- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
oğlumla ben de yaptı mehlikam. eşimde yapmadi. oglanla bizim burunlar sıkıntılı :) prize takilan raidlerden bizimkide galibaBiz detan sinek kovucu kullanıyoruz ,hiç öyle etki yapmadı,
Şahane formül.biz de organik çay iciyozo daha güzelmiş. kocam da ben gibi ha demli icer ama çayla özel bi bağı yok. antin kuntin şeyler peşinde hep
ben senin çay arkadasin olsam beni çok seversin amasen dem icersin ben suyu hepsi sana kalır çayın
Ne zaman geliyorlar yarın mi
Organik çay neymişbiz de organik çay iciyozo daha güzelmiş. kocam da ben gibi ha demli icer ama çayla özel bi bağı yok. antin kuntin şeyler peşinde hep
ben senin çay arkadasin olsam beni çok seversin amasen dem icersin ben suyu hepsi sana kalır çayın
İnşallah samdanimyok canım pazar sabah burdalar inşallah
Organik çay neymişilk kez duydum
İnşallah samdanimgözün aydın şimdiden
Ooo o zaman bunu bir denemeliÇaykur çıkarmış galiba nihalim:)
tadı güzel ama diğerlerinden çok aman aman farki yok bence. ama acayip demli oluyo
İnşallah canımsağolasın nihalimAllah razı olsun. inşallah uzun kalırlar:)
Görürsem alırım bakalım. Büyük market yok pek yakınımda. Zincir marketlerde de ben görmedim.
Olabilir samdanim aklımda olsun ❤yani siz mutlaka farki anlarsiniz
ben çaydan pek anlamam:)
Büyük marketlerde vardır canım biraz yaygınlaşır ise zincir olanlara da gelir sanırım ☺ bir süredir doğru düzgün market e gitmiyorumGörürsem alırım bakalım. Büyük market yok pek yakınımda. Zincir marketlerde de ben görmedim.
Aynen bizimki de prize takılıyor, burun kılcal damarları hassas demek ki,oğlumla ben de yaptı mehlikam. eşimde yapmadi. oglanla bizim burunlar sıkıntılı :) prize takilan raidlerden bizimkide galiba
Aynen bizimki de prize takılıyor, burun kılcal damarları hassas demek ki,
Olabilir samdanim aklımda olsun ❤
Büyük marketlerde vardır canım biraz yaygınlaşır ise zincir olanlara da gelir sanırım ☺ bir süredir doğru düzgün market e gitmiyorum ☺
Gunaydinnnnlarrr
Günaydın komşumlargünaydın çayım:) nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?