Daha derin olan yerlere gittik. Burası atak hizasındaNe kadar güzel bir yercalcim daha bir sevindim şimdi orada olmana. Harika ❤❤
Su biraz sığ gibi kolay tutmussunuzdur
Giresun burası. Ağ gerdik öyle tuttuk. Bi de olta gibi birşeyleri vardı onunla da tuttuk. 30 tane vardırBunlari hangi şehirden hangi sudan tuttunuz abla enin eşimde çok meraklıdır ama garibim Bi türlü tutamıyor
Derin tarafı var burası sığhep taşlık gibi calciii, su da derin görünmüyor nasıl çıktı koca koca maşallah
Bence buraya gelme sen. Buradakiler hep evli. Yeni konu aç. KV çocuk konuşmak yasaktır buyrun diyekaynana koca muhabbeti yapılıyor mu burda
Migicim çoğu zaman ne dediğini cümlelerden anlamıyorum.kendimde olan modu düşüklüğe geçince sinirimi bozuyor lan migi kendine gel diyorum.
Migi hep böyle abla. Aleyna tilki gibiMigicim çoğu zaman ne dediğini cümlelerden anlamıyorum.
Genel olarak moralin bozukmus ama sen titreyip kendine gelmişsin o anlamı çıkardım doğru mu...
Yazdığını okusana asıl şair ne demek istiyor?
Acele yazdığından mi nedir ama dikkatsiz yazıyorsun haberin olsun.
Rast gelmiş...Giresun burası. Ağ gerdik öyle tuttuk. Bi de olta gibi birşeyleri vardı onunla da tuttuk. 30 tane vardır
Teşekkür ederim ablaRast gelmiş...
Maşallah bereketli olsun afiyetle yiyin kuzum.
Tarz diyorsun yaniMigi hep böyle abla. Aleyna tilki gibi
Ooo sen Karadeniz güzeli olmuşun yaa :) nasıl güzeldir şimdi o taraflar çocuğun filan nerde kız kelebeğim, nasıl insansız
Aha valla bu laflara ben de hemen inanırıminanmamak lazımmış demek ki
Hoşgeldiin, nerelerdeydin :)
Var var tatlı kızsen ne taraftasıın necisin
Ben geldim cancanıım devam :) sen neler yaptın bakalım :)
Yrrim seni komsuu
Oyyy canimm cok sagoll iyiyim evet koydeyim cok sukur iyiyim haftasnu donecegz aktif olamiyorum bu ara sen nasilsin
Eşimin memleketteyiz canımm Sürüklüyorum işte öyle böyle geçiyor zaman Sen nasılsın?
Daha inanır mıyım?Asla! Sen de inanma kuzum canımmm
aynen cancancagizim:) annem geldi o bakiyo şimdi oglana:) ben de çalışmaya devam hava bi acayip değişik sıcak
Cancanimm çok cansın sen yaiyiyim kalkıp kahvaltı hazırlamam lazimmmm sen nasılsın nasıl gidiyor
Günaydın bu arada ☺
Cancanim iyiyim kuzum. Evlatlar babalarının memleketinde geziyorlar. Biz de pazartesi Altınoluk' tayiz inşallah. Sahiller tekrar sıkıntılı hale geldi eşime iptal edelim diyorum kapora verdim olmaz diyor.
Giresun burası. Ağ gerdik öyle tuttuk. Bi de olta gibi birşeyleri vardı onunla da tuttuk. 30 tane vardır
Karadeniz' e bayılıyorum.HayatSevinceGuzel kendim de Ordu kuyum. Burada ablam var yaz için gelmişti. Onun yanına geldim. Yeşil bile gelmiyor burası bana. Ordu daha yeşil. Bugün biraz gezeceğiz
Teşekkür ederim bitanemiyi ben de güzelim, kısa bi tatil sonra iş güç devamSınavda başarılar
Tadını çıkar, biz bi yere kaçmıyoruz kuzum
Oh oh, iyi eğlenceler canım olivim. Ben de iyiyimm, kısa bi tatilden sonra sahalara döndük
İyi ya annen yemek de yapar kv gibi değildirevet evet dikkat edin kendinize ❤
iyi benim deee. Doyur yavru kurtları :)
Günaydınnnn hocam :)
Anladım ablacım. Tadını çıkarın güzel güzel geçsin inşallah Altınoluk
İyi baya maşallah, afiyet olsun ☺
İyiyim kuzu büyük kizimla oyuncak oynuyoruzSelamlar. Nasılsınız kızlar?
Bal0ncuk um çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Mehfam nın da annesi hastalanmış arkadaşlar o yüzden gelemiyor kaç gündür. Dua edelim onun için de inşallah
olive_bluto Zeytinim olanları az çok okudum boşver canımcım dediğin gibi en azından yalandan canım cicimini yemezsin artık. Asıl tavrını öğrenmiş oldun. Takma kendine dert etme. Valla ben de evime bi misafir gelsin kendim yastıksız yatıp ona o yastığı veririm hep öyle oldu zaten. Görümcemin oğlu kaldı bi kaç gün bizde. Çocuk yok ben yastıksız yatıyorum demesine rağmen verdim yastığımı yanında bulunsun gece istersen kullanırsın diye. Kv çok ayıp etmiş.
C Calcifer ateş böceğim nasıl gidiyor tatil? Modunun yükselmesine yardımcı oldu mu?
Elhan HayatSevinceGuzel Jawlensky @Seridina sizler nasılsınız kızlar napıyonuz?
Aman bunlardan kurt değil ancak yavru kedi olur. Akılları fikirleri oyuncakta bir de su da. Şu içiyorlar yemek yemiyorlariyi benim deee. Doyur yavru kurtları :)
Oh oh takılın. Biz de sadece 3 gün takıla bildik. Döndü işine gücüne. Yalnız takılıyorum bendeJudy_K merhaba. Ben kızı uykuya yatırdım. Eşimle takılıyoruz şimdi. Sen nasılsın?
Onun da tadı ayrıOh oh takılın. Biz de sadece 3 gün takıla bildik. Döndü işine gücüne. Yalnız takılıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?