- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
ay yok kelebeğim ben patlamamm ne edersem kendime bennNeyse zorlamayacağım. En son birini zorladım sonra bana patladı
Şimdii düzelltiğinize seviindim Olivem, vallahii hiç büyümeyen çocuklar sürekli söylemek lazım bazı şeyleri alttan alttanCayım şimdi daha iyiyim. Eve gelip özür diledi yemek filan hazırladı. Haklısın tekrar yapmam dedi ama demekle olmuyor tabi uygulaması lazım inşallah yapmaz bir daha.
Ben de içimi bir güzel boşalttım rahatladım
Nurum ağır konuşunca çok pişman olurum normalde. O yüzüme vurmasa bile utanırım ama dün söylediğim şey ağır da olsa pişman değilim. Haketti.
Hahahahahhahailahi ya
Ya gözyaşını gözlerinin ucunda hazırda tuttuklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
ya biliyo musun Judym bana öyle diyorlae genelde ama bu sene bayaa sakin heyecansız bir hayatın içindeyim vallaBana heyecanlı geliyor hayatın
Limonsuzum nasılsın nasıl geçiyorr :)kk birinci noteri ❤
Elhan abla ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
@Cay6 ❤
M mehlika nur ❤
@Casper25 ❤
Youlost16 ❤
C Calcifer ❤
@reyyanK ❤
@olive_bluto ❤
@cancan6 ❤
@baloncuk ❤
Zamanım az inşAllah unuttuğum yoktur
İnşaallah canım
Beni öğrendin neysekiKız kaç kere denedim etiketin çıkmıyor
Hoşbuldum tabisimmJawlensky immm hoşgeldiiiinnnn :)))
Çalışıyor kuzum@cancan6 beğenip gidiyor vakti yok sanırım
Çok ihtiyacım var desemHoşbuldum tabisimmnasılsın nasıl gidiyor ❤ güneş aslan burcuna geçti iyi şeyler olacak diyolla kk birinci noteri da bilir gerçi
Kız şekerparem sen de hoş geldin.Jawlensky immm hoşgeldiiiinnnn :)))
Ohhhh miiss ablaa ennn sevdiğimKız şekerparem sen de hoş geldin.
Gel bi şöyle sarilsin ablan doya doya
Ohhh misss yeni duştan çıkmış miss gibi sabun kokuyor.
Ben de iyiyim inşallah. Dun izledim yine olay olmuş aşkı memnuÇok ihtiyacım var desemhadiii inşallah canımsııı
Yoruluyorum aklım yorgun yüreğim yorgunböyle mi diyordu Bihter sanki, öldü yine dün gece zaten
Sen nasılsın gülnihalım ❤
Her seferinde diyorum valla hak ediyorBen de iyiyim inşallah. Dun izledim yine olay olmuş aşkı memnubitti şimdi boşluğa düşeceğiz
Ablaları bir tanesiiiiKız şekerparem sen de hoş geldin.
Gel bi şöyle sarilsin ablan doya doya
Ohhh misss yeni duştan çıkmış miss gibi sabun kokuyor.
Yazları muhteşem oluyor benim açımdan. Aşkı memnu yaprak dokumu doktorlarHer seferinde diyorum valla hak ediyor
Şimdi doktorlar var kız teve2 de
Güllerin en güzeli...Ablaları bir tanesiiiiben de doya doya sariliyorummmm asıl sen mis gibisin
Nasıl özledim sizleri nasillll
BebeeeemMerhaba kızlar
Ben her şeylerden, sizden de uzak kalıyorum bi süre daha gülnihalımYazları muhteşem oluyor benim açımdan. Aşkı memnu yaprak dokumu doktorlarizle izle dur. Hiçbir iş yapma
İyi tatiller limonsuzumkk birinci noteri ❤
Elhan abla ❤
HayatSevinceGuzel ❤
Jawlensky ❤
@Cay6 ❤
M mehlika nur ❤
@Casper25 ❤
Youlost16 ❤
C Calcifer ❤
@reyyanK ❤
@olive_bluto ❤
@cancan6 ❤
@baloncuk ❤
Zamanım az inşAllah unuttuğum yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?