- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Yok canom kutsal halay kurulmuştur töree katılmayı gerektirirgitmeme şansın yok demi zeytinom
ben eşimi zor ikna ettim gitmedik ankaraya. ama senin eşinin kardeşi evleniyosa illa beklerler. maskeni indirme bari nolursa olsun
Ay canım tabiki dinlemiyorum. Bu tarz müzikleri hiiç sevmiyorum canım. Sözleri anlamlı olabilir tabi ama ses, okuma tarzı, müziği hepsi bana ters.
Ben bilemiyorum nasıl oldu ya. Bi şarkı mırıldanıyordum dedim Allah Allah bu şarkı da nerden çıktı. Mırıldandığım kısmını googleladım da öyle dinledim. Ama nakaratını baya onla beraber okudum. Nasıl oldu anlamadımKızlar dinlemeden nasıl yaaaa
Evet canım AzerbaycanlıyımSen Azeri misin Judy? ☺
Kaç gündür başlamış ilk kez şu an yazacaktım bende acaba izleyeniniz varmı künefeyi izlediniz mi diye. Nihalim bu nasıl tesadüfMasterchef izleyen var mı ben çok seviyorum başlamış yine
Sefan olsun oh ohEvet canım❤
İyiyim canım,sen nasılsın,Selam canm
Nasılsınnnn
Hep dinleyecez bir süre sanırım abla
Heh o zaman tmm yani yoksa ritim tutmaz
Anlıyorum seni kuzum. Tabi sizin kültürünüzü, sesinizi, sanatınızı daha iyi yansıtan sesler var. Çok seviyorum dinlemeyi. İnan artık neredeyse hep sizin müzikleri dinliyorum. Ha bide farsça dinlemeyi çok seviyorumAy canım tabiki dinlemiyorum. Bu tarz müzikleri hiiç sevmiyorum canım. Sözleri anlamlı olabilir tabi ama ses, okuma tarzı, müziği hepsi bana ters.
O kadar anlamlı ve güzel müziklerimiz var ki. Bu Üzeyir tarzı şarkılar popülerleşiyor ama
Yaa bu sevilmez miiii
Eğer sen de bilirsen menim negereti menimle bir okuuYaa bu sevilmez miiiiben Jin'in tüm şarkılarını seviyorum nerdeyse
Tabiki var kuzum. Sizde usta sanatçılar olduğu gibi bizim de ne usta sanatçılarımız var. Onlar duruyor artık yeni nesil dinlemiyor hep Üzeyir gibilerini dinliyorlar sadece Türkiyede değil burda da başka ülkelerde de. Tanınmak güzel ama usta şarkılarımızla tanınmayı çok isterim canım. Alim Qasımov mesela, Şövkət Ələkbərova, Zeynəb Xanlarova, Rübabə Muradova ve bir çoğu. Ama yeni nesil bunları bilmiyor artıkAnlıyorum seni kuzum. Tabi sizin kültürünüzü, sesinizi, sanatınızı daha iyi yansıtan sesler var. Çok seviyorum dinlemeyi. İnan artık neredeyse hep sizin müzikleri dinliyorum. Ha bide farsça dinlemeyi çok seviyorum
Eğer sen de bilirsen menim negereti menimle bir okuu
Buludlarr pambıx kimi buludlarr
Tabi ki cnm. Tmm bu sanatçılardan da dinlicem inşallah. Tavsiyelerine hep açığımTabiki var kuzum. Sizde usta sanatçılar olduğu gibi bizim de ne usta sanatçılarımız var. Onlar duruyor artık yeni nesil dinlemiyor hep Üzeyir gibilerini dinliyorlar sadece Türkiyede değil burda da başka ülkelerde de. Tanınmak güzel ama usta şarkılarımızla tanınmayı çok isterim canım. Alim Qasımov mesela, Şövkət Ələkbərova, Zeynəb Xanlarova, Rübabə Muradova ve bir çoğu. Ama yeni nesil bunları bilmiyor artık
Aşk ve altın olsun o zamanAşkı istiyorum ben abla hepsanki karın doyuruyor
Süper süper teşekkür ederiizz ❤
Akıma ayak mı uyduruyorsun baloncukum
Selam mehlikam nasılsın :)
Hemen dinliyimBu da romantik şarkısı. Sevdiceğine dinlet romantik an yaşayın
Hatta kalkıp dans edin
Bizde çıktığı zamanlarda uzun bi süre düğünlerde çiftlerin dans müziğiydi
İçer canım dışarda yemediyse bir de yemek yerbenimki de acayip rahatsız oluyo telefonu elimde görmektenama kendi elinde telefonla uyuyo resmen
gıcık herif
gelince çay kahve mi iciyo nihalim:)
Dinle canım eminim ki çok beğeniceksinTabi ki cnm. Tmm bu sanatçılardan da dinlicem inşallah. Tavsiyelerine hep açığım
Kuzum yankis okudum o zaman mesajınıBen de onu diyorum Gülnihalim bebek olursa varlığını bilmeyeceğim ama korona kokan halaylar öpücükler beni bekliyor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?