- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Anlamamazlığı vuruyor çakaaalll
Siz de olmasanız şuan depresyondayim unutuldum aldatıldım dicektimbiz varken nasıl yanniz hissedersin mehlikaaaa
Senin kaç bebiş var canım? Senle pek muhabbet edemedik bilmiyorum o yüzdenGüccük bebeği uyuttum koca bebekler uyumak için odalarına geçti, en koca bebek şuan horluyor bile olabilir
Yine bana hasret yine bana hüsran var,yine bana yalnız geceler düştü, eyvaaaaaahhhhh
Çok şükür canım iyiyim bende. Yattım tv önüne izlemeye bişey arıyorum ama bulamıyorumSen nasılsın beybi
Kendi söylediğini kendi unuttuGulnihalin kocası demiştin ya
Siz de olmasanız şuan depresyondayim unutuldum aldatıldım dicektim
Gulnihalin kocası demiştin ya
Tamam tamamvideoyu izle kızçocuk diyo onu
sürekli soruyo bu kim haaaaa anladim diyo
Ben öyle sandım bir anKendi söylediğini kendi unuttu
3 çocuğum var tatlım, 10 yaşında kızım,7 yaşında oğlum ve 5 aylık oğlum var,Senin kaç bebiş var canım? Senle pek muhabbet edemedik bilmiyorum o yüzden
Ben de miniğin çamaşırlarıni yikamistim onları asıyorum şimdiÇok şükür canım iyiyim bende. Yattım tv önüne izlemeye bişey arıyorum ama bulamıyorum
Maşallah canım Rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallah.3 çocuğum var tatlım, 10 yaşında kızım,7 yaşında oğlum ve 5 aylık oğlum var,
Amin canım, hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin,senin doğacak bebeğinin de inşaallahMaşallah canım Rabbim bahtlarını güzel eylesin inşallah.Kızın bakıyor mu minik oğluşa
Amin tatlım Allah razı olsunAmin canım, hepimizin evlatlarının bahtını güzel eylesin,senin doğacak bebeğinin de inşaallah
Ben iş yaparken oyalıyor biraz ama minik çok anneci fazla durmuyor anlasinda
Kadın bozuldu ama belli etmedi
İnşallah canımAmin tatlım Allah razı olsunminicik ya daha, anneci olacak tabi biraz büyüsün ablasıyla vakit geçirsin alışır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?