Sanırım bunu hatırladım. Kocası dolapta uyuyan mi?Ya bakın bir de bir üye vardı. Kadının iki ayrı hesabı vardı ve ikisinde de zıt kişilikler olarak davranıyordu. Ben o üyeden çok korkmuştum.
Onu hatırlamıyorum ama birinde hemşireydi birinde avukat. Hatta eşi de savcıydı.Sanırım bunu hatırladım. Kocası dolapta uyuyan mi?
Hmmm yok benim dediğim o değil, ama şu an korktum ben deOnu hatırlamıyorum ama birinde hemşireydi birinde avukat. Hatta eşi de savcıydı.
Maşallah canım. 1yaşına kadar herkese benziycek o her ay birinizeMinik dana babaya benziyor bi gözleri benden almış o kadar :)
Göz rengi halen oturmadı bi umut abisi gibi (koyu kahve hatta resmen siyah gozleri var :) )olsun dedim ama ela gibi duruyor bakalım..
Ahhh benim zamanlarımda daha yoğundu hiç çıkamıyordum.
Sağlığın el verdiği müddetçe gez yürüyüş yap doğa ile iç içe ol bacım ben özledim yeşilliğin arasında yürümeyi
Gezmeye gitmek yerine herife yalvarıyorum ormanlık yeşillik bi alana götür beni diye..
Şehrin yoğunluğundan çok yalnızlığa ihtiyacı oluyor insanın doğurunca
Ben de çok korkmuştum.Hmmm yok benim dediğim o değil, ama şu an korktum ben de
O üye kim ki ya bu kk da ne olaylar varmış haberimiz yokBen de çok korkmuştum.
Onu ben de hatırlıyorumO üye kim ki ya bu kk da ne olaylar varmış haberimiz yok
Mugeyi buldum gerçekten kalemi iyi birçok konu açmış en son 2017 de görülmüşbelki hala aramızda başka bir nickle
Belki de ama ben yazım tarzı ona benzeyen başka bir üyeye rastlamadım. Burada olsa muhtemelen biri tanırdı.O üye kim ki ya bu kk da ne olaylar varmış haberimiz yok
Mugeyi buldum gerçekten kalemi iyi birçok konu açmış en son 2017 de görülmüşbelki hala aramızda başka bir nickle
Ben de sendenim JudyimHayırlı geceler kızlar. Nasılsınız? Gelemedim dün yoğundum
Herşey yolunda mı?
Melegiim, görmedim meleğim ya..İyim sericiim bu ara herkes ban'a koşuyorben de öpüyorum eğer gidersen
Bayram bitti bizim misafir bitmedi gülnihalım
Reiiis sana üstte yazdım görmediinnn diinn
Tadını çıkar suanlarin reis :) bol bol uyu meselaMaşallah canım. 1yaşına kadar herkese benziycek o her ay birinizegözler ben gözlemlediğim kadarıyla çoğu yeni doğanlarda ela oluyor. Sonralarda değişiyor sanırım :)
Sağlığım el veriyor çok şükür de dışarısını pek sağlıklı bulmuyorum. Neyseki bahçeli evdeyiz ağaçlar yeşillik falan var zateno yüzden hergün bahçede yürüyüş yapıyorum ama gönül isterdi tabi eski virüssüz dönemler olsa da gönlümüzce gezsek eğlensek. Bi tek kontrolleri iple çekiyorum.
Melegiim, görmedim meleğim ya..
Tadını çıkar suanlarin reis :) bol bol uyu mesela
Günaydın samdan reisim yanımda ki vıngırdaklar uyandırdıgünaydın reis bugün birinci sensin
ikinci de benim
Günaydın samdan reisim yanımda ki vıngırdaklar uyandırdı
Yoksa güzel bi rüya görüyordum
Malum herif nöbette bizde üçümüz yattık bebelerle
Rüyamda johnny deppi gördüm ama saçlar daha gri
Güya bende ona yürüyormuşum ve adam bildiğin istanbul türkçesi ile konuşuyor
Alt yazı değil ha direk kendi konuşuyor
Adam duygularımı fark edip daha küçüksün olmaz deyip gülümsüyor
Resmen adamı zorluyordum hayır küçük değilim diye
Şaka gibi rüya
Yatak olayı çok kötü ya bizde de var aynı durum anca yağlaya ballaya kendi odasına götürüyoruz yoksa yapışkan benim yavru direk yapışıp sarılır öyle uyurAllah canlarını sağ etsin reisim. bu zamanları zor olur ama sonra inşallah kendi kendilerine oyalanirlarken sen rüyadan rüyaya atlarsin:)
benimki de benle yatiyo babasini kovuyo yatirmiyokendi odasına atsam iyi olcak
Ya aşkta yaş mi olur hem erkeğin büyüğü makbuldür öyle deme yaama cidden jonny için fazla küçük değil misin ya
çok ilginç bi ruyaymis Türkçe dublajli falanhayır olsun reisim
Yatak olayı çok kötü ya bizde de var aynı durum anca yağlaya ballaya kendi odasına götürüyoruz yoksa yapışkan benim yavru direk yapışıp sarılır öyle uyur
Ya aşkta yaş mi olur hem erkeğin büyüğü makbuldür öyle deme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?