Olsun olsun lutfeeeenbu da özel kutlama halayimiz olsun mu kaymakamim
ayıptır söylemesi çok gir gir var gitme bizi birakip hojam
Süper fikirrrr insallah bu seferki oyuna yetisirimKızlaaaarrr emojilerden film mi tahmin etsek?
Filmi ilk bulan kişi sorsun sonra herkes tahminde bulunsun. Böyle devam etsin ne dersiniz?
Yok canım herkes toplansın da öyle oynayalım. Birimiz olmazsak sonraki güne erteleriz zatenSüper fikirrrr insallah bu seferki oyuna yetisirim
Olsun olsun lutfeeeen
Hahahah kendisi halay çekiyor içerdeçok güzel demi kaymakamim
yalnızJudy_K doğurana kadar sen bu halaya katilmiyosun bebenin beyni bulunmasın anne karninda
Çok iyi fikirKızlaaaarrr emojilerden film mi tahmin etsek?
Filmi ilk bulan kişi sorsun sonra herkes tahminde bulunsun. Böyle devam etsin ne dersiniz?
Canımsın ama yetişemezsem siz oynayin ben arada girmeye çalışırım inşallahYok canım herkes toplansın da öyle oynayalım. Birimiz olmazsak sonraki güne erteleriz zaten
Evet samdanimmm çok güzelçok güzel demi kaymakamim
yalnızJudy_K doğurana kadar sen bu halaya katilmiyosun bebenin beyni bulunmasın anne karninda
Hahahah kendisi halay çekiyor içerdebişey olmaz yaa
Yaaa samdannnolsun onun halayi baska bizim çektiğimiz baskasonra teyzelerim beni böyle yaptı demesin Azer bülbül gibi olmasin cocuk
Iyiyim cok sukur kuzucum sennaber bebem
Iyiyim cok sukur kuzucum sen
Yine ortak noktalarımız çıktıOnların daha eski şarkısı vardı. Mutlu ol yeter dizisindendi sanırım.
Bunu duydun mu? Bu şarkıyla sevdim bu grubu ben
Tamam canım kaç gibi buluşalım ona göre ödevimi yapar gelirimTamam o zaman canım. Akşam inşallah herkes toplaşınca oy birliğiyle napıcağımıza karar verelim
Yaa coktur oralar canim ya cokta sevdgnizi hissetmedim oralari ama yatirimlik olurmuydu olurdu bu kesin hayirlisi hakknzdaben de iyiyim canım:) hava epey sicakkarşı daire satılığa çıkmış:) alsak mi almasak mi dedik almicaz galiba gözümüz yemedi o kadar borca girmeyi:)
Aynen ben de işlerimi ona göre ayarlayayım.Tamam canım kaç gibi buluşalım ona göre ödevimi yapar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?