Aslında anne çok ozlediysen gönderelim seni aglamana dayanamıyorum deseydi.. tüh kaçırdı fırsatıaynen baya kızgın annesine bence de
dün görüntülü konuşurken kaynimi görünce ağlamış durmuseşim de kaç yaşında adam neyine agliyon kaç gün oldu geleli falan diye kızmış.
Napalım yontulmaya müsait yaş odunumla barıştım ablacımZeytinim naptın bizsiz bakim anlat hele...
Olur mu olurÇoğul konuşuyosun Judym durup durup ikiz mi doğurucam acaba
Oooh bi doğumla iki kuş. Sonra daha da doğurmaya gerek yok
ayy her evlilikte olur olivemNapalım yontulmaya müsait yaş odunumla barıştım ablacımÖzür dilendi, haklısın dendi, yemekler hazırlandı ama o zaten yapar ve pişman olur. Önemli olan tekrar yapmaması. Ben biraz ağır da konustum ama sesini çıkaramadı. Ama ne yapayım çok kırılmıştım. Bir daha yaparsan kirli donlarını çantaya koyarım git annen yıkasın dedim
Bu gün keyfim yerindeDün yorgunluktan pat diye uyuyakaldım sabah zımba gibi uyandım.
Allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin. Eşle kavgalı olunca bütün hayat etkileniyor çünkü
Sen nasılsın ablacım?
Bu sefer patrona yakalanmişsin canım...Tutun tutun Elhan ablaKim banladıya gidiyorum pisi pisine sonra
Ayy inşallah JudymmOlur mu olurYaa ben de çok istiyordum ikiz bebiş çok severim kısmet inşallah ikinciye
Teşekkür ederim Baloncukummmayy her evlilikte olur olivem
barışmanıza cok sevindim
Hahahah ama Elhan abla kimse duymasın sshh niye banlanmışım biliyor musun? öğüre öğüre kusunca embriyosu tüpüne kaçan bi arkadaşı varmış konu sahibinin o söylediği şey üzerinden şaka yapınca uçurulmuşumBu sefer patrona yakalanmişsin canım...
Gittiğin zaman haber ver ki küfeye atıp getirelim. Çip falan mı taksak napsak sana
Gulnihalden haber var mı o ne yaptı acaba
Bugün aldığım en güzel haber.Napalım yontulmaya müsait yaş odunumla barıştım ablacımÖzür dilendi, haklısın dendi, yemekler hazırlandı ama o zaten yapar ve pişman olur. Önemli olan tekrar yapmaması. Ben biraz ağır da konustum ama sesini çıkaramadı. Ama ne yapayım çok kırılmıştım. Bir daha yaparsan kirli donlarını çantaya koyarım git annen yıkasın dedim
Bu gün keyfim yerindeDün yorgunluktan pat diye uyuyakaldım sabah zımba gibi uyandım.
Allah kimsenin evinden huzuru eksik etmesin. Eşle kavgalı olunca bütün hayat etkileniyor çünkü
Sen nasılsın ablacım?
Ay abla şimdi burda yok ya ben de kendimi eleştireyim, sinirlenince hiiç durmuyor çenemBugün aldığım en güzel haber.
İki posta oynayabilirim. Bir daha yaşanmaz inşallah bebeğim. Barış zamanında her şeyi otur sakin sakin konuş. Tehdit etme ama...Kirildigin incindigin her şeyi...
Senin ondan beklentini onun da senden beklentilerini masaya yatırın. Üçüncü kişiler için huzurunuzu kaciracsk her şeyden uzak durun. Ben iyiyim. Sabah Bursa'ya gidelim dedik sonra erteledik serinlikte gidelim dedik...bakalım yine ertelersek evdeyiz. Gezme begenmiyoruz aylaklik başa bela bu yaşlarda...
Ben de baktım kalsifirim. Kusmuk imocisi dışında ters bir durum göremedim.
Görsem ben de bir şey yazardım iyi ki görmemişim.Ayy inşallah Judymm
Teşekkür ederim Baloncukummm
Hahahah ama Elhan abla kimse duymasın sshh niye banlanmışım biliyor musun? öğüre öğüre kusunca embriyosu tüpüne kaçan bi arkadaşı varmış konu sahibinin o söylediği şey üzerinden şaka yapınca uçurulmuşum
Valla konu sahibinin kendi olsa bunu söyleyen ciddi cevap verir öyle bir şey olmaz sakin ol derdim ama duramadım muzurluğum tuttu.
Öfkeli anlarimizda ağzımızdan çıkanı duymuyoruz . Sussak o zaman da rahatlayamiyoruz nolcek halimiz bilmiyorum. Saygıyı kaybetmeyelim en önemlisi bu...Ay abla şimdi burda yok ya ben de kendimi eleştireyim, sinirlenince hiiç durmuyor çenemYarınlar yok gibi konuşuyorum. Haklısın ama yoksa geçim olmaz.
Hava çok sıcak gerçekten abla ☹ Serinlik gelsin de ben de ders çalışacağım ki haftasonu gezebilelim. Ahh BursammBenim için de gez ablacım şayet giderseniz ❤
Tuttum ablaBen de buldum.Kalsifirim sıkı tutalım zeytini kaçmasın bir yere
Aslında anne çok ozlediysen gönderelim seni aglamana dayanamıyorum deseydi.. tüh kaçırdı fırsatı
Gece telefonu salona koyup kaçar bu kız dikkatli olalim.Tuttum abla
Sevindim canim cidden ayni dusunuyorum esimle kavgaliyken hicbirseyden tat alamiyorum huzursuz oluyorum . Amiiin hepimizin evinden huzur eksik olmasinnNapalım yontulmaya müsait yaş odunumla barıştım ablacımÖzür dilendi, haklısın dendi, yemekler hazırlandı ama o zaten yapar ve pişman olur. Önemli olan tekrar yapmaması. Ben biraz ağır da konustum ama sesini çıkaramadı. Ama ne yapayım çok kırılmıştım. Bir daha yaparsan kirli donlarını çantaya koyarım git annen yıkasın dedim
Sen nasılsın ablacım?
Hahaholive_bluto tatlım mesajlarına baktım hiç olumsuz bir şeye rastlamadım. Demek ki nereye kusacagin önemliymiş
Görsem ben de bir şey yazardım iyi ki görmemişim.
Öfkeli anlarimizda ağzımızdan çıkanı duymuyoruz . Sussak o zaman da rahatlayamiyoruz nolcek halimiz bilmiyorum. Saygıyı kaybetmeyelim en önemlisi bu...
Yerine gezerim tatlım...
CalciiiTuttum abla
Ayy evet gelsin artık Gülnihalim
HahahahahahGece telefonu salona koyup kaçar bu kız dikkatli olalim.
CayimmSevindim canim cidden ayni dusunuyorum esimle kavgaliyken hicbirseyden tat alamiyorum huzursuz oluyorum . Amiiin hepimizin evinden huzur eksik olmasinn
Sırf konuda kazen var diye banladılar. Adaletsizlik değil mi ? Bir sürü dalga geçen var iken nihalin gitmesi saçma geldiHahahTutamadım ben de kendimi sonra 1 gün gelemedim. Onda da kocayla kavga ettim. Sizle de konuşamadım daha da demem kimseye bir şey
Ayy evet abla eşime söylenmeden rahatlayamıyorumSenin de sefan olsun oooh misler gibi gezin
CalciiiHazır tutmuşken ikinizi de
Ayy evet gelsin artık Gülnihalimkime ne dedi bu kadar
HahahahahahYok yok daha yapmam uslu durucam
Ayy özelden atsana Calcim merak ettimSırf konuda kazen var diye banladılar. Adaletsizlik değil mi ? Bir sürü dalga geçen var iken nihalin gitmesi saçma geldi
Nihal daha önce de banlandigi için süresi uzun oluyor. Kazen yorum yapanların konu sahibiyle dalga geçmesine sinir olmus. Nihal de imocisi yüzünden banlandi garibim. Okudum mesajını hiç kötü bir şey dememiş.Sırf konuda kazen var diye banladılar. Adaletsizlik değil mi ? Bir sürü dalga geçen var iken nihalin gitmesi saçma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?