Evet canım adamı her gördüğümde gulesim geliyorduEyvahaskere gidecekmiş
Senin aktif olmadığını görüp hemen yazıştıkne konuştunuz o kadar kızzz
aşkolsunSenin aktif olmadığını görüp hemen yazıştıkşimdi dağılabiliriz
Anneler çiş yapmaz çocuğu kandırma calciHımmm düşünüyorum arada yalnız kalmak istiyorum. Tuvalete bile gidince kapıyı tekmeleyen bir çocuğum var benim
sen geçmişi oku biz de dağılalımaşkolsunnieeeeeeee sonra meraktan çatlıyorum
Benim kv eşime 5 yaşına kadar süt vermiş. Bana göre uç tabi. Ama eşimin çocukken hastalığı varmış senelerce sürmüş ondan annesi sütten kesmeye kıyamamış. Ama tabiiki fazla. 8 yaşında çocuk ne diye meme eller kiJudym annemin arkadaşının 8 yaşında oğlu emmese de her yerde ve uyurken meme ellemeden sakinleşemiyor. Onun annesi hep izin vermiş meselaGerçi bu çok uç bir örnek hiç bilemedim kendi bırakmak ister mi Bazı çocuklar da ben büyüdüm diyip kendi kendine bezi emziği va bırakıyor
Ben o çiş yaparken bekliyorum ya bana diyor ki "kapıyı kapatma seni burda bekleyeyim. Hadi bi de çubuk (kaka) yap zorla kendini" diyorAnneler çiş yapmaz çocuğu kandırma calci
kız senin bu samimiyetsiz olduğunBeni ezikliyor güya
onlar ayrı bi sıkıntı zatenBu çok samimi olmadıklarımız sıkıntı zaten
Iy dabbe ne ya. En tiksindiğim korky filmlerinden. Siccindir dabbedir nedir hiç izlemedim. Ama yeni film var Güzelliğin portresi. Onu o kadar hevesle bekledim ki internette çıkmasını. Şimdi var internette ama eşim izin vermiyor olmaz sana korku filmi diyoAslında aman aman korkutacak film de pek yok ya da ben izlemedim Dabbe falan izlemedim çok korkuncmus
Buu annemin değil babamın memesiiBenim kv eşime 5 yaşına kadar süt vermiş. Bana göre uç tabi. Ama eşimin çocukken hastalığı varmış senelerce sürmüş ondan annesi sütten kesmeye kıyamamış. Ama tabiiki fazla. 8 yaşında çocuk ne diye meme eller ki
Ben küçükken çok emmedim ama uyurken hep avuç içimi annemin memesine koyar öyle uyurdum yoksa uyuyamazdım.Sonra annem memesine yün koydu ben gece elimi atarken yüne dokundum mu bitti benim için. O gün bu gündür yüne dokunamam. Kabusum oldu resmen
Ben o çiş yaparken bekliyorum ya bana diyor ki "kapıyı kapatma seni burda bekleyeyim. Hadi bi de çubuk (kaka) yap zorla kendini" diyor
Benimki bozuldu zaten. Yapma bence de.Çok akıllanması lazım 5 6 yaşında ancako da utandığından bırakır yani konuşarak bıraktırmaya çalışacağım. Salça vs gibi şeylerle yapmam hepten piskolojisi bozuluyor
Babamınkini de ellemişliğim vardı öyle değildiBuu annemin değil babamın memesiiYünlü yünlü ığğ hahahahhahahahahahah
dışarı çıkıcaz sonra senin çubuğum geldinle uğraşamam kadın. Bitince de seslen efendi gibi silelim
Değişik bir isim korku filmine göre değil mi?Iy dabbe ne ya. En tiksindiğim korky filmlerinden. Siccindir dabbedir nedir hiç izlemedim. Ama yeni film var Güzelliğin portresi. Onu o kadar hevesle bekledim ki internette çıkmasını. Şimdi var internette ama eşim izin vermiyor olmaz sana korku filmi diyo
Benim psikolojim de bebeklerin annenin karnından değil de vajinası dan doğduğunu öğrendiğim gün bozuldu... 8 yasindaydimBenimki bozuldu zaten. Yapma bence de.
artık sende bir Türksün JudiymAy bayılıyorum ve sanırım ilk kez kullanıyorum
Dedim buna cevap verip o güzel parmaklarımı yoramam. Cahil kendi susturdum sanır kişi edebinden susar müge aplaaakız senin bu samimiyetsiz olduğunne kadar çok biliyor
irite oldum
aklıncamı ezikliyecek.. eziksiz
onlar ayrı bi sıkıntı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?