Ben yeni tanıyorum seni o yüzden bana heyecanlı geliyoray yok kelebeğim ben patlamamm ne edersem kendime bennnasılsın :)
Şimdii düzelltiğinize seviindim Olivem, vallahii hiç büyümeyen çocuklar sürekli söylemek lazım bazı şeyleri alttan alttanTabi inşalllah tekrarı olmaz. Kendinin de fark etmiş olması güzel bir şey :)
ya biliyo musun Judym bana öyle diyorlae genelde ama bu sene bayaa sakin heyecansız bir hayatın içindeyim valla
Limonsuzum nasılsın nasıl geçiyorr :)
Hep yanınızda açmamış gonca gül gibi yaşıyordum aslında.Ah ablam sorma ben de gri yaşadım sanki... Senin bu pozitifliğin beni benden alıyor harika birisinRabbime şükürler olsun seni karşımıza çıkardı ❤
Küsmek hiç yakışmıyor yüzüne...Küstüm ki sana
En sevdiğim yorumu bu şarkının
Dinleyelim tatlım
Ya de canım benim. Senin dilinden o bile güzeldirKüsmek hiç yakışmıyor yüzüne...
Gül bakim çirkin derim bak sana...
Güzel judim.
Huysuzluk bulaşıcıdır ha...biz de huysuzlanirik bak şimdi.Ya de canım benim. Senin dilinden o bile güzeldir
Ay bugün çok huysuzum
Ben de çok seviyorum bu yorumuEn sevdiğim yorumu bu şarkının
Yaa çok tatlısın JudyimmmBen yeni tanıyorum seni o yüzden bana heyecanlı geliyorbide 4-5 yaşındaki çocuklar gibi çok soru sorarım ben. Kendimi tutuyorum seni sorulara boğmamak için
De ablamHuysuzluk bulaşıcıdır ha...biz de huysuzlanirik bak şimdi.
Nazar olmayasın diye derim çirkin çirkin seni
Yüreği güzelim, bitanem,ben de seni çok öpüyorumKuzum bacilarin bitanesi
Pasamin güzel annesi
Kalbi mahzun kuzum bolcana öperim kuğucumu...
O senin tatlışlığın NurumYaa çok tatlısın Judyimmmhaklısın öyle deriiin deriiin bi konuşmadık hiç :) ne merak ediyosuuunn :)
Kıyamam sıcaklardan mi oldu...beslenmene çok dikkat et canım. Korkutma bizi. Güzelce ye cikolatani...Gelişmelerden haberdar et...De ablam
Tansiyonum düşmüş canım. Şimdi ölçtüm. Doktorum çikolata ye dedi. Bakalım etkisi olucak mı
Başım ağrıdığı için huysuzlandım belki
Sanırım sıcaklardan canım. Aşşırı sıcak burasıKıyamam sıcaklardan mi oldu...beslenmene çok dikkat et canım. Korkutma bizi. Güzelce ye cikolatani...Gelişmelerden haberdar et...
Geçmiş olsun canım.
Bayılırım bu sorulara ve verilen cevaplaraO senin tatlışlığın Nurum
Çok şey merak ediyorum da seni tanımadığım için burda sormak istemiyorum özelini ne kadar açtın burda bilmiyorum o yüzden belki bir gün özelde sorarım
AynennHayırlısı canım regl de el salliyor bana xkader ağlarını yine oruyordu anlayacağın
Tamamm kuzucumm nasıl istersen :)O senin tatlışlığın Nurum
Çok şey merak ediyorum da seni tanımadığım için burda sormak istemiyorum özelini ne kadar açtın burda bilmiyorum o yüzden belki bir gün özelde sorarım
Salonda, bir kıza mesaj gelip duruyordu herkes pufledi durdu.. kiz kapatmiyor sesini, ben sesini kapatır mısın dedim, rahatsız olduysan dışarı cik demez miayy sahiden mii gülnihalımbnm en büyük sorunum sesli yerde çalışamamaktı ama çalışma salonunda hep gıcık tipler olurdu ve bi ses geldi mi hemen carlar ve güvenliğe şikayet ederlerdi sonra sonra ben de alıştım tabi öyle yapmaya
Ah mehlikam ahh yak bir cigara sanal sanal
Dinleyelim tatlım
Hep yanınızda açmamış gonca gül gibi yaşıyordum aslında.Kader açmamı sağladı çok şükür daha yakinlastim dostlugunuza nail oldum. ben de şükrediyorum canım benim.
Cayyy bunu bana yapamazsın nasıl erkenden gelir biz seninle aynı olacaktıkAynennben oldum ama 7 gun erken oldu haftasonu eve gecerswn belkii kurtarabilirsin
Yaa gnduzde tatli yedim ama canm asiri cikolata istiyor yesemmi ki reglin hatrina ...
Ay birak gelsn yeterki gecikmesin gecikmeyi sevmiyorjm hic . Ayni zamanda olmstk gecen ay ya o yuzden dedim ben oldm sende olabilirsin diye ama insallah bi evine git 2 3 gun sonra olSalonda, bir kıza mesaj gelip duruyordu herkes pufledi durdu.. kiz kapatmiyor sesini, ben sesini kapatır mısın dedim, rahatsız olduysan dışarı cik demez miSandalyeden bir kalktım zor tuttular hanımefendi cizgimden çıkardı beni
Ah mehlikam ahh yak bir cigara sanal sanal
cok şükür ablam cok..
Cayyy bunu bana yapamazsın nasıl erkenden gelir biz seninle aynı olacaktıkneyse hayırlısı olsun gülüm
Sorma çayım densizler hayatın her köşesinde malesefAy birak gelsn yeterki gecikmesin gecikmeyi sevmiyorjm hic . Ayni zamanda olmstk gecen ay ya o yuzden dedim ben oldm sende olabilirsin diye ama insallah bi evine git 2 3 gun sonra ol
Ayrica yukarda anlattgna cok guldum arsiz guclu olunca hakli suclu olurmus tamda o iste ... edepsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?