Nasılsın limonsuzum? Herşey yolunda mı?
Hoşbuldum balım nasılsınCanım Limonsuzz hoşgeldiinnOhh valla baya kaldınız sıcaklardan kurtuldunuz orda :)
İyim canım oturuyorum sen nasılsınNasılsın limonsuzum? Herşey yolunda mı?
Nolmuş ne kaçırdımOyy neler olmuş burada ☺
Muhabbet baya ilerlemiş anlamında yazdım CalciNolmuş ne kaçırdım
Alt üst ettik orayı artık tekrara döner ve de ifşa yaMuhabbet baya ilerlemiş anlamında yazdım CalciBugün diğer topikte biraz fazla kaldım ya
Benim kafam allak bullak oldu. Olaylara Fransız kaldım.Alt üst ettik orayı artık tekrara döner ve de ifşa ya
Sen daha yenisin annem yorma kafanı bu girdapta kaybolursunBenim kafam allak bullak oldu. Olaylara Fransız kaldım.
Vallahi cayır cayır yazıyoruz da umarım bir sorun çıkmazAlt üst ettik orayı artık tekrara döner ve de ifşa ya
Ay evet ya şu şöyle diyorum duzeltiyorsunuz buldum bu böyle diyorum i-ih o da değil diyorsunuz. Ne yapacağımı şaşırdım elimde bir leylak menekşe var başka da bildiğim yokSen daha yenisin annem yorma kafanı bu girdapta kaybolursun
Toptan gideceğiz. Beni ararsanızVallahi cayır cayır yazıyoruz da umarım bir sorun çıkmaz
Neler yaşadık nelerAy evet ya şu şöyle diyorum duzeltiyorsunuz buldum bu böyle diyorum i-ih o da değil diyorsunuz. Ne yapacağımı şaşırdım elimde bir leylak menekşe var başka da bildiğim yok
Merhaba akşam yemeğim narsistti, midemi çok doldurdu. Durmadan yemek yiyorum hepsi çok narsist. Soda içtim başedemedi. Karpuz yedim narsistliği geçmedi. Ne önerirsiniz
Af buyur gardaş?Merhaba akşam yemeğim narsistti, midemi çok doldurdu. Durmadan yemek yiyorum hepsi çok narsist. Soda içtim başedemedi. Karpuz yedim narsistliği geçmedi. Ne önerirsiniz
Merhaba, hoşgeldin,biraz mola ver yeme işineMerhaba akşam yemeğim narsistti, midemi çok doldurdu. Durmadan yemek yiyorum hepsi çok narsist. Soda içtim başedemedi. Karpuz yedim narsistliği geçmedi. Ne önerirsiniz
Ben sizin dili bilmiyor. Ben anlamıyorMerhaba akşam yemeğim narsistti, midemi çok doldurdu. Durmadan yemek yiyorum hepsi çok narsist. Soda içtim başedemedi. Karpuz yedim narsistliği geçmedi. Ne önerirsiniz
Geyik bölümünde açılan konu yüzünden toplu gider miyiz diye düşünüyoruz. Bu arada hatırlatayım nerdeyse 1aydan fazladır banlanmadımnaptınız siz yayaramazlık peşinde misiniz. vay arkadaş bi fırsat buldu mu hemen ban ban ban. ne var bu banda koşa koşa gidiyonuz
açlıkla narsisti terbiye etmek??
Ben sizin dili bilmiyor. Ben anlamıyor
Herkesin bir şeyi narsist çıkıyor benim de yemeğim çıksın dedim mizah niyetineMerhaba, hoşgeldin,biraz mola ver yeme işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?