Mizahşörler Çıkmazı

Ne kadar güzel bir yer calcim daha bir sevindim şimdi orada olmana. Harika ❤❤
Su biraz sığ gibi kolay tutmussunuzdur
Daha derin olan yerlere gittik. Burası atak hizasında
Kafamı iyi dinledim valla

Bunlari hangi şehirden hangi sudan tuttunuz abla enin eşimde çok meraklıdır ama garibim Bi türlü tutamıyor
Giresun burası. Ağ gerdik öyle tuttuk. Bi de olta gibi birşeyleri vardı onunla da tuttuk. 30 tane vardır

kendimde olan modu düşüklüğe geçince sinirimi bozuyor lan migi kendine gel diyorum.
Migicim çoğu zaman ne dediğini cümlelerden anlamıyorum.
Genel olarak moralin bozukmus ama sen titreyip kendine gelmişsin o anlamı çıkardım doğru mu...
Yazdığını okusana asıl şair ne demek istiyor?
Acele yazdığından mi nedir ama dikkatsiz yazıyorsun haberin olsun.

Migi hep böyle abla. Aleyna tilki gibi

iyi ben de güzelim, kısa bi tatil sonra iş güç devam Sınavda başarılar

Yrrim seni komsuu

Oyyy canimm cok sagoll iyiyim evet koydeyim cok sukur iyiyim haftasnu donecegz aktif olamiyorum bu ara sen nasilsin

Tadını çıkar, biz bi yere kaçmıyoruz kuzum

Eşimin memleketteyiz canımm Sürüklüyorum işte öyle böyle geçiyor zaman Sen nasılsın?

Daha inanır mıyım? Asla! Sen de inanma kuzum canımmm

Oh oh, iyi eğlenceler canım olivim. Ben de iyiyimm, kısa bi tatilden sonra sahalara döndük

aynen cancancagizim:) annem geldi o bakiyo şimdi oglana:) ben de çalışmaya devam hava bi acayip değişik sıcak

İyi ya annen yemek de yapar kv gibi değildir evet evet dikkat edin kendinize ❤

Cancanimm çok cansın sen ya iyiyim kalkıp kahvaltı hazırlamam lazimmmm sen nasılsın nasıl gidiyor

iyi benim deee. Doyur yavru kurtları :)

Günaydın bu arada ☺

Günaydınnnn hocam :)

Cancanim iyiyim kuzum. Evlatlar babalarının memleketinde geziyorlar. Biz de pazartesi Altınoluk' tayiz inşallah. Sahiller tekrar sıkıntılı hale geldi eşime iptal edelim diyorum kapora verdim olmaz diyor.

Anladım ablacım. Tadını çıkarın güzel güzel geçsin inşallah Altınoluk

Giresun burası. Ağ gerdik öyle tuttuk. Bi de olta gibi birşeyleri vardı onunla da tuttuk. 30 tane vardır

İyi baya maşallah, afiyet olsun ☺

HayatSevinceGuzel kendim de Ordu kuyum. Burada ablam var yaz için gelmişti. Onun yanına geldim. Yeşil bile gelmiyor burası bana. Ordu daha yeşil. Bugün biraz gezeceğiz
Karadeniz' e bayılıyorum. Dogu Karadeniz' i görmek nasip olur inşallah bize de. Keyifli saglikli tatiller kalsifirim.

Teşekkür ederim bitanem . Çikariciz inşallah titreye titreye. Denizi soğuk oluyor buraların.

Selamlar. Nasılsınız kızlar?

Bal0ncuk um çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Mehfam nın da annesi hastalanmış arkadaşlar o yüzden gelemiyor kaç gündür. Dua edelim onun için de inşallah
olive_bluto Zeytinim olanları az çok okudum boşver canımcım dediğin gibi en azından yalandan canım cicimini yemezsin artık. Asıl tavrını öğrenmiş oldun. Takma kendine dert etme. Valla ben de evime bi misafir gelsin kendim yastıksız yatıp ona o yastığı veririm hep öyle oldu zaten. Görümcemin oğlu kaldı bi kaç gün bizde. Çocuk yok ben yastıksız yatıyorum demesine rağmen verdim yastığımı yanında bulunsun gece istersen kullanırsın diye. Kv çok ayıp etmiş.
C Calcifer ateş böceğim nasıl gidiyor tatil? Modunun yükselmesine yardımcı oldu mu?

Elhan HayatSevinceGuzel Jawlensky @Seridina sizler nasılsınız kızlar napıyonuz?

İyiyim kuzu büyük kizimla oyuncak oynuyoruz sen nasılsın, bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…