Mizahşörler Çıkmazı

Ben yeni tanıyorum seni o yüzden bana heyecanlı geliyor bide 4-5 yaşındaki çocuklar gibi çok soru sorarım ben. Kendimi tutuyorum seni sorulara boğmamak için

Ah ablam sorma ben de gri yaşadım sanki... Senin bu pozitifliğin beni benden alıyor harika birisin Rabbime şükürler olsun seni karşımıza çıkardı
Hep yanınızda açmamış gonca gül gibi yaşıyordum aslında. Kader açmamı sağladı çok şükür daha yakinlastim dostlugunuza nail oldum. ben de şükrediyorum canım benim.

Huysuzluk bulaşıcıdır ha...biz de huysuzlanirik bak şimdi.
Nazar olmayasın diye derim çirkin çirkin seni
De ablam
Tansiyonum düşmüş canım. Şimdi ölçtüm. Doktorum çikolata ye dedi. Bakalım etkisi olucak mı
Başım ağrıdığı için huysuzlandım belki

Yaa çok tatlısın Judyimmm haklısın öyle deriiin deriiin bi konuşmadık hiç :) ne merak ediyosuuunn :)
O senin tatlışlığın Nurum
Çok şey merak ediyorum da seni tanımadığım için burda sormak istemiyorum özelini ne kadar açtın burda bilmiyorum o yüzden belki bir gün özelde sorarım

De ablam
Tansiyonum düşmüş canım. Şimdi ölçtüm. Doktorum çikolata ye dedi. Bakalım etkisi olucak mı
Başım ağrıdığı için huysuzlandım belki
Kıyamam sıcaklardan mi oldu...beslenmene çok dikkat et canım. Korkutma bizi. Güzelce ye cikolatani...Gelişmelerden haberdar et...
Geçmiş olsun canım.

Hayırlısı canım regl de el salliyor bana x kader ağlarını yine oruyordu anlayacağın
Aynenn ben oldum ama 7 gun erken oldu haftasonu eve gecerswn belkii kurtarabilirsin

Yaa gnduzde tatli yedim ama canm asiri cikolata istiyor yesemmi ki reglin hatrina ...

Salonda, bir kıza mesaj gelip duruyordu herkes pufledi durdu.. kiz kapatmiyor sesini, ben sesini kapatır mısın dedim, rahatsız olduysan dışarı cik demez mi Sandalyeden bir kalktım zor tuttular hanımefendi cizgimden çıkardı beni

Dinleyelim tatlım
Ah mehlikam ahh yak bir cigara sanal sanal
Hep yanınızda açmamış gonca gül gibi yaşıyordum aslında. Kader açmamı sağladı çok şükür daha yakinlastim dostlugunuza nail oldum. ben de şükrediyorum canım benim.
cok şükür ablam cok..
Aynenn ben oldum ama 7 gun erken oldu haftasonu eve gecerswn belkii kurtarabilirsin

Yaa gnduzde tatli yedim ama canm asiri cikolata istiyor yesemmi ki reglin hatrina ...
Cayyy bunu bana yapamazsın nasıl erkenden gelir biz seninle aynı olacaktık neyse hayırlısı olsun gülüm

Ay birak gelsn yeterki gecikmesin gecikmeyi sevmiyorjm hic . Ayni zamanda olmstk gecen ay ya o yuzden dedim ben oldm sende olabilirsin diye ama insallah bi evine git 2 3 gun sonra ol

Ayrica yukarda anlattgna cok guldum arsiz guclu olunca hakli suclu olurmus tamda o iste ... edepsiz

Sorma çayım densizler hayatın her köşesinde malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…