- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yok hepsini değil Allahtan samdanım paragrafları bölüp not bırakmış buraya kaynak koy diye
Valla çekelimm
Bu kadarını ben de beklemiyordum Gülnihalim
Masterchef izleyen var mı ben çok seviyorum başlamış yine
Rejimdeyken izlenmesi gereken bir program ama geçen sezon çok güzeldi umarım bu da öyle olurBen arada bakıyorum
Var canım şimdi başladı hatta, ama özer veriyorgeçen izlemiştim biraz:) ama genel olarak tv izleyemiyorum bu aralar nihalim:) bu aksam var mi izleyelim
Var canım şimdi başladı hatta, ama özer veriyor
Akşam Show da köyden indim şehire ve banker bilo varonları izlerim muhtemelen
Ben de ben de.aaaaa banker biloyu çok severimköyden indim şehire de sinir oluyorum ama salakliklarina geriliyorum resmen
Ben de ben de.Salak milyoner daha iyi de burda biraz fazla sacmaliyorlar. Banker bilo da çok sevdiğim bi film
Dilimize dolanıyorrrrÇok güzel şarkı dimi
Solsunnnhalaydan dönenin mendili solsun mu
Ben zaten pekmez ve ceviz yedikçe iştahım coştu kilo aldımRejimdeyken izlenmesi gereken bir program ama geçen sezon çok güzeldi umarım bu da öyle olur
Evet acıktım bile ne güzel pilav yaptılarşimdilik masterchef izliyom nihalim:)
aksam filmlerde buluşalım yine
eşimin geliş saati belli değil inşallah oyun saati gelmez
Evet ben çok seviyorum o şarkıyıDilimize dolanıyorrrr
Olsun canım kilo bu verilir yeter ki sağlıkla gelsin bebişSolsunnn
Ben zaten pekmez ve ceviz yedikçe iştahım coştu kilo aldımBebek derken göbek yapcaz iyi mi. Yumurtluyorum diye yedikçe yedim
Bu kadar dopinge de gelmiyosa artık daha ne yiyim gülnihalimOlsun canım kilo bu verilir yeter ki sağlıkla gelsin bebiş
Bu arada benim eşim de disarda ve oyun zamanı gelecek gibi hayırlısı artıkşimdilik masterchef izliyom nihalim:)
aksam filmlerde buluşalım yine
eşimin geliş saati belli değil inşallah oyun saati gelmez
İnşallah olur canım gönlünüze göre versin RabbimBu kadar dopinge de gelmiyosa artık daha ne yiyim gülnihalim
bakcaz olmuş mu
Ayy inşallahİnşallah olur canım gönlünüze göre versin Rabbim
Bence tutar sen geçen ay biraz göz kırptin bebise
Bu arada benim eşim de disarda ve oyun zamanı gelecek gibi hayırlısı artık
bayramda hamile olsan da bunu tam hissedemezsin sanırım çok yeni olacak cunku bebeyim❤❤Ayy inşallahPekiii bebeğin de bundan haberi var mı
O değil de bayramda memlekete gitcez eşimin kardeşinin de düğünü var. Eşimin ailesi de kalabalık baya. Bakalım o kadar kalabalıkta başıma ne gelicek. Hem hamile hem hasta olursam kahrımdan giderim herhalde
Sorma canım, tüm gün dışarda yorgun gelecek, bırak beni ben oyun oynayacam mi diyim napayımbu kocaları napsak acabaolur olmaz geliyolar
bayramda hamile olsan da bunu tam hissedemezsin sanırım çok yeni olacak cunku bebeyim❤❤
Sorma canım, tüm gün dışarda yorgun gelecek, bırak beni ben oyun oynayacam mi diyim napayım
Ben de onu diyorum Gülnihalim bebek olursa varlığını bilmeyeceğim ama korona kokan halaylar öpücükler beni bekliyor olacakbayramda hamile olsan da bunu tam hissedemezsin sanırım çok yeni olacak cunku bebeyim❤❤
Sorma canım, tüm gün dışarda yorgun gelecek, bırak beni ben oyun oynayacam mi diyim napayım
Ben de onu diyorum Gülnihalim bebek olursa varlığını bilmeyeceğim ama korona kokan halaylar öpücükler beni bekliyor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?