Aleyküm selam tatlım.Selamm
Çok yoğunum çok ☹
Bi selam vereyim dedim ama kimse yok
AA sen sormadın mı ne kadar diyeNe güzel bir konuymus. Şimdiki gençler de pek bilgili pek ongorulu. Biz karşımıza cikanla evlendik. Ne çıkarsa bahtimiza dedik.
Beni etiketleyip duruyorlar oralarabak gidip okuyasim geliyo yapmayin şöyle şeyler
haaaa calcinin laf attığıAllah muhabbetlerini artırsın ya
Etiket yapın etiket mesaj arada kaynıyor gızlarrEvetamin
Biz bedavaya gitmişsik calci. Ne cm ne mm hiç sormadım. Çevresi kaç demedim. Ne çıkarsa bahtima dedim.AA sen sormadın mı ne kadar diye
Kocama diyecem doyur beni diyecem milletin herifleri doyuruyormus diyecemEtiket yapın etiket mesaj arada kaynıyor gızlarr
Hangi konuBeni etiketleyip duruyorlar oralara
Beni etiketleyip duruyorlar oralara
Etiket yapın etiket mesaj arada kaynıyor gızlarr
Hoşgeldin ablacimmmmİyi geceleriniz olsun.
Çayımı cekirdeğimi aldım geldim hangi konu
İyi geceleriniz olsun.
Hoş buldum Nihalim...Hoşgeldin ablacimmmmafiyet olsun
Yavrum benim bereketli olsun afiyetle yiyin. Geç gelmişsin kuzum bugün yarım gün çalıştın di mihoşgeldin abla:) ben de yeni geldim eve:)
cok şükür meyve sebze aldık
Yok ablacım bitmedi. Hâlâ koşturmadayımAleyküm selam tatlım.
Geçti mi birazcık yoğunluk..
Tatlım dünyanın işi biter mi...sabah devam et...ilk gün misafir olmaz zaten.. sen de geç git gideceğin yere.. üzülüyorum bak...yeter olduğu kadar kalsın...Yok ablacım bitmedi. Hâlâ koşturmadayım
Millet test sürüşüne çıkmadan almıyor. Biz bahtımıza ne çıkarsaBiz bedavaya gitmişsik calci. Ne cm ne mm hiç sormadım. Çevresi kaç demedim. Ne çıkarsa bahtima dedim.
Adam yanlış anlayıp 1.5 İskender söylemesin dikkat etKocama diyecem doyur beni diyecem milletin herifleri doyuruyormus diyecem
Biri +18 diğeri burası litfin karıştırmabana böyle diyon
sonra da etiket istiyon be calci
Hangi konu
Abla beni +18 etiketliyorlarİyi geceleriniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?