Mizahşörler Çıkmazı

Yaa coktur oralar canim ya cokta sevdgnizi hissetmedim oralari ama yatirimlik olurmuydu olurdu bu kesin hayirlisi hakknzda

30 yıllık bina cayim 450 istiyolarmis yıllarca yüksek miktarda borçlu olmamiz gerekiyo
eşimin isinden dolayi iki üç sene daha burda görünüyoruz. aca alsak rahatca kira degil benim evim diye otursam mi demistim de:)

30 yıllık bina cayim 450 istiyolarmis yıllarca yüksek miktarda borçlu olmamiz gerekiyo
eşimin isinden dolayi iki üç sene daha burda görünüyoruz. aca alsak rahatca kira degil benim evim diye otursam mi demistim de:)
Valla sizin bileceginiz durum canim ama yeni bina olsa zaten o fiyata da bulunmaz bilirsin oralari

Valla sizin bileceginiz durum canim ama yeni bina olsa zaten o fiyata da bulunmaz bilirsin oralari

kız arkadaşımla konuştum 30 yıllık bina içi komple eski 700 bin yazmışlar

en fazla bu bulacağımız ev de yani. tek avantajı binadakileri tanıyoruz yıllardır. sorunlu tip yok çok şükür

iyiyiz limonsuzum sen nasılsın
nasıl gidiyo
Çok şükür hepimiz iyiz samdanım sen nasılsın gayet iyi geçiyor şimdilik. Tek duam çocuklar hastalanmasın ve virüs bizden uzak olsun (tabi herkesten de) onun dışındaki şeylere tahammül edebilirim sanırım

oh çok şükür inşallah hasta olmadan gelirsiniz limonsuzum:)

kaynanam gitti rahat rahat yatiyom salonda
hava nasıl orda

Çok iyi fikirBen varım.
O zaman toplanırız akşam

Canımsın ama yetişemezsem siz oynayin ben arada girmeye çalışırım inşallah

Bakalım canım benim de daha gelip gelmeyeceğim net değil duruma bakcam

Evet samdanimmm çok güzel
Judy yorulmasin ozellikle 25 haftadan sonra aman diyim
Nihalim, Arada bir korkutuyor beni sıpa. Dün gece haraket etmedi aklım çıkıyordu. Sabah kıpırtılarla uyandım çok şükür

bugün attigim vardı ya Kemal sunalin çektiği titrete titrete bi hala

Türkiyede çok fazla halay var ya
Ben şarkının sonunda aşşağıdan yukarı alkış yaparak kalkan halay var ya ondan oynamak istiyorum. Şarkısını da mırıldanıyorum hatta şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…