Mizahşörler Çıkmazı

Gözlerimizin önünde birbirinizi seviyorsunuz, biz işkenceler içinde kivranirken sizin mutluluğunuz dan...
Ne var Konya da ha ne var söylese ne bir ateş cini var mi bir kaymakam var mi hakimim söylesene hadi

Canımlar ben geldim ama giidiyorum online dersim var. Bilgisayar sürekli açık ama gelip sizinle sohbet edememek nasıl canımı sıkıyor. Neyse az kaldıı :S Öpüüyorum hepiniziiiii
iyi dersler ak guzummm
Selammmmmmmm
Bugün uğrayamadımmmm. Takımla ilgilenmem gerekiyordu
Biliyorum ki beni çok özlediniz
Özledik şu sıralar yogunsun bebeyimm

Sen söyle Jawlensky bu kadar yakınken sen de yakalamak mısın?

bence de hakkindir
yakala beniiiiiggggg

Gelir gelir. Hatta çay a her an gidebilir
Ben 2 senedir gelemedim İstanbul'a ondan önce her yaz gelirdim nasip belki bir gün görüşürüz

evet ya gel artık sen de nihalim

en uzun sensin aramizda ama olsun

hoşgeldin avatarı ilginç hatun

Tanıtır mısını kendini bize
Hoşgeldiiin seridina :) görüyodum ben ismini dikkatimi çekiyordu :)
bence de hakkindir
yakala beniiiiiggggg

evet ya gel artık sen de nihalim

en uzun sensin aramizda ama olsun

hoşgeldin avatarı ilginç hatun
Bir kere daha hoşbuldum☺ 31 yaşındayım. Akademisyenim. Bir kızım var. Beni genelde bdvde görürsünüz. Oradan bir türlü kurtulamıyorum. Kara delik gibi mübarekBen bu arada ilk defa çoklu alıntı yaptım. Sanırım bazılarınız yanlış alıntıladım.

sen bdv yi de buraya getirmişin
olsun bizde bdv zedelere kucak açan bir dernek edasiyla geyik yapıyoruz

kimse ban yesin istemeyiz hep muhabbet döner herkes çok tatlı maşallah
oooo akademisyenlik zor valla Allah yardımcın olsun canım

ben de 29 yaşındayım bı oğlum var memurum :)

Sorma ya Az önce yine bdvye uğrayıp geldim. Akademisyenlik zor ama ben çok seviyorum alanımı. Sevindim burayı bulduğuma.

Sorma ya Az önce yine bdvye uğrayıp geldim. Akademisyenlik zor ama ben çok seviyorum alanımı. Sevindim burayı bulduğuma.

ben de sevindim geldiğine:) bildiğim bi üyesin sık sık görürdüm memnun oldum geldiğine

zoru seven kadınlardansin demek

ben de sevindim geldiğine:) bildiğim bi üyesin sık sık görürdüm memnun oldum geldiğine

zoru seven kadınlardansin demek
Alanımı seviyorum. Okumayı, yazmayı seviyorum. Gerçi çocuk olunca da çok boşladım ama tekrar başlamam lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…