Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim kuzu büyük kizimla oyuncak oynuyoruz ☺sen nasılsın, bebiş nasıl
Beni de alın aranıza bende oynamak istiyorum
İyiyiz çok şükür. Gece sanırım üstüm ince kalmış midemi üşütmüşüm yatıyorum şimdi demin ağrım vardı ama yatmak iyi geldi. Geçti gibi.

Geçmiş olsun kuzum dikkat et. Gel gel sen de oyna cocuk odasında ayak basacak yer bulabilirsen tabii

Dark
Vis a Via
La casa de papel
Outlander
Amerikan Horror Story
Altered Carbon
Vallahi aklıma şimdilik bunlar geldi ☺
Papeli izledim
Dark ve horror story'yi eledim, Cavidan gibi olmak istemezdim ama bebeğim izler etkilenir
Diğerlerine bi bakacağım. Bana uzun sezonlu olanlar lazım şıp diye bitmesin

Merhabalar canlar nasılsıniz uzunca Bi aradan sonra tekrardan ben geldim samdanin kankisi olarak girmek istediğim bu yolda tek tabanca olarak kalan bir kişi olarak tekrar sahalardayjm
Hoşgeldin,aramıza katılmak için referansa gerek yok,kendini tanıtıp dalabilirsin ,
Hoş sohbetler

Papeli izledim
Dark ve horror story'yi eledim, Cavidan gibi olmak istemezdim ama bebeğim izler etkilenir
Outlander uzun. Vis a Vis 4 sezondu sanırım. Bir de eğer sıkılmam diyorsan hint dizileri izleyebilirsin. Onlar gerçekten çok uzun

Outlander uzun. Vis a Vis 4 sezondu sanırım. Bir de eğer sıkılmam diyorsan hint dizileri izleyebilirsin. Onlar gerçekten çok uzun ☺
Ay hint filmleri ve dizilerini hiiiiç sevmem.
Uzun olsun ama güzel olsun. 4 sezon iyi bence. Ragnarok ve into the night izledim yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ama oyalanacak diziler bulmam lazım.
Murder izledin mi? Bi ara ona başlayayım diyordum sen ne diyosun?

Hint dizilerini ben de sevmem ama uzun mu uzun Murder ı izlemedim ama ismi tam benlik Bence izle. Hatta ben de izleyeyim onu.

Papeli izledim
Outlander ' a başla o zaman.. göbek deligin açık kalmasın ama bazı yerler sansür istiyor bebin etkilenmesin Genel anlamda çok sürükleyici ben bayılmıştım kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…