Mizahşörler Çıkmazı

Benim kv eşime 5 yaşına kadar süt vermiş. Bana göre uç tabi. Ama eşimin çocukken hastalığı varmış senelerce sürmüş ondan annesi sütten kesmeye kıyamamış. Ama tabiiki fazla. 8 yaşında çocuk ne diye meme eller ki
Ben küçükken çok emmedim ama uyurken hep avuç içimi annemin memesine koyar öyle uyurdum yoksa uyuyamazdım. Sonra annem memesine yün koydu ben gece elimi atarken yüne dokundum mu bitti benim için. O gün bu gündür yüne dokunamam. Kabusum oldu resmen

Aslında aman aman korkutacak film de pek yok ya da ben izlemedim Dabbe falan izlemedim çok korkuncmus
Iy dabbe ne ya. En tiksindiğim korky filmlerinden. Siccindir dabbedir nedir hiç izlemedim. Ama yeni film var Güzelliğin portresi. Onu o kadar hevesle bekledim ki internette çıkmasını. Şimdi var internette ama eşim izin vermiyor olmaz sana korku filmi diyo

Buu annemin değil babamın memesii Yünlü yünlü ığğ hahahahhahahahahahah
Ben o çiş yaparken bekliyorum ya bana diyor ki "kapıyı kapatma seni burda bekleyeyim. Hadi bi de çubuk (kaka) yap zorla kendini" diyor
dışarı çıkıcaz sonra senin çubuğum geldinle uğraşamam kadın. Bitince de seslen efendi gibi silelim

Buu annemin değil babamın memesii Yünlü yünlü ığğ hahahahhahahahahahah

dışarı çıkıcaz sonra senin çubuğum geldinle uğraşamam kadın. Bitince de seslen efendi gibi silelim
Babamınkini de ellemişliğim vardı öyle değildi
O tamamen kurt adam memesi

Değişik bir isim korku filmine göre değil mi?
Ben de izlemem sanırım şu sıralar gündeminde yok

kız senin bu samimiyetsiz olduğun ne kadar çok biliyor
irite oldum
aklıncamı ezikliyecek.. eziksiz

onlar ayrı bi sıkıntı zaten
Dedim buna cevap verip o güzel parmaklarımı yoramam. Cahil kendi susturdum sanır kişi edebinden susar müge aplaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…