Evettt canimmmçok sevindim
afiyet olsun canım iyi yapmışsın iyi ki geldin
ben bugün hiç çay icmedimyarın demleyim bari
Olmadı.Bu durum yok yani sende.
Bu durum çoğu kişide var demek.Bu durum yok yani sende.
ne demek şekercim:) premsesler gibi misn oralardanasıl gidiyo
Evet. Beynim çalışmıyo. Bi de demli içerim ki..Bu durum çoğu kişide var demek.Sigara dan beter bir durum bence. Tuttu mu tutuyor
Bu durum yok yani sende.
Ciddi bağımlılık bu da.yok ben 23 24 yaşında basladim çayı düzenli icmeyehala da öyle aman aman çay icmem:)
Evettt canimmm
Neden demleemedin kahve de mi içmedin yoksa
Sen nasılsın samdanim. ❤
Evet. Beynim çalışmıyo. Bi de demli içerim ki..
Kızlar burda çok fena sivri sinek var ya, sizin oralarda da var mı, odalarda sinekkovar takılı ama salonda cis cis yiyor resmen
İçmeyin kardeşim o zamanhay maşallah ben ıhlamur sanarsin o kadar açık içerim
Bizde yok hiç ama yine de sokaktan sinek ilacı sıkan o araba geçer.Kızlar burda çok fena sivri sinek var ya, sizin oralarda da var mı, odalarda sinekkovar takılı ama salonda cis cis yiyor resmen
Biz detan sinek kovucu kullanıyoruz ,hiç öyle etki yapmadı,biz de sivrisinek kovucu aldik ama burun kanamasi yaptı bizde mehlikam. ama var sivrisinek evet maalesef
Ben de ben de en demlisi çay bardagiyla en fazla 5 içerim kupayla 2Evet. Beynim çalışmıyo. Bi de demli içerim ki..
Ay bizim şu ortak zevklerimiz.Ben de ben de en demlisi çay bardagiyla en fazla 5 içerim kupayla 2
Ne zaman geliyorlar yarın miiyiyim nihalim:) iki tane kahve ictim ama ise gitmeyince yetiyo bana. işte zorlaniyorum ama çay kahve olmazsa
annemler gelcek ya mutluyum baya
İçmeyin kardeşim o zamanutanmasam sırf dem dolduracam. Bi de çayımın adı bile tiryaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?