- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Gördüm gördüm de o geldikten sonra kaçsan belki bişey yapmazlardıKız ben yazmıştım çoktan sivisamadim
Mesajlar duruyordu ya bana yazdı zaten benim mesajlardan öncekilere bak diyeGördüm gördüm de o geldikten sonra kaçsan belki bişey yapmazlardı
Canım çocuğa kalsa kendisi bırakır mı? Bilmediğimden soruyorum
Aslında aman aman korkutacak film de pek yok ya da ben izlemedim Dabbe falan izlemedim çok korkuncmusBen bayılırım korku filmlerine ama evlendikten sonra izleyemez oldum. Yeni ev beni korkuttu sanırım. Eve alışınca da daha cesaret edemedim
Mesajlar duruyordu ya bana yazdı zaten benim mesajlardan öncekilere bak diye
Benim eski yan komşunun kocasi 6 yaşına kadar emmiş. Düşünmek istemiyorumJudym annemin arkadaşının 8 yaşında oğlu emmese de her yerde ve uyurken meme ellemeden sakinleşemiyor. Onun annesi hep izin vermiş meselaGerçi bu çok uç bir örnek hiç bilemedim kendi bırakmak ister mi Bazı çocuklar da ben büyüdüm diyip kendi kendine bezi emziği va bırakıyor
Piyango gibi bir şey canım her konuda olmuyor zaten. oldu mu da sonu malumo da doğru gördüm onu da bilemiyorum ben olay çıkan yerlerden hep erken sıvışıp kurtarıyorum gerçek hayatta kendimi
Havadan sudanne konuştunuz o kadar kızzz
nasılsın gulnihalimHavadan sudan
Söyle kızzzz nolurSizde böyle durumlar için bi laf var. Çok severim de kullanamam
Ama demek ki şakan güzelmişPiyango gibi bir şey canım her konuda olmuyor zaten. oldu mu da sonu malumama hep benim mesajıma güldüler ondan oldu
Bebekleri uyutmaya çalışıyorum canım bir saattir mizmizlar yatırdım besiklerine salliyorum bir yandan ben uyumak üzereyim bunlarda tik yoknasılsın gulnihalim
ne oldu ne yapmışım ki
yaaaa birgün bende yazarım inş böyleBebekleri uyutmaya çalışıyorum canım bir saattir mizmizlar yatırdım besiklerine salliyorum bir yandan ben uyumak üzereyim bunlarda tik yok
EyvahBenim eski yan komşunun kocasi 6 yaşına kadar emmiş. Düşünmek istemiyorum
Söyle söyleSizde böyle durumlar için bi laf var. Çok severim de kullanamam
Çok akıllanması lazım 5 6 yaşında ancakCanım çocuğa kalsa kendisi bırakır mı? Bilmediğimden soruyorum
İnşallah canım en yakın hayırlı zamanda bebislerin olsunyaaaa birgün bende yazarım inş böyle
kız bana ver ben uyurutum
Hımmm düşünüyorum arada yalnız kalmak istiyorum. Tuvalete bile gidince kapıyı tekmeleyen bir çocuğum var benimhahahahhahahahahah ya tam bir sıpa değil mi şimdi evde çocuk varken insan üzgün kalamaz valla baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?