Bak o da mantıklı. Ya biminki güzel bence bu da idare etti diyelim. Sofradan kalkarken saat 10a geliyodu sanırım makarna yiyemiciym bu gece.ne yani pizza makarnaya engel mi
bi ara ben de aliyodum onlardan. sonra dışardan iki tane soyleyip birini komple buzluğa atmaya başladımlazım olunca ordan cikariyodum
Bak o da mantıklı. Ya biminki güzel bence bu da idare etti diyelim. Sofradan kalkarken saat 10a geliyodu sanırım makarna yiyemiciym bu gece.
5de yeni gitmiştim saat altıda denizde sırtüstü durmayı öğrenmeye çalışıyodum. Yatıyorum otamatik gözler kapanıyo sanki eşim tutuyo elimden kapama gözünü kapama gözünü diyip duruyo. Tam o ara dengem bozuldu. Ay uyumuşum diyerek ayağa kalktım.heee sen geç yemisin altıda yesen şimdiye makarnayi sosladiydik
iki büyük boy 49 tl bı büyük boy yetiyo zaten. diğeri hop buzluga
Bizim aramiza kimse giremez zaten oyle bir ihtimal yok bitanemmaramıza kimse girmedi çayım:) dağlar dağlar girmiş olabilir kısa süreliğine:)
Cok pratikk bi hatunsun vesselam ayni zamanda da tasarrufluheee sen geç yemisin altıda yesen şimdiye makarnayi sosladiydik
iki büyük boy 49 tl bı büyük boy yetiyo zaten. diğeri hop buzluga
Unutuldukk muHayırlı bayramlar cayım
5de yeni gitmiştim saat altıda denizde sırtüstü durmayı öğrenmeye çalışıyodum. Yatıyorum otamatik gözler kapanıyo sanki eşim tutuyo elimden kapama gözünü kapama gözünü diyip duruyo. Tam o ara dengem bozuldu. Ay uyumuşum diyerek ayağa kalktım.
Bizim aramiza kimse giremez zaten oyle bir ihtimal yok bitanemm
Cok pratikk bi hatunsun vesselam ayni zamanda da tasarruflu
Unutuldukk mubana mi oyle geliyor
Hmm peki okBen yeni yeni giriyorum aktif olarak
Ooooo cok etkilendim sarkidann tenkk yuuu canimaz daha gidiyomusun denizde nasıl uyudun ya
teşekkür ederim canım benim
nooooooggggg
Çok şükür samdanimnasılsın nihalim daha iyi misin
Bir halay etmez ama evetOoooo cok etkilendim sarkidann tenkk yuuu canim
Ooooo cok etkilendim sarkidann tenkk yuuu canim
Çok şükür samdanim❤❤. Daha iyiyimçay iciyorum bugün geçe kaldık. Bakam canimlar napıyor dedim
çok sevindim
afiyet olsun canım iyi yapmışsın iyi ki geldin
ben bugün hiç çay icmedimyarın demleyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?