Mizahşörler Çıkmazı

Hoş buldum Nihalim... teşekkür ederim beraber olsun diyim .
Yavrum benim bereketli olsun afiyetle yiyin. Geç gelmişsin kuzum bugün yarım gün çalıştın di mi

yok abla bugün eşim ise gitti sabah akşam geldi. ben yıllık izin almistim evdeydim:)

gerçeği anlayınca Jawlensky in kocası temsili

Yazık çocuğa, narkoz böyle bir şey mi, ben büyük oğluma doğumda genel anestezi olmuştum hiç saçmalama olmadı, karnımın kesi ağrısıyla uyanıp ağrı kesici yapmadınız mı diye çığırmaya başlamıştım

genelde böyle şeyler oluyomus mehlikam ama bu çocuk çok tatlı ya:) ilk izlerken çok üzülmüştüm:)

genelde böyle şeyler oluyomus mehlikam ama bu çocuk çok tatlı ya:) ilk izlerken çok üzülmüştüm:)
Bende de aynı etki oldu,üzüldüm çocuğa,
Sünneti erken yaptırmak lazım bence,
Lokal anesteziyle iki dk da halloluyor, hem çabuk iyileşiyor bebekken yaptırınca

Güccük bebeği uyuttum koca bebekler uyumak için odalarına geçti, en koca bebek şuan horluyor bile olabilir
Yine bana hasret yine bana hüsran var,yine bana yalnız geceler düştü, eyvaaaaaahhhhh

Güccük bebeği uyuttum koca bebekler uyumak için odalarına geçti, en koca bebek şuan horluyor bile olabilir
Yine bana hasret yine bana hüsran var,yine bana yalnız geceler düştü, eyvaaaaaahhhhh

biz varken nasıl yanniz hissedersin mehlikaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…