Mizahşörler Çıkmazı

Neyse zorlamayacağım. En son birini zorladım sonra bana patladı
ay yok kelebeğim ben patlamamm ne edersem kendime benn nasılsın :)
Şimdii düzelltiğinize seviindim Olivem, vallahii hiç büyümeyen çocuklar sürekli söylemek lazım bazı şeyleri alttan alttan Tabi inşalllah tekrarı olmaz. Kendinin de fark etmiş olması güzel bir şey :)
Bana heyecanlı geliyor hayatın
ya biliyo musun Judym bana öyle diyorlae genelde ama bu sene bayaa sakin heyecansız bir hayatın içindeyim valla
Limonsuzum nasılsın nasıl geçiyorr :)

Hoşbuldum tabisimm nasılsın nasıl gidiyor ❤ güneş aslan burcuna geçti iyi şeyler olacak diyolla kk birinci noteri da bilir gerçi
Çok ihtiyacım var desem hadiii inşallah canımsııı
Yoruluyorum aklım yorgun yüreğim yorgun böyle mi diyordu Bihter sanki, öldü yine dün gece zaten
Sen nasılsın gülnihalım

Çok ihtiyacım var desem hadiii inşallah canımsııı
Yoruluyorum aklım yorgun yüreğim yorgun böyle mi diyordu Bihter sanki, öldü yine dün gece zaten
Sen nasılsın gülnihalım ❤
Ben de iyiyim inşallah. Dun izledim yine olay olmuş aşkı memnu bitti şimdi boşluğa düşeceğiz

Yazları muhteşem oluyor benim açımdan. Aşkı memnu yaprak dokumu doktorlarizle izle dur. Hiçbir iş yapma
Ben her şeylerden, sizden de uzak kalıyorum bi süre daha gülnihalım valla TV izlemek nedir unuttum desem, ama işim olduğunda filan teksem TV açıyorum ses olsun diye, sessizliği sevmiyorum bazen

Minik kuşlar nasıl öp benm yerime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…