Beni de alın aranıza bende oynamak istiyorumİyiyim kuzu büyük kizimla oyuncak oynuyoruz ☺sen nasılsın, bebiş nasıl
Bazen evet. Ama uzun sürdüğünde sıkılıyorum. Bana önereceğim güzel bir dizi var mı? Diziye başlayım diyorumOnun da tadı ayrı ☺
Geçmiş olsun kuzum dikkat et. Gel gel sen de oyna cocuk odasında ayak basacak yer bulabilirsen tabiiBeni de alın aranıza bende oynamak istiyorum
İyiyiz çok şükür. Gece sanırım üstüm ince kalmış midemi üşütmüşüm yatıyorum şimdi demin ağrım vardı ama yatmak iyi geldi. Geçti gibi.
DarkBazen evet. Ama uzun sürdüğünde sıkılıyorum. Bana önereceğim güzel bir dizi var mı? Diziye başlayım diyorum
Bulurum bulurum. Ben bayılırım çocuklarla oynamayaGeçmiş olsun kuzum dikkat et. Gel gel sen de oyna cocuk odasında ayak basacak yer bulabilirsen tabii
Papeli izledimDark
Vis a Via
La casa de papel
Outlander
Amerikan Horror Story
Altered Carbon
Vallahi aklıma şimdilik bunlar geldi ☺
Hoşgeldin,aramıza katılmak için referansa gerek yok,kendini tanıtıp dalabilirsin ,Merhabalar canlar nasılsıniz uzunca Bi aradan sonra tekrardan ben geldim samdanin kankisi olarak girmek istediğim bu yolda tek tabanca olarak kalan bir kişi olarak tekrar sahalardayjm
Migicim çoğu zaman ne dediğini cümlelerden anlamıyorum.
Genel olarak moralin bozukmus ama sen titreyip kendine gelmişsin o anlamı çıkardım doğru mu...
Yazdığını okusana asıl şair ne demek istiyor?
Acele yazdığından mi nedir ama dikkatsiz yazıyorsun haberin olsun.
Outlander uzun. Vis a Vis 4 sezondu sanırım. Bir de eğer sıkılmam diyorsan hint dizileri izleyebilirsin. Onlar gerçekten çok uzunPapeli izledim
Dark ve horror story'yi eledim, Cavidan gibi olmak istemezdim ama bebeğim izler etkilenir
Diğerlerine bi bakacağım. Bana uzun sezonlu olanlar lazım şıp diye bitmesin
aleyna tilkinin askerleriyizMigi hep böyle abla. Aleyna tilki gibi
Ay hint filmleri ve dizilerini hiiiiç sevmem.Outlander uzun. Vis a Vis 4 sezondu sanırım. Bir de eğer sıkılmam diyorsan hint dizileri izleyebilirsin. Onlar gerçekten çok uzun ☺
Hint dizilerini ben de sevmem ama uzun mu uzunAy hint filmleri ve dizilerini hiiiiç sevmem.
Uzun olsun ama güzel olsun. 4 sezon iyi bence.Ragnarok ve into the night izledim yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ama oyalanacak diziler bulmam lazım.
Murder izledin mi? Bi ara ona başlayayım diyordum sen ne diyosun?
Barfi izledin mi:)Ay hint filmleri ve dizilerini hiiiiç sevmem.
Uzun olsun ama güzel olsun. 4 sezon iyi bence.Ragnarok ve into the night izledim yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ama oyalanacak diziler bulmam lazım.
Murder izledin mi? Bi ara ona başlayayım diyordum sen ne diyosun?
Kimin düğünüselam kızlar dügüne çok az kaldi . güzel bir abiyelik elbise bakiyorum Eşim de 1 saatlik giyeceksin diyor pahalıya da vermek istemiyor. ben hala içime sinen bir elbise bulamadim..
eşimin akrabasininKimin düğünü
Outlander ' a başla o zaman.. göbek deligin açık kalmasın ama bazı yerler sansür istiyor bebin etkilenmesinPapeli izledim
Dark ve horror story'yi eledim, Cavidan gibi olmak istemezdim ama bebeğim izler etkilenir
Diğerlerine bi bakacağım. Bana uzun sezonlu olanlar lazım şıp diye bitmesin
Alacağın elbiseyi normal zamanda giyebilecegin şekilde seç...selam kızlar dügüne çok az kaldi . güzel bir abiyelik elbise bakiyorum Eşim de 1 saatlik giyeceksin diyor pahalıya da vermek istemiyor. ben hala içime sinen bir elbise bulamadim..
Benim sonu gelmeyen KPSS sınavım cherryçok şükür henüz sınavım olacak bi kv yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?