Mizahşörler Çıkmazı

Var canım şimdi başladı hatta, ama özer veriyor
Akşam Show da köyden indim şehire ve banker bilo var onları izlerim muhtemelen

aaaaa banker biloyu çok severim köyden indim şehire de sinir oluyorum ama salakliklarina geriliyorum resmen

Ben de ben de. Salak milyoner daha iyi de burda biraz fazla sacmaliyorlar. Banker bilo da çok sevdiğim bi film

şimdilik masterchef izliyom nihalim:)

aksam filmlerde buluşalım yine

eşimin geliş saati belli değil inşallah oyun saati gelmez

İnşallah olur canım gönlünüze göre versin Rabbim
Bence tutar sen geçen ay biraz göz kırptin bebise
Ayy inşallah Pekiii bebeğin de bundan haberi var mı

O değil de bayramda memlekete gitcez eşimin kardeşinin de düğünü var. Eşimin ailesi de kalabalık baya. Bakalım o kadar kalabalıkta başıma ne gelicek. Hem hamile hem hasta olursam kahrımdan giderim herhalde

bayramda hamile olsan da bunu tam hissedemezsin sanırım çok yeni olacak cunku bebeyim❤❤
bu kocaları napsak acaba olur olmaz geliyolar
Sorma canım, tüm gün dışarda yorgun gelecek, bırak beni ben oyun oynayacam mi diyim napayım

bayramda hamile olsan da bunu tam hissedemezsin sanırım çok yeni olacak cunku bebeyim❤❤

Sorma canım, tüm gün dışarda yorgun gelecek, bırak beni ben oyun oynayacam mi diyim napayım

benimki de acayip rahatsız oluyo telefonu elimde görmekten ama kendi elinde telefonla uyuyo resmen
gıcık herif

gelince çay kahve mi iciyo nihalim:)

Ben de onu diyorum Gülnihalim bebek olursa varlığını bilmeyeceğim ama korona kokan halaylar öpücükler beni bekliyor olacak

Ben de onu diyorum Gülnihalim bebek olursa varlığını bilmeyeceğim ama korona kokan halaylar öpücükler beni bekliyor olacak

gitmeme şansın yok demi zeytinom
ben eşimi zor ikna ettim gitmedik ankaraya. ama senin eşinin kardeşi evleniyosa illa beklerler. maskeni indirme bari nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…