Mizahşörler Çıkmazı

aynen baya kızgın annesine bence de
dün görüntülü konuşurken kaynimi görünce ağlamış durmus eşim de kaç yaşında adam neyine agliyon kaç gün oldu geleli falan diye kızmış.
Aslında anne çok ozlediysen gönderelim seni aglamana dayanamıyorum deseydi.. tüh kaçırdı fırsatı

Zeytinim naptın bizsiz bakim anlat hele...
Napalım yontulmaya müsait yaş odunumla barıştım ablacım Özür dilendi, haklısın dendi, yemekler hazırlandı ama o zaten yapar ve pişman olur. Önemli olan tekrar yapmaması. Ben biraz ağır da konustum ama sesini çıkaramadı. Ama ne yapayım çok kırılmıştım. Bir daha yaparsan kirli donlarını çantaya koyarım git annen yıkasın dedim
Bu gün keyfim yerinde Dün yorgunluktan pat diye uyuyakaldım sabah zımba gibi uyandım.

Allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin. Eşle kavgalı olunca bütün hayat etkileniyor çünkü

Sen nasılsın ablacım?

Çoğul konuşuyosun Judym durup durup ikiz mi doğurucam acaba
Oooh bi doğumla iki kuş. Sonra daha da doğurmaya gerek yok
Olur mu olur Yaa ben de çok istiyordum ikiz bebiş çok severim kısmet inşallah ikinciye

ayy her evlilikte olur olivem
barışmanıza cok sevindim

Olur mu olur Yaa ben de çok istiyordum ikiz bebiş çok severim kısmet inşallah ikinciye
Ayy inşallah Judymm
ayy her evlilikte olur olivem
barışmanıza cok sevindim
Teşekkür ederim Baloncukummm
Bu sefer patrona yakalanmişsin canım...
Gittiğin zaman haber ver ki küfeye atıp getirelim. Çip falan mı taksak napsak sana
Gulnihalden haber var mı o ne yaptı acaba
Hahahah ama Elhan abla kimse duymasın sshh niye banlanmışım biliyor musun? öğüre öğüre kusunca embriyosu tüpüne kaçan bi arkadaşı varmış konu sahibinin o söylediği şey üzerinden şaka yapınca uçurulmuşum
Valla konu sahibinin kendi olsa bunu söyleyen ciddi cevap verir öyle bir şey olmaz sakin ol derdim ama duramadım muzurluğum tuttu.

Bugün aldığım en güzel haber.
İki posta oynayabilirim. Bir daha yaşanmaz inşallah bebeğim. Barış zamanında her şeyi otur sakin sakin konuş. Tehdit etme ama...Kirildigin incindigin her şeyi...
Senin ondan beklentini onun da senden beklentilerini masaya yatırın. Üçüncü kişiler için huzurunuzu kaciracsk her şeyden uzak durun. Ben iyiyim. Sabah Bursa'ya gidelim dedik sonra erteledik serinlikte gidelim dedik...bakalım yine ertelersek evdeyiz. Gezme begenmiyoruz aylaklik başa bela bu yaşlarda...

Ay abla şimdi burda yok ya ben de kendimi eleştireyim, sinirlenince hiiç durmuyor çenem Yarınlar yok gibi konuşuyorum. Haklısın ama yoksa geçim olmaz.

Hava çok sıcak gerçekten abla Serinlik gelsin de ben de ders çalışacağım ki haftasonu gezebilelim. Ahh Bursamm Benim için de gez ablacım şayet giderseniz ❤

Ben de baktım kalsifirim. Kusmuk imocisi dışında ters bir durum göremedim.
olive_bluto tatlım mesajlarına baktım hiç olumsuz bir şeye rastlamadım. Demek ki nereye kusacagin önemliymiş
Görsem ben de bir şey yazardım iyi ki görmemişim.
Öfkeli anlarimizda ağzımızdan çıkanı duymuyoruz . Sussak o zaman da rahatlayamiyoruz nolcek halimiz bilmiyorum. Saygıyı kaybetmeyelim en önemlisi bu...
Yerine gezerim tatlım...

Sevindim canim cidden ayni dusunuyorum esimle kavgaliyken hicbirseyden tat alamiyorum huzursuz oluyorum . Amiiin hepimizin evinden huzur eksik olmasinn

Hahah Tutamadım ben de kendimi sonra 1 gün gelemedim. Onda da kocayla kavga ettim. Sizle de konuşamadım daha da demem kimseye bir şey
Ayy evet abla eşime söylenmeden rahatlayamıyorum Senin de sefan olsun oooh misler gibi gezin
Calciii Hazır tutmuşken ikinizi de
Jawlensky nerde yaa kaç gün oldu
Ayy evet gelsin artık Gülnihalim kime ne dedi bu kadar
Gece telefonu salona koyup kaçar bu kız dikkatli olalim.
Hahahahahah Yok yok daha yapmam uslu durucam

Sırf konuda kazen var diye banladılar. Adaletsizlik değil mi ? Bir sürü dalga geçen var iken nihalin gitmesi saçma geldi

Sırf konuda kazen var diye banladılar. Adaletsizlik değil mi ? Bir sürü dalga geçen var iken nihalin gitmesi saçma geldi
Nihal daha önce de banlandigi için süresi uzun oluyor. Kazen yorum yapanların konu sahibiyle dalga geçmesine sinir olmus. Nihal de imocisi yüzünden banlandi garibim. Okudum mesajını hiç kötü bir şey dememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…