Ahhh ahh daha yoğun olacağım günler yaklaşıyorÖzledik şu sıralar yogunsun bebeyimm
Amaniiiinnn
Bende çok özlüyorumkiiiÖzlenmez misin bee
Alanımı seviyorum. Okumayı, yazmayı seviyorum. Gerçi çocuk olunca da çok boşladım ama tekrar başlamam lazım artık.
Ahhh ahh daha yoğun olacağım günler yaklaşıyor
Amaniiiinnn
Bende çok özlüyorumkiii
Onur konuklarım yazmışsın ya ordan olabilir belkiNeresine yapıstırayım sürekli gözükmesi için profil resmi yapabilirim
İyiyim kuzum sen nasılsın?nasılsın reyyanim
demek takimdaydin bugün:)
İyiyim kuzum sen nasılsın?
Evet takımda görevde idim
Cansin yaa bu steye uye olurken boyle guzel dostluklar edinecegm aklma gelmezdiYakalarım hatta o sokakta gezerim çayı görürüm diye
Kaptan yardımcısıyım kzuum da destek oluyorum kaptanaiyiyim canım:) görev de mi oluyo takımlarda:)
Ufak evet 2 yaşına yaklaştı.o zaman seni milli halayimiza davet ediyorum artık bizdensin
halay herşeyin basidir seridina
çocuk ufak mi:) ben hala bişey yapamiyorum:) inşallah başlarsın sen de istediğin gibi
Seninki çoklu çoklu alıntı olmuşBir kere daha hoşbuldum☺ 31 yaşındayım. Akademisyenim. Bir kızım var. Beni genelde bdvde görürsünüz. Oradan bir türlü kurtulamıyorum. Kara delik gibi mübarekBen bu arada ilk defa çoklu alıntı yaptım. Sanırım bazılarınız yanlış alıntıladım.
Çok teşekkür ederim.Seninki çoklu çoklu alıntı olmuşhoşgeldin. Evet bdvde çok gördüm seni ben Judy 27 yaşındayım. Fransızca öğretmenliğini bitirdim çalışmıyorum Allah kızına güzel baht, sağlıklı ömürler versin
Hoşbulduk Reyyan@Seridina hoşgeldin
Hosgeldin canimHoşbulduk Reyyan ☺
Avarellik yapıştı üstümebence de hakkindir
yakala beniiiiiggggg
evet ya gel artık sen de nihalim
en uzun sensin aramizda ama olsun
hoşgeldin avatarı ilginç hatun
Bayılıyorum su sahneye. Bende Erzurum hissi uyandırıyoro zaman seni milli halayimiza davet ediyorum artık bizdensin
halay herşeyin basidir seridina
çocuk ufak mi:) ben hala bişey yapamiyorum:) inşallah başlarsın sen de istediğin gibi
Kaptan yardımcısıyım kzuum da destek oluyorum kaptana
Ufak evet 2 yaşına yaklaştı.Ben hala izindeyim. O yüzden rahatım biraz ama bu dönem başlayacağım. Eğer başlayabilirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?