Çok film izlemem amaKızlaaaarrr emojilerden film mi tahmin etsek?
Filmi ilk bulan kişi sorsun sonra herkes tahminde bulunsun. Böyle devam etsin ne dersiniz?
Sırf yeni değil canım ta eskilerden. 90lardan bu yana.Çok film izlemem amaDeneyebilirim Judym
Kitap değil de filmlerden mi olsaaa. Filmlerle ilgili oyun olsun yaa ben okuduğum kitapları unutuyom
Sanırım şarkıyı daha kolay bulurumSırf yeni değil canım ta eskilerden. 90lardan bu yana.
Herkesin ortak ilgi alanı olsun canım film bilmeyeceksen sıkılma bence.
Belki emojilerden şarkı buluruz olmaz mı?
Heee bellivalla gardaş daha girizgahtayiz hiç bişey kacirmadin
Selam canm hoşgeldinBu topik baya hareketliymiş. ☺
Heee bellimuhabbetn dibine vurmuşsnz kızzz
Selam canm hoşgeldin
Valla o kdar harektliki haftasonları yetişemiyorm tlfondan
Pazart3si baştan okumaya başlıyorm
Beğenilerden anlamıyormsnzoha okuyon mu gerçektenben anca yetsiyom muhabbetin kaldığı yere
yok valla ucundan tadına baktik baloncuk ya
Beğenilerden anlamıyormsnz
Üşenmiyorm okuorm
Oooo benim bide gebelik topiği var bi bu kdaryok bebem onlara da bakmadan daliyom direkçok nadir bakiyom
yoksa yetisemiyom kk ya
Oooo benim bide gebelik topiği var bi bu kdar
Yetişiyorm valla
Evet canım izledim yeşilçam filmlerini. Çok severim.çok aşırı mantıklı
Yeşilçam filmi izler misin judym:)
selvi boylum al yazmalım mesela
Tamam o zaman canım. Akşam inşallah herkes toplaşınca oy birliğiyle napıcağımıza karar verelimSanırım şarkıyı daha kolay bulurum
Evet canım izledim yeşilçam filmlerini. Çok severim.
Selvi boylumu küçüktüm izlediğimde. Unuttum aslında. Ben Kemal Sunal daha çok izledim. Favorim çöpçüler kralıo filmde ben en çok Cemşiti severim mesela
Selvi boylumu küçüktüm izlediğimde. Unuttum aslında. Ben Kemal Sunal daha çok izledim. Favorim çöpçüler kralı
Benim favorim süt kardeşler bir de 5 tane kız kardeşin olduğu bir film vardı. Vecihi falan vardı. İsmini hep unutuyorum o filmin. Onu çok severim ben ☺
ben de çöpçüler krali ve kapıcılar kralını çok severim
Kapıcılar kralını izlemedim ama süt kardeşleri çok severim bende.Benim favorim süt kardeşler bir de 5 tane kız kardeşin olduğu bir film vardı. Vecihi falan vardı. İsmini hep unutuyorum o filmin. Onu çok severim ben ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?