Ya özellikle açıp dinlemedim merak etmedim de. İşte burda okudum sonra Bi yerlerden kulağıma geldiKızlar dinlemeden nasıl yaaaa
Aşkı istiyorum ben abla hepBastığın yer altın olsun kuzum.
Allah zengin bol bol iste sağlıktan sonra.
Gece yedi buçuk kilometre sahilde yalınayak sert ıslak kumda yürüdüm tatlım hepimiz için.
Akıma ayak mı uyduruyorsun baloncukumCennetten çiçek mi topluyorum
Herkesi sen gibi kokluyorum
Ama sen başka bir kollarda
Sana sarhoşum yollarda
Kaybolmuş bi gençliğim var da
Alacaklıyım yıllardan
Selam mehlikam nasılsın :)Slm canlarım
Selam canmSlm canlarım
Hep dinleyecez bir süre sanırım ablaTatil yerlerinde hep bu şarkı çalıyor ...
Gene mi dinliyecük
Baloncukum
Heh o zaman tmm yani yoksa ritim tutmazYa özellikle açıp dinlemedim merak etmedim de. İşte burda okudum sonra Bi yerlerden kulağıma geldi
Dilime dolandı sorma gitsinAşkı istiyorum ben abla hepsanki karın doyuruyor
Süper süper teşekkür ederiizz ❤
Akıma ayak mı uyduruyorsun baloncukum
Selam mehlikam nasılsın :)
Şarkı patladı gitti baloncukum her yerdee herr ondandır :)Dilime dolandı sorma gitsin
Sanırım kuzumŞarkı patladı gitti baloncukum her yerdee herr ondandır :)
Nasıl sileceğim ki@Seridina
Konu isimlerni buradan sil istersen canımBöyle yapınca uyarı geliyormuş. Özelden yazarsın sandım.
Ayy başlıklara bakk
Neyse geçti artık canım 10 dk içinde düzenlenebiliyor bu akşam oyun oynayacağız ya üstü kapanırNasıl sileceğim kiDüzenleme de yapamıyorum.
AynenNeyse geçti artık canım 10 dk içinde düzenlenebiliyor bu akşam oyun oynayacağız ya üstü kapanır
Sen Azeri misin Judy?Ben bu şarkıyı joytürk radyodan duydum daha yeni çıktığında. Kendi kendime diyorum ki Allah Allah nasıl da bizimkilerin okuma tarzına benziyor. Ama bakıyorum aksan falan normal türkçe konuşuyor. Dedim herhalde yanılıyorum. Akşam eşim eve geldi radyoda bi şarkı duydum dilime takıldı Türk mü yoksa bizim şarkı mı çözemedim dedisonra YouTube'da aradım adını görür görmez anladım bizimki olduğunu
İyiyim kuzucumm dinleniyorum biraz ben de bugün :)Sanırım kuzum
Sen nasılsın bu arada
Ders çalışıyorum şamdanım çıldırıciğimmmmnaber hatunlar
Ay içim rahatladı kuzum ya gözün aydınoh çok şükür inşallah hasta olmadan gelirsiniz limonsuzum:)
kaynanam gitti rahat rahat yatiyom salonda
hava nasıl orda
Ders çalışıyorum şamdanım çıldırıciğimmmm
Canlarım ciğerlerim kadayıf dolmalarım nasılsınız
Ay içim rahatladı kuzum ya gözün aydınhava beklediğimden daha sıcak canım. Akşam serin oluyor sadece çocuklara hırka giydiriyorum.
Aynen öyle kuzum serin hava mis gibiiyiyim ben limonsuzum sen nasılsın
nasıl geçiyo günler neler yapiyosun:)
ooo akşam hırka giyilen hava mi
Aynen öyle kuzum serin hava mis gibievdeyim.sonra yine evdeyim. Hep evdeyim
niye yoruldun mu zeytinomne çalışıyodun
ben de para banka çalışmayı sevmezdim hiç
Makale yazıyorum şamdanım. Bi tamamlayamadım. Danışmanıma bayılıyorum ama ben bi kaç cümleye toplu kaynak vermişim. (5 cümle için 5kaynak vermişim örneğin.) Bu cümleleri ikişer ikişer bölüp ayrı ayrı kaynaklandırmamı istemiş. Şimdi benim aynı kaynaklara dönüp bu bilgilere nereden ulaşmıştım diye aynı makaleleri tek tek ve dikkatlice okumam gerekiyor. Sabahtan beri makale okumaktan ciğerim soldu. Tüm motivasyonum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?