Altared carbonun fragmanını izledim. Ooovvvv kız o ne öyleeDark
Vis a Via
La casa de papel
Outlander
Amerikan Horror Story
Altered Carbon
Vallahi aklıma şimdilik bunlar geldi ☺
Evet. Sanırım öyleydi.@Seridina vis a vis dizisine bi baktım da hapishanede geçiyor sanırım. Avlu dizisi burdan mı uyarlanmış?
Ben çok sevmiştimAltared carbonun fragmanını izledim. Ooovvvv kız o ne öyleeçoook ilgimi çekti hemen başlıyorum
Of ps4 ten açmak istedim hangi siteye girdiysem açmadı sinir oldum. Mecbur telefondan bakcam.Ben çok sevmiştim☺İnşallah sen de seversin.
Bir dene bakalımOf ps4 ten açmak istedim hangi siteye girdiysem açmadı sinir oldum. Mecbur telefondan bakcam.
Ordu on numara yer, yaşanır orda yaşlanır daHayatSevinceGuzel kendim de Ordu kuyum. Burada ablam var yaz için gelmişti. Onun yanına geldim. Yeşil bile gelmiyor burası bana. Ordu daha yeşil. Bugün biraz gezeceğiz
Teşekkür ederim cancağızımiyi ben de güzelim, kısa bi tatil sonra iş güç devamSınavda başarılar
Tadını çıkar, biz bi yere kaçmıyoruz kuzum
Oh oh, iyi eğlenceler canım olivim. Ben de iyiyimm, kısa bi tatilden sonra sahalara döndük
İyi ya annen yemek de yapar kv gibi değildirevet evet dikkat edin kendinize ❤
iyi benim deee. Doyur yavru kurtları :)
Günaydınnnn hocam :)
Anladım ablacım. Tadını çıkarın güzel güzel geçsin inşallah Altınoluk
İyi baya maşallah, afiyet olsun ☺
İyiyimm judyiimm karar verdin mi ne izlicenn :)Selamlar. Nasılsınız kızlar?
@Bal0ncuk um çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
@reyyanK nın da annesi hastalanmış arkadaşlar o yüzden gelemiyor kaç gündür. Dua edelim onun için de inşallah
olive_bluto Zeytinim olanları az çok okudum boşver canımcım dediğin gibi en azından yalandan canım cicimini yemezsin artık. Asıl tavrını öğrenmiş oldun. Takma kendine dert etme. Valla ben de evime bi misafir gelsin kendim yastıksız yatıp ona o yastığı veririm hep öyle oldu zaten. Görümcemin oğlu kaldı bi kaç gün bizde. Çocuk yok ben yastıksız yatıyorum demesine rağmen verdim yastığımı yanında bulunsun gece istersen kullanırsın diye. Kv çok ayıp etmiş.
C Calcifer ateş böceğim nasıl gidiyor tatil? Modunun yükselmesine yardımcı oldu mu?
Elhan HayatSevinceGuzel @_Gulnihal_ @Seridina sizler nasılsınız kızlar napıyonuz?
Sade şık ilerde başka yerde giyeceğin şeyler bakabilirsin migi :) çok da yakın değil sanırımselam kızlar dügüne çok az kaldi . güzel bir abiyelik elbise bakiyorum Eşim de 1 saatlik giyeceksin diyor pahalıya da vermek istemiyor. ben hala içime sinen bir elbise bulamadim..
Gell cherry Gell kuzuuGel sarılalım kaderdaş olalımSen de bizdensin
Eşimin yakın akrabası kaynanamın kardeşinin çocuğu evlenıyorOrdu on numara yer, yaşanır orda yaşlanır dafındık yok mu fındık :)
Teşekkür ederim cancağızımyine arttı vakalar Allah kolaylık versin
İyiyimm judyiimm karar verdin mi ne izlicenn :)
Sade şık ilerde başka yerde giyeceğin şeyler bakabilirsin migi :) çok da yakın değil sanırım
Gell cherry Gell kuzuuister misin tatlı yüzlü hafif şeytan bi kv den olsun
bi izle hayran kalırsınHint mi?Kız beğenmiyorum dedim ya. Sadece zita gita diye bi film vardı onu izlemiştim çocukken o kadar.
Kına gecem hazır da dügünü bulamadımBenim tüm düğün elbiselerim öylerestorana özel davetlere doğum günlerine rahatça giyebiliyorum
Şık bir takım alsan da olabilir, normal zamanda da giyersin hemKına gecem hazır da dügünü bulamadım
Şık bi pantolon ceket de yapabilirsin migii :))Eşimin yakın akrabası kaynanamın kardeşinin çocuğu evlenıyor
yanıyoruuz Mehlikaam çok sıcakkk :S şimdi gördüm ben yazınııSelam kızlar, nasılsınız ❤
Selamlar. Nasılsınız kızlar?
@Bal0ncuk um çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
@reyyanK nın da annesi hastalanmış arkadaşlar o yüzden gelemiyor kaç gündür. Dua edelim onun için de inşallah
olive_bluto Zeytinim olanları az çok okudum boşver canımcım dediğin gibi en azından yalandan canım cicimini yemezsin artık. Asıl tavrını öğrenmiş oldun. Takma kendine dert etme. Valla ben de evime bi misafir gelsin kendim yastıksız yatıp ona o yastığı veririm hep öyle oldu zaten. Görümcemin oğlu kaldı bi kaç gün bizde. Çocuk yok ben yastıksız yatıyorum demesine rağmen verdim yastığımı yanında bulunsun gece istersen kullanırsın diye. Kv çok ayıp etmiş.
C Calcifer ateş böceğim nasıl gidiyor tatil? Modunun yükselmesine yardımcı oldu mu?
Elhan HayatSevinceGuzel @_Gulnihal_ @Seridina sizler nasılsınız kızlar napıyonuz?
Ne oldu ?Ayy Judym eşime kalsa ben çok hassasımBu gün kızdırdı beni yine eşim. Uğraşamıyorum artık. Sinir beni bastı
İlk 10-15 dk izleye bildimBir dene bakalım ☺
Karar verdim carbon mu ne onu izlicem ama şu an mastershef izliyorumOrdu on numara yer, yaşanır orda yaşlanır dafındık yok mu fındık :)
Teşekkür ederim cancağızımyine arttı vakalar Allah kolaylık versin
İyiyimm judyiimm karar verdin mi ne izlicenn :)
Sade şık ilerde başka yerde giyeceğin şeyler bakabilirsin migi :) çok da yakın değil sanırım
Gell cherry Gell kuzuuister misin tatlı yüzlü hafif şeytan bi kv den olsun
Denerim canım çok sağolbi izle hayran kalırsın
Teşekkür ederim ablacığımKaradeniz' e bayılıyorum.Dogu Karadeniz' i görmek nasip olur inşallah bize de. Keyifli saglikli tatiller kalsifirim.
İzle de fikrini söyle Judyİlk 10-15 dk izleye bildimiş çıktı kaldı. Baya fantastik ama
Karar verdim carbon mu ne onu izlicem ama şu an mastershef izliyorum
Denerim canım çok sağol
olive_bluto ah canım yaa ne yaptı gene annesi konusu mu?
Camım sıkıldı eşim kuzum uykuda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?