Sağol cnmvay canınaAllah kolaylık versin hem diyet hem bi sürü kadin:)
Avarellik yapıştı üstüme
başka konuları da almış gelmişsin hoşgelmişsinBir kere daha hoşbuldum☺ 31 yaşındayım. Akademisyenim. Bir kızım var. Beni genelde bdvde görürsünüz. Oradan bir türlü kurtulamıyorum. Kara delik gibi mübarekBen bu arada ilk defa çoklu alıntı yaptım. Sanırım bazılarınız yanlış alıntıladım.
En ufagnz da ben yani boy olaraknapam bebem biz ufak tefek hatunlarizsen de selvi boylum al yazmalım
Bayılıyorum su sahneye. Bende Erzurum hissi uyandırıyor
Yaaabaşka konuları da almış gelmişsin hoşgelmişsin
Aslında şu durum olmasa ben de kreşe verildim. Şu durumda bir süre ailem gelip bakacak gibi. Bakıcı da düşündük ama pandemi döneminde kimsenin sağlığını riske atmayalım dedik. Ailem bize yakın bir ev alacaklar kısmetse. Biz de özel arabamızla bırakırız kızı diye düşündük. Eğer uzaktan eğitim olursa da zaten ben evdeyim. Bir şekilde idare ederim artık diye düşünüyorum.benimki de iki buçuk:) iki yaşındayken döndüm işe:)
başta zor oldu ama alışınca da pandemi çıktı
Allah kolaylık versinkim bakacak Minige:) ben krese vermistim:)
Boyun kaç selvi boyluAvarellik yapıştı üstüme
150 benim boyumEn bodurrcitir degil
Yaaa samdanimmmm çok tatlisinnn estağfurullahnapam bebem biz ufak tefek hatunlarizsen de selvi boylum al yazmalım
Gerçekten o da çok güzel eve gidince ben açayım baştan sona bir izleyeyim canım cektiben de ya bide mahkeme yaparken ki halaya bayılıyorum
Maşallah173
Senin kaç Azeri güzel
1 cm 1 cm'dirYpk 1.51 52 filanim
Maşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?