- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yaa coktur oralar canim ya cokta sevdgnizi hissetmedim oralari ama yatirimlik olurmuydu olurdu bu kesin hayirlisi hakknzda
Selam kizlar, piknik sepeti hazırladım,burdaki parkta piknik yapmaya gidecez,
İyi eğlencelerSelam kizlar, piknik sepeti hazırladım,burdaki parkta piknik yapmaya gidecez,
Valla sizin bileceginiz durum canim ama yeni bina olsa zaten o fiyata da bulunmaz bilirsin oralari30 yıllık bina cayim 450 istiyolarmis yıllarca yüksek miktarda borçlu olmamiz gerekiyo
eşimin isinden dolayi iki üç sene daha burda görünüyoruz. aca alsak rahatca kira degil benim evim diye otursam mi demistim de:)
Valla sizin bileceginiz durum canim ama yeni bina olsa zaten o fiyata da bulunmaz bilirsin oralari
Nasılsınız canlar
Çok şükür hepimiz iyiz samdanımiyiyiz limonsuzum sen nasılsın
nasıl gidiyo
Çok şükür hepimiz iyiz samdanımsen nasılsın gayet iyi geçiyor şimdilik. Tek duam çocuklar hastalanmasın ve virüs bizden uzak olsun (tabi herkesten de) onun dışındaki şeylere tahammül edebilirim sanırım
O zaman toplanırız akşamÇok iyi fikirBen varım.
Canımsın ama yetişemezsem siz oynayin ben arada girmeye çalışırım inşallah
Nihalim, Arada bir korkutuyor beni sıpa.Evet samdanimmm çok güzel
Judy yorulmasin ozellikle 25 haftadan sonra aman diyim
Sizin halay nasıl horon mu tepiyonuzolsun onun halayi baska bizim çektiğimiz baskasonra teyzelerim beni böyle yaptı demesin Azer bülbül gibi olmasin cocuk
YaaaaaYine ortak noktalarımız çıktı
Valla canım saat veremem ben de net değilim çünkiTamam canım kaç gibi buluşalım ona göre ödevimi yapar gelirim
Sizin halay nasıl horon mu tepiyonuz
Ben şarkının sonunda aşşağıdan yukarı alkış yaparak kalkan halay var ya ondan oynamak istiyorum. Şarkısını da mırıldanıyorum hatta şu anbugün attigim vardı ya Kemal sunalin çektiği titrete titrete bi hala
Türkiyede çok fazla halay var ya
Ben şarkının sonunda aşşağıdan yukarı alkış yaparak kalkan halay var ya ondan oynamak istiyorum. Şarkısını da mırıldanıyorum hatta şu an
Ay eveeeettt
Bi kişi daha lazım bize.ben beceremiyorum ama olsundu
eğlenceli bi halay:)
calci gelemedi bugün
selena gibi mi cagirsak judym napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?