- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Direkt alıntı yapmıyorum ki şamdanım (üstelik makalelerin neredeyse tamamı ingilizce) okuyup okuduklarımdan ulaştığım çıkarımları yazıp hangi kaynaktan bu çıkarıma vardığımı kaynakçada ve metin içinde belirtiyorum. kim bilir hangi ingilizce makalenin hangi sayfasından okuyup yorumladığım bi bilgiye tekrar ulaşmaya çalışmak resmen ölüm.kaynaklandirma da çok zor ya
Google da yazsan cümleyi direk çıkar belki makale
tek tek oku oku akıl ruh sağlığı bozulur insanın
İyi yaptn kuzum kendini ödüllendirİyiyim kuzucumm dinleniyorum biraz ben de bugün :)
İyiyiz hatunnn senden nabernaber hatunlar
Canm kadayıf dolması çektiiiiiCanlarım ciğerlerim kadayıf dolmalarım nasılsınız
Ay içim rahatladı kuzum ya gözün aydınhava beklediğimden daha sıcak canım. Akşam serin oluyor sadece çocuklara hırka giydiriyorum.
Direkt alıntı yapmıyorum ki şamdanım (üstelik makalelerin neredeyse tamamı ingilizce) okuyup okuduklarımdan ulaştığım çıkarımları yazıp hangi kaynaktan bu çıkarıma vardığımı kaynakçada ve metin içinde belirtiyorum. kim bilir hangi ingilizce makalenin hangi sayfasından okuyup yorumladığım bi bilgiye tekrar ulaşmaya çalışmak resmen ölüm.
Umut ışıklarım bir bir söndülerrUykular haram oldu, gençliğim bak talan da oldu zalım geceler.
İyi yaptn kuzum kendini ödüllendir
İyiyiz hatunnn senden naber
Kv gittimi
Canm kadayıf dolması çektiiiii
Haftasonları evet laptopa herif el koyuyor birşeyler bakıyordün öğlen gitti baloncukum:) çok şükür birbirimizi öldürmedik
sen naptın nasılsın:) telefondan mi giriyon gene
Pcden çalıştım. Bu dersi resmi olarak geçtim canım ama dergide yayınlatmak istiyor hoca o yüzden hala çalışıyorum. Teslim tarihi vermedim hocaya ama çok geciktirdim zaten. Zorladığından başına da oturmakta zorlanıyorum, böyle oldukça daha da uzuyor bitmiyorya ne deyim bilemedim zeytinom yaçok zor o zaman günlerce sürebilir tarama. karalamalarin yok muydu direk pc den mi çalıştın
teslim tarihi ne makalenin
Haftasonları evet laptopa herif el koyuyor birşeyler bakıyor
Atansada laptop bana kalsa
Ooo gözn aydn bunun şerefine bir künefe pişirelim
Ohhh bnlarn hepsi mis gibi kilo işteferah ferah limonlu puding yaptımiki kat da kek attim kaselerin içine
telefondan daha basit bence baloncukum:) alisman lazim sadece
Pcden çalıştım. Bu dersi resmi olarak geçtim canım ama dergide yayınlatmak istiyor hoca o yüzden hala çalışıyorum. Teslim tarihi vermedim hocaya ama çok geciktirdim zaten. Zorladığından başına da oturmakta zorlanıyorum, böyle oldukça daha da uzuyor bitmiyorHer akşam bırakacağım artık yeter diye yatıp, her sabah ders dönemini bitirdin bırakılır mı deli misin diye uyanıyorum
Beni böyle güzel havalar mahfedecek
Böyle bir havada vaz geçeceğim yüksek öğretmenlikten
Ohhh bnlarn hepsi mis gibi kilo işte
Dur üşenmeyip okuduğumu değil ama okuyup kullandıklarımı sayıcam (okuyup kullanmadığım çok daha fazla çünkü içeriğime,akışıma, bahsettiklerime uymayan ama konumla alakalı her şeyi okuyorum)o kadar uğraşmışsin birakma yav zeytinom
sen aslansin sen kaplansin. seni hiç bi hava mahfedemezama zor işin o yüzden bişey diyemicem. kaç makale okumuştun hazirlarken
Dur üşenmeyip okuduğumu değil ama okuyup kullandıklarımı sayıcam (okuyup kullanmadığım çok daha fazla çünkü içeriğime,akışıma, bahsettiklerime uymayan ama konumla alakalı her şeyi okuyorum)
Çok güzel şarkı dimiCennetten çiçek mi topluyorum
Herkesi sen gibi kokluyorum
Ama sen başka bir kollarda
Sana sarhoşum yollarda
Kaybolmuş bi gençliğim var da
Alacaklıyım yıllardan
Hahahahah makaleyi tamamlayınca ben
Voooov muthissin bebemm
Yok hepsini değil Allahtan samdanım paragrafları bölüp not bırakmış buraya kaynak koy diyeben de senle gurur duydum zeytinom ama 88 makale mi tarayacan bastan
vay anasını bee
inşallah tamamla halay da çekeriz
Bu kadarını ben de beklemiyordum GülnihalimVoooov muthissin bebemm
Ben arada bakıyorumMasterchef izleyen var mı ben çok seviyorum başlamış yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?