ama yine kendiliğinden olmuş :)Canımcım ben aslında ocakta tüp bebek yaptırdım tutmadı. Martta doldurulmuş embriyoları tekrar transfer için gidecekken adetimi bekliyordum gelmedi öyle hamile kaldım canım. Yalnışlık olmasın
İnşallah cnm. Hayırlısı ile olsun.
Evet cnm kedi bebikim zaten bütün günümü dolduruyor
Evet canım. İnşallah baloncuk hiç yaptırmadan hamile kalır kendiliğindenEvet Judym ama yine kendiliğinden olmuş :)
İnşallah canım.Evet canım. İnşallah baloncuk hiç yaptırmadan hamile kalır kendiliğinden
Sen de yaptıracak kadar beklemezsin inşallah çabucak gelir minik
AAA buldum seniHahahahah valla sen hislerinle koklayan bi kadın olduğun için bulsan zerre şaşırmam Calcim
açmak en mantıklı olan zaten şu durumda
esim zaten sürekli diyo benim annem yalandan ağlar diye. bide annesine diyo yalandan ağlayıp durma diye. ama evlendigimiz ilk zamanlar o da gerçekten agliyo saniyodu
sorma kız calci
dün master chef izliyoz beraber. bu tavuğa benzemiyo ördek butu mu acaba dedim. eşim tavuk diye tutturdu kaynanam hindi ya da tavuk dedi. sonra duyduk ki ordekmiskaynanamin ilk lafı; bakin ben size demedim mi ördek diye. sen hindi dedin dedim. yoook sen hindi dedin ben hep ördek dedim dedi.
kadını ikna edemiyosun kendisinin söylediği şeye
en sevdiğim ikizler burcusu ben de ikizler burcusuyum ben de senin gibiyim
yukselenim aslan az kaldı aslanliga
Günaydın zorunlumGünaydın kizlar
judim o bir mucizeCanımcım ben aslında ocakta tüp bebek yaptırdım tutmadı. Martta doldurulmuş embriyoları tekrar transfer için gidecekken adetimi bekliyordum gelmedi öyle hamile kaldım canım. Yalnışlık olmasın
günaydın canımGünaydın kizlar
Isır tabi yaa. Bende minik popo aşeriyorum ama bekliycez mecburİnşallah canım.
Geç gelirse ben de poposunu ısırırımHaketmiş olur
Rabbim o mucizeden tüm isteyenlere versin inşallahjudim o bir mucize
günaydın canım
Isır tabi yaa. Bende minik popo aşeriyorum ama bekliycez mecbur
İnşallah caanım o minik popolulardan sana da nasip olsun tez vakitteHahahahaz kaldı annesi. Bi kaç aya hazır
Çoğul konuşuyosun Judym durup durup ikiz mi doğurucam acabaİnşallah caanım o minik popolulardan sana da nasip olsun tez vakitte
Ben de buldum.AAA buldum seni
Zeytinim naptın bizsiz bakim anlat hele...Çoğul konuşuyosun Judym durup durup ikiz mi doğurucam acaba
Oooh bi doğumla iki kuş. Sonra daha da doğurmaya gerek yok
Ben de buldum.Kalsifirim sıkı tutalım zeytini kaçmasın bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?