Süper bir film bence ya. Yabancı film tadında korku filmi.Değişik bir isim korku filmine göre değil mi?
Ben de izlemem sanırım şu sıralar gündeminde yok
Yazık kıyamam yaBabamınkini de ellemişliğim vardı öyle değildi
O tamamen kurt adam memesi
Ben izledim, korkunç gelmediDeğişik bir isim korku filmine göre değil mi?
Bizde yıldız koymadan direk AY GÖÇÜM derlerAy g*tüm
yine vurdu be gol oldu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDedim buna cevap verip o güzel parmaklarımı yoramam. Cahil kendi susturdum sanır kişi edebinden susar müge aplaaa
Ay bu çok iyiymişBizde yıldız koymadan direk AY GÖÇÜM derler
işte memeden ayırmak çok hassas bir şey. Annem kardeşimi memeden kesti çocuk 8 yaşına kadar memelere elledi. öper severdi. bir gün öperken emmiş memeyi ağzına bişey gelmiş. Çocuk ondan zehirlendiBenim kv eşime 5 yaşına kadar süt vermiş. Bana göre uç tabi. Ama eşimin çocukken hastalığı varmış senelerce sürmüş ondan annesi sütten kesmeye kıyamamış. Ama tabiiki fazla. 8 yaşında çocuk ne diye meme eller ki
Ben küçükken çok emmedim ama uyurken hep avuç içimi annemin memesine koyar öyle uyurdum yoksa uyuyamazdım.Sonra annem memesine yün koydu ben gece elimi atarken yüne dokundum mu bitti benim için. O gün bu gündür yüne dokunamam. Kabusum oldu resmen
Ruhlar bölgesiDeğişik bir isim korku filmine göre değil mi?
artık bu tarz şeyleri kullanmaya başladıysanMilliii mi oldum kızzzzz
Milli demeseydin iyiydiMilliii mi oldum kızzzzz
O gün bu gündür derken kardeşin kaç yaşında?işte memeden ayırmak çok hassas bir şey. Annem kardeşimi memeden kesti çocuk 8 yaşına kadar memelere elledi. öper severdi. bir gün öperken emmiş memeyi ağzına bişey gelmiş. Çocuk ondan zehirlendio gün bu gündür daha ellemez memeye
Sessiz bir yeri izledin mi? En son izlediğim o oldu. Ay bay gerilimdi yaa gerim gerim gerilmiştimRuhlar bölgesi
Korku seansı
Anabelle
Bunları izle James Wang filmleri güzel olur. Çok korkmazsın belki ama keyif alırsın
Eşim alasını kullanır o kullanırken bayılıyorumartık bu tarz şeyleri kullanmaya başladıysan
en millimizden oldun hemde
ne oldu ne yapmışım ki+18de mi yakaladın beni
Calsinin şu ifadelerle sorun yaşamadığı kalmadı bu topiktenapiyonuz mesajima begenmedim basmisin. daha ne yapacagidin
Calsinin şu ifadelerle sorun yaşamadığı kalmadı bu topikte
Çok şükür iyim canım sen nasılsınLimonsuzum nasılsın nasıl geçiyorr :)
Sağol canım benimİyi tatiller limonsuzum ❤
Küstüm ki sana
Bence bu bi tesadüf değilyaa geçmişi okuyamadımm :)) çok kaynatmışsınız kızlar
Limonsuzzcay ama senin etiketinin bildirimini gördümm ❤❤❤
Hoşbuldum canım nasılsınLimonsuzum hoşgeldiiiiiiiiin. Köy nasıl, eğleniyorsunuzdur inşallah. Çek içine yeşili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?