Merhaba küt diye giren reis hosgelmissinYa aslında çok yemedim, narsist kelimesini kullanmak için zemin olsun dedimAranıza küt diye girmenin güzel bir yolu gibi geldi
Reis bu arkadaş eski üye diyew açmışsın kollarını. Teste tabi tutacak mısın. Yoksa halayın bir tarafından tutsun muMerhaba küt diye giren reis hosgelmissin
Yok reis eskiler kalbimizdeReis bu arkadaş eski üye diyew açmışsın kollarını. Teste tabi tutacak mısın. Yoksa halayın bir tarafından tutsun mu
Dedi daha 1 yıllık bile üye olmayan ReisYok reis eskiler kalbimizde
Küt diye giren reis gel kız sarilam
Bana beles o yuzdenDedi daha 1 yıllık bile üye olmayan Reis
Hakikaten biz seni niye teste tabi tutmadık. Yoksa biz seni teste tabi tutarken sen bizi mi teste tabi tuttun. Reis senden karışık sinyaller alıyorum
o kadar rahatsız ediyorsa bence yönetime şikayet et. Beni bu kadar taciz edene karşı toleranslı davranmam ben mesela. Sonuçta Kazen ile de konuştunBana beles o yuzden
Erkek demişlerdi şükür ki o durumu atlattık, yani ondan başka büyük bi sabır testi olamaz bence
Yengeç anası diye bi üye var yahu nereye yorum yapsam hatun ya göz emojisi atıyor ya da gözüm üstünde yazıyor özelden mesaj atıyor erkeksin falan diye
Alt tarafı bi forum allah aşkına bu kadar ciddiye almaya lüzum var mio kadar rahatsız ediyorsa bence yönetime şikayet et. Beni bu kadar taciz edene karşı toleranslı davranmam ben mesela. Sonuçta Kazen ile de konuştun
öyle dedin dedin en son gittiğinde nolduğunu kendin gördün. Sen ciddiye almıyorsun ama sen almadıkça saçma sapan hareketlere girişiyorlar. o yüzden dedim. Burada anonim olarak rahat takılmayacaksam ne anlamı var burada yazışmanın. O yüzden Sanal zorbalıktan hoşlanmıyorum reisAlt tarafı bi forum allah aşkına bu kadar ciddiye almaya lüzum var mi
ÇıktıVallahi cayır cayır yazıyoruz da umarım bir sorun çıkmaz
Çokzeldi ama,şok oldum kapı duvarDua et uyarı aldık sadece
Anahtarları nerden buldun. kim verdi anahtarları sana ??Selamsız girdim pardonGünaydın,güzel günler
Kim ne yaparsa yapsın reis reelde nihayetinde hepimizin ayrı ayrı hayatı var. Gerçek hayatta kalkıp iki çift kelime etmeyi bilmeyen burada bülbül gibi şakıyor ne yapayım şımdı yani gel de sen soyle:)öyle dedin dedin en son gittiğinde nolduğunu kendin gördün. Sen ciddiye almıyorsun ama sen almadıkça saçma sapan hareketlere girişiyorlar. o yüzden dedim. Burada anonim olarak rahat takılmayacaksam ne anlamı var burada yazışmanın. O yüzden Sanal zorbalıktan hoşlanmıyorum reis
Ama mune haklıydı. Devam etseydi saçma bir yere giderdi. Buradaki hatunlar çok meraklı zaten. Milleti ifşa etmeye başlarlardıÇokzeldi ama,şok oldum kapı duvar
Biz yana yana,döne döne ölelim dedik
Herkesin hayatına kimse karışamazKim ne yaparsa yapsın reis reelde nihayetinde hepimizin ayrı ayrı hayatı var. Gerçek hayatta kalkıp iki çift kelime etmeyi bilmeyen burada bülbül gibi şakıyor ne yapayım şımdı yani gel de sen soyle:)
Hatta benden en uzak ornek olan sitare ...
Elalem deli dil döktü iyi olsun mutlu olsun diye (bende dahil) sonuç ortada.. :)
Şimdi ben bu kişiyi ciddiye alsam ne almasam ne ?bana faydasimi var hayır..
Ne gerek..
Elbette ki siber zorbalığa bende karşıyım ama kâle alınacak var alınmayacak var..
Bi de dedim ya sanal alemi o kadar dert edecek olsam burada ne kendi hayatımdan bahsederim ne foto koyarim. İfşa olacağım kaygısı taşır ona buna sataşır sonra pusardim başkaları gibi..
Rahatsız olan varsın yönetime, yönetim de bana.
Hakli ama eğleniyordukAma mune haklıydı. Devam etseydi saçma bir yere giderdi. Buradaki hatunlar çok meraklı zaten. Milleti ifşa etmeye başlarlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?