Buyur balımmCalcimmmm canimmm❤❤
Şarjın bitince uykunun olmaması gerekiyorduÇok uykum var. Şarjım da yo
Yaa oyle miHoşbuldum tabisimmnasılsın nasıl gidiyor ❤ güneş aslan burcuna geçti iyi şeyler olacak diyolla @samdan da bilir gerçi
Özledim ya sürekli sevgi dolu mesajlar yazasim geliyorBuyur balımm
Evet ya benim şarkım artık dibini kazıyor, nabacam bilmemŞarjın bitince uykunun olmaması gerekiyordu
Ablam dün öyle dediYaa oyle mi
Az kaldi yas almama benim de Aslan burcu olarakk
Afiyet olsun mehlikam ben de az sonra içeceğim inşallahNabersiniz kızlar, bugün ilk defa rahat bir çay içiyorum,
Oğluş gündüz çok az uyuduğu için erkenden uyudu,
Mesajını şimdi gördüm canim mehlikam hoş buldum balimmm. Ben de özledim çok bağlandım cokkJawlensky Gülnihalim hoşgeldin tatlı anne, özledim ❤
Dayan gülüm vuslata az kaldıÖzledim ya sürekli sevgi dolu mesajlar yazasim geliyor
Evet ya benim şarkım artık dibini kazıyor, nabacam bilmem
Ablam dün öyle dedi
Demek doğum günün yaklasiyooor aslan kadını
Ivitt kuzummmÖzledim ya sürekli sevgi dolu mesajlar yazasim geliyor
Evet ya benim şarkım artık dibini kazıyor, nabacam bilmem
Ablam dün öyle dedi
Demek doğum günün yaklasiyooor aslan kadını
Ah ablam sorma ben de gri yaşadım sanki... Senin bu pozitifliğin beni benden alıyor harika birisinGüllerin en güzeli...
Seni mutlu görmek beni de çok mutlu ediyor.
Gidince sen gri oluyorsun ya inan dünyam da grilesiyor, kararıyor her şey...tadı olmuyor buraların.
Ben ders çalışırken sessizliği çok sevmiyorum. Yurtta çok ses vardı kantinin ustuydu çalışma salonu çok zekice bir yerdeydiBen her şeylerden, sizden de uzak kalıyorum bi süre daha gülnihalımvalla TV izlemek nedir unuttum desem, ama işim olduğunda filan teksem TV açıyorum ses olsun diye, sessizliği sevmiyorum bazen
Minik kuşlar nasıl öp benm yerime :))
Hayırlısı canım regl de el salliyor bana xDayan gülüm vuslata az kaldı
Ya ben ne yapim, ölürsem mezar taşıma bahtsız güzel yazdırın
ayy sahiden mii gülnihalımAh ablam sorma ben de gri yaşadım sanki... Senin bu pozitifliğin beni benden alıyor harika birisinRabbime şükürler olsun seni karşımıza çıkardı ❤
Ben ders çalışırken sessizliği çok sevmiyorum. Yurtta çok ses vardı kantinin ustuydu çalışma salonu çok zekice bir yerdeydioradan alıştım dizi seslerine evde ders çalışırken dizi açardım bir ara yoksa aklıma girmiyordu
Hayırlısı canım regl de el salliyor bana xkader ağlarını yine oruyordu anlayacağın
Hani bana hani banaGüllerin en güzeli...
Seni mutlu görmek beni de çok mutlu ediyor.
Gidince sen gri oluyorsun ya inan dünyam da grilesiyor, kararıyor her şey...tadı olmuyor buraların.
Kuzum bacilarin bitanesiHani bana hani bana
Küstüm ki sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?