Mizahşörler Çıkmazı

Maşallah canım. 1yaşına kadar herkese benziycek o her ay birinize gözler ben gözlemlediğim kadarıyla çoğu yeni doğanlarda ela oluyor. Sonralarda değişiyor sanırım :)
Sağlığım el veriyor çok şükür de dışarısını pek sağlıklı bulmuyorum. Neyseki bahçeli evdeyiz ağaçlar yeşillik falan var zaten o yüzden hergün bahçede yürüyüş yapıyorum ama gönül isterdi tabi eski virüssüz dönemler olsa da gönlümüzce gezsek eğlensek. Bi tek kontrolleri iple çekiyorum.

O üye kim ki ya bu kk da ne olaylar varmış haberimiz yok
Mugeyi buldum gerçekten kalemi iyi birçok konu açmış en son 2017 de görülmüş belki hala aramızda başka bir nickle
Onu ben de hatırlıyorum

O üye kim ki ya bu kk da ne olaylar varmış haberimiz yok
Mugeyi buldum gerçekten kalemi iyi birçok konu açmış en son 2017 de görülmüş belki hala aramızda başka bir nickle
Belki de ama ben yazım tarzı ona benzeyen başka bir üyeye rastlamadım. Burada olsa muhtemelen biri tanırdı.

İyim sericiim bu ara herkes ban'a koşuyor ben de öpüyorum eğer gidersen

Bayram bitti bizim misafir bitmedi gülnihalım

Reiiis sana üstte yazdım görmediinnn diinn
Melegiim, görmedim meleğim ya..
Tadını çıkar suanlarin reis :) bol bol uyu mesela

Rüyamda johnny deppi gördüm ama saçlar daha gri
Güya bende ona yürüyormuşum ve adam bildiğin istanbul türkçesi ile konuşuyor
Alt yazı değil ha direk kendi konuşuyor
Adam duygularımı fark edip daha küçüksün olmaz deyip gülümsüyor
Resmen adamı zorluyordum hayır küçük değilim diye
Şaka gibi rüya

Günaydın samdan reisim yanımda ki vıngırdaklar uyandırdı
Yoksa güzel bi rüya görüyordum
Malum herif nöbette bizde üçümüz yattık bebelerle

Allah canlarını sağ etsin reisim. bu zamanları zor olur ama sonra inşallah kendi kendilerine oyalanirlarken sen rüyadan rüyaya atlarsin:)

benimki de benle yatiyo babasini kovuyo yatirmiyo kendi odasına atsam iyi olcak

ama cidden jonny için fazla küçük değil misin ya

çok ilginç bi ruyaymis Türkçe dublajli falan hayır olsun reisim

Allah canlarını sağ etsin reisim. bu zamanları zor olur ama sonra inşallah kendi kendilerine oyalanirlarken sen rüyadan rüyaya atlarsin:)

benimki de benle yatiyo babasini kovuyo yatirmiyo kendi odasına atsam iyi olcak
Yatak olayı çok kötü ya bizde de var aynı durum anca yağlaya ballaya kendi odasına götürüyoruz yoksa yapışkan benim yavru direk yapışıp sarılır öyle uyur

Yatak olayı çok kötü ya bizde de var aynı durum anca yağlaya ballaya kendi odasına götürüyoruz yoksa yapışkan benim yavru direk yapışıp sarılır öyle uyur

bizim de ağlaya ağlaya odasına transfer olması lazım ya. bu ay geçsin de artık önümüzdeki ay halletmem lazım. bezi de yeni bıraktı üst üste gelmesin

Ya aşkta yaş mi olur hem erkeğin büyüğü makbuldür öyle deme ya

o ne kız öyle hasta bakıcı gibi olursun 10 seneye kadar. erkeğin büyüklüğü de önemli burda

bence çıtırlara yönel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…