Mizahşörler Çıkmazı

Bal0ncuk çok geçmiş olsun canım, bir an önce normal düzenine döner inşallah annen
kk birinci noteri kv gitti anne geldi sanırım samdannn, keyifler nasıl?
C Calcifer ben de bu kız çok girmiyor diyordum kendi kendime, karadenizlere mi verdin kendini
@Seridina hocam havuz iyi olmuş size de. Tatilde misiniz, hangi şehirdesiniz normalde? :)
Elhan ablacım sen nasılsın, evlatlar nasıllar?
Limonsuzzcay köy güzelii, bitirdin bayramı, ne zaman dönüş?
C Cay6 , HayatSevinceGuzel ve olive_bluto da köyde yada memlekette diye biliyorumm. Naber güzellerr? :)
Jawlensky veeee biricikim, nihalim, gecekuşum sen nasılsın

Giresun'dayım 3 gündür. Cumartesi sabah çıkacağım yola insansız tatil keyfiiii
Ooo sen Karadeniz güzeli olmuşun yaa :) nasıl güzeldir şimdi o taraflar çocuğun filan nerde kız kelebeğim, nasıl insansız
Valla yerim seniler kurban olurumlar havada uçuşuyor ya öyle sanıyordum
Aha valla bu laflara ben de hemen inanırım inanmamak lazımmış demek ki
Merhabalar canlar nasılsıniz uzunca Bi aradan sonra tekrardan ben geldim samdanin kankisi olarak girmek istediğim bu yolda tek tabanca olarak kalan bir kişi olarak tekrar sahalardayjm
Hoşgeldiin, nerelerdeydin :)
kaynana koca muhabbeti yapılıyor mu burda
Var var tatlı kız sen ne taraftasıın necisin
Ben geldim cancanıım devam :) sen neler yaptın bakalım :)

Hoşgeldin
C Cay6 duymasın zaten
Yrrim seni komsuu
Oyyy canimm cok sagoll iyiyim evet koydeyim cok sukur iyiyim haftasnu donecegz aktif olamiyorum bu ara sen nasilsin

Eşimin memleketteyiz canımm ❤ Sürüklüyorum işte öyle böyle geçiyor zaman Sen nasılsın?
Daha inanır mıyım? Asla! Sen de inanma kuzum canımmm

aynen cancancagizim:) annem geldi o bakiyo şimdi oglana:) ben de çalışmaya devam hava bi acayip değişik sıcak

Cancanimm çok cansın sen ya iyiyim kalkıp kahvaltı hazırlamam lazimmmm sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…