Mizahşörler Çıkmazı

kaynaklandirma da çok zor ya
Google da yazsan cümleyi direk çıkar belki makale
tek tek oku oku akıl ruh sağlığı bozulur insanın
Direkt alıntı yapmıyorum ki şamdanım (üstelik makalelerin neredeyse tamamı ingilizce) okuyup okuduklarımdan ulaştığım çıkarımları yazıp hangi kaynaktan bu çıkarıma vardığımı kaynakçada ve metin içinde belirtiyorum. kim bilir hangi ingilizce makalenin hangi sayfasından okuyup yorumladığım bi bilgiye tekrar ulaşmaya çalışmak resmen ölüm.

Umut ışıklarım bir bir söndülerr Uykular haram oldu, gençliğim bak talan da oldu zalım geceler.

İyiyim kuzucumm dinleniyorum biraz ben de bugün :)
İyi yaptn kuzum kendini ödüllendir
İyiyiz hatunnn senden naber
Kv gittimi
Canlarım ciğerlerim kadayıf dolmalarım nasılsınız

Ay içim rahatladı kuzum ya gözün aydın hava beklediğimden daha sıcak canım. Akşam serin oluyor sadece çocuklara hırka giydiriyorum.
Canm kadayıf dolması çektiiiii

ya ne deyim bilemedim zeytinom ya çok zor o zaman günlerce sürebilir tarama. karalamalarin yok muydu direk pc den mi çalıştın

teslim tarihi ne makalenin

İyi yaptn kuzum kendini ödüllendir

İyiyiz hatunnn senden naber
Kv gittimi

Canm kadayıf dolması çektiiiii

dün öğlen gitti baloncukum:) çok şükür birbirimizi öldürmedik

sen naptın nasılsın:) telefondan mi giriyon gene

dün öğlen gitti baloncukum:) çok şükür birbirimizi öldürmedik

sen naptın nasılsın:) telefondan mi giriyon gene
Haftasonları evet laptopa herif el koyuyor birşeyler bakıyor
Atansada laptop bana kalsa
Ooo gözn aydn bunun şerefine bir künefe pişirelim

ya ne deyim bilemedim zeytinom ya çok zor o zaman günlerce sürebilir tarama. karalamalarin yok muydu direk pc den mi çalıştın

teslim tarihi ne makalenin
Pcden çalıştım. Bu dersi resmi olarak geçtim canım ama dergide yayınlatmak istiyor hoca o yüzden hala çalışıyorum. Teslim tarihi vermedim hocaya ama çok geciktirdim zaten. Zorladığından başına da oturmakta zorlanıyorum, böyle oldukça daha da uzuyor bitmiyor Her akşam bırakacağım artık yeter diye yatıp, her sabah ders dönemini bitirdin bırakılır mı deli misin diye uyanıyorum

Beni böyle güzel havalar mahfedecek
Böyle bir havada vaz geçeceğim yüksek öğretmenlikten

Haftasonları evet laptopa herif el koyuyor birşeyler bakıyor
Atansada laptop bana kalsa
Ooo gözn aydn bunun şerefine bir künefe pişirelim

ferah ferah limonlu puding yaptım iki kat da kek attim kaselerin içine

telefondan daha basit bence baloncukum:) alisman lazim sadece

o kadar uğraşmışsin birakma yav zeytinom
sen aslansin sen kaplansin. seni hiç bi hava mahfedemez ama zor işin o yüzden bişey diyemicem. kaç makale okumuştun hazirlarken

o kadar uğraşmışsin birakma yav zeytinom
sen aslansin sen kaplansin. seni hiç bi hava mahfedemez ama zor işin o yüzden bişey diyemicem. kaç makale okumuştun hazirlarken
Dur üşenmeyip okuduğumu değil ama okuyup kullandıklarımı sayıcam (okuyup kullanmadığım çok daha fazla çünkü içeriğime,akışıma, bahsettiklerime uymayan ama konumla alakalı her şeyi okuyorum)

merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…