Mizahşörler Çıkmazı

gitmeme şansın yok demi zeytinom
ben eşimi zor ikna ettim gitmedik ankaraya. ama senin eşinin kardeşi evleniyosa illa beklerler. maskeni indirme bari nolursa olsun
Yok canom kutsal halay kurulmuştur töree katılmayı gerektirir bi düğün olmuş eşimin memleketinde gelin-damat dahil herkes hastalanmış. Maskeyle bile aynı alanda 15 dk durmak enfekte ediyormuş napcaz

Ya ben bu şarkıyı çok seviyorum sözleri çok anlamlı. Sen dinlemiyorsun ama demi Judy_K

Ay canım tabiki dinlemiyorum. Bu tarz müzikleri hiiç sevmiyorum canım. Sözleri anlamlı olabilir tabi ama ses, okuma tarzı, müziği hepsi bana ters.
O kadar anlamlı ve güzel müziklerimiz var ki. Bu Üzeyir tarzı şarkılar popülerleşiyor ama

Kızlar dinlemeden nasıl yaaaa
Ben bilemiyorum nasıl oldu ya. Bi şarkı mırıldanıyordum dedim Allah Allah bu şarkı da nerden çıktı. Mırıldandığım kısmını googleladım da öyle dinledim. Ama nakaratını baya onla beraber okudum. Nasıl oldu anlamadım

Anlıyorum seni kuzum. Tabi sizin kültürünüzü, sesinizi, sanatınızı daha iyi yansıtan sesler var. Çok seviyorum dinlemeyi. İnan artık neredeyse hep sizin müzikleri dinliyorum. Ha bide farsça dinlemeyi çok seviyorum

Tabiki var kuzum. Sizde usta sanatçılar olduğu gibi bizim de ne usta sanatçılarımız var. Onlar duruyor artık yeni nesil dinlemiyor hep Üzeyir gibilerini dinliyorlar sadece Türkiyede değil burda da başka ülkelerde de. Tanınmak güzel ama usta şarkılarımızla tanınmayı çok isterim canım. Alim Qasımov mesela, Şövkət Ələkbərova, Zeynəb Xanlarova, Rübabə Muradova ve bir çoğu. Ama yeni nesil bunları bilmiyor artık

Tabi ki cnm. Tmm bu sanatçılardan da dinlicem inşallah. Tavsiyelerine hep açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…