Hoşgeldin seridina,Ben de geldim ☺
Cilveleşiyoruz onunlaYakalarım hatta o sokakta gezerim çayı görürüm diye
Tanıtır mısını kendini bizeHoşbulduk☺☺
Hoşgeldiiin seridina :) görüyodum ben ismini dikkatimi çekiyordu :)Ben de geldim ☺
Gözlerimizin önünde birbirinizi seviyorsunuz, biz işkenceler içinde kivranirken sizin mutluluğunuz dan...Cilveleşiyoruz onunla
Tanışalım miHoşbulduk ☺☺
Özlenmez misin beeSelammmmmmmm
Bugün uğrayamadımmmm. Takımla ilgilenmem gerekiyordu
Biliyorum ki beni çok özlediniz
Ne var Konya da ha ne var söylese ne bir ateş cini var mi bir kaymakam var mi hakimim söylesene hadiGözlerimizin önünde birbirinizi seviyorsunuz, biz işkenceler içinde kivranirken sizin mutluluğunuz dan...
Deli kaymakam var yanına bir deNe var Konya da ha ne var söylese ne bir ateş cini var mi bir kaymakam var mi hakimim söylesene hadi
iyi dersler ak guzummmCanımlar ben geldim ama giidiyorum online dersim var. Bilgisayar sürekli açık ama gelip sizinle sohbet edememek nasıl canımı sıkıyor. Neyse az kaldıı :S Öpüüyorum hepiniziiiii
Özledik şu sıralar yogunsun bebeyimmSelammmmmmmm
Bugün uğrayamadımmmm. Takımla ilgilenmem gerekiyordu
Biliyorum ki beni çok özlediniz
Sen söyleJawlensky bu kadar yakınken sen de yakalamak mısın?
Gelir gelir. Hatta çay a her an gidebilir
Ben 2 senedir gelemedim İstanbul'a ondan önce her yaz gelirdim nasip belki bir gün görüşürüz
Ben de geldim
ben ilk bu eve tasindigimda internet baglatmak istedim bana da binanizda altyapi yok dediler dedim dalga mi geciyorsunuz butun binada internet var bi bana mi yok. Bilmiyordum o zaman port muhabbetini, calisan da bana telefonda bekleyince acilabilcek bi sey oldugunu soylemedi. Altyapiniz yok internet baglatmaniz mumkun degil dedi ben de genel mudurluge kavga etmeye gittim:) orada bilgilendirdiler suan yeni portlar bagliyoruz birine sizi alalim dediler dilekce yazdim bir hafta icinde altyapi geldi internetim baglandi
Sizin de yuksek ihtimal oyle olur
Kavga etmekten de cekinmeyin valla bu devirde cenesi işleyenin gemisi yuruyor :)
İster tasindiginiz apartmanda sorun olsun ister onların alt yapısı olmasın fark etmez. Sonuçta siz elinizde olmayan sebepten hizmet alamıyorsunuz, bu durumda ne fatura ne cayma ücretini ödemek zorundasınız. Tüm konuşmalar kayıt altında müşteri hizmetlerinde. Biraz dişli olun sizin hizmeti almak istediğinizi ama yeni adresinize hizmet sagliyamadiklari için fatura ve cayma ucreti odemiceginizi söyleyin kabul ediceklerdir. Biraz ısrarcı ve dik durmak gerekiyor.
Not: bugün başıma geldi ordan biliyorum
İnternet değil de tv platformunda benzer bir şey yaşadık. Önceden kullandığımız platform anten yönü uygun olmadığı için taşıyamayacağını belirtti. Taahhüt olmasına rağmen iptal edildi beş kuruş da ödemedik.
Teşekkür ederim bu güzel yazı için. Evlenmek istememin sebebi dini inançlarım. Ilk eşimle zina yaptım yıllarca aynı hatayı yapmamak için direndim. Olacaksa her şey doğru yoldan olsun 2 yıl oldu sevgili olalı nereye kadar kendimizi frenlicez
Mesaj tekrarı
Tanıtır mısını kendini bize
Hoşgeldiiin seridina :) görüyodum ben ismini dikkatimi çekiyordu :)
Tanışalım mi
Bir kere daha hoşbuldum☺ 31 yaşındayım. Akademisyenim. Bir kızım var. Beni genelde bdvde görürsünüz. Oradan bir türlü kurtulamıyorum. Kara delik gibi mübarekbence de hakkindir
yakala beniiiiiggggg
evet ya gel artık sen de nihalim
en uzun sensin aramizda ama olsun
hoşgeldin avatarı ilginç hatun
Bir kere daha hoşbuldum☺ 31 yaşındayım. Akademisyenim. Bir kızım var. Beni genelde bdvde görürsünüz. Oradan bir türlü kurtulamıyorum. Kara delik gibi mübarekBen bu arada ilk defa çoklu alıntı yaptım. Sanırım bazılarınız yanlış alıntıladım.
Sorma yasen bdv yi de buraya getirmişin
olsun bizde bdv zedelere kucak açan bir dernek edasiyla geyik yapıyoruz
kimse ban yesin istemeyiz hep muhabbet döner herkes çok tatlı maşallah
oooo akademisyenlik zor valla Allah yardımcın olsun canım
ben de 29 yaşındayım bı oğlum var memurum :)
Sorma yaAz önce yine bdvye uğrayıp geldim. Akademisyenlik zor ama ben çok seviyorum alanımı. Sevindim burayı bulduğuma.
Alanımı seviyorum. Okumayı, yazmayı seviyorum. Gerçi çocuk olunca da çok boşladım ama tekrar başlamam lazım artık.ben de sevindim geldiğine:) bildiğim bi üyesin sık sık görürdüm memnun oldum geldiğine
zoru seven kadınlardansin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?