O Manolya amaAy evet ya şu şöyle diyorum duzeltiyorsunuz buldum bu böyle diyorum i-ih o da değil diyorsunuz. Ne yapacağımı şaşırdım elimde bir leylak menekşe var başka da bildiğim yok
Herkesin bir şeyi narsist çıkıyor benim de yemeğim çıksın dedim mizah niyetineİyakşamlar
Geyik bölümünde açılan konu yüzünden toplu gider miyiz diye düşünüyoruz. Bu arada hatırlatayım nerdeyse 1aydan fazladır banlanmadım
Ben de çok ve karışık yedim,benim midem de pek iyi değil şuan,sodayi iyi hatırlattin soda içeyim ben deHerkesin bir şeyi narsist çıkıyor benim de yemeğim çıksın dedim mizah niyetineİyakşamlar
Ya aslında çok yemedim, narsist kelimesini kullanmak için zemin olsun dedimiyi yaptın hoşgeldin:)
kız bu sıcakta bu kadar şeyi nasıl yedin bana onu anlat
O zaman Haydi halaya hakimim. Kaymakam (şu ceylandan esinlenilen topik mi:)
yeme zaten "ban yeme halay çek" sloganimiz unutma basgan
Bizim kapımız herkese açık. Hoşgeldin sefalar getirdinYa aslında çok yemedim, narsist kelimesini kullanmak için zemin olsun dedimAranıza küt diye girmenin güzel bir yolu gibi geldi
Hoşgeldin canımYa aslında çok yemedim, narsist kelimesini kullanmak için zemin olsun dedimAranıza küt diye girmenin güzel bir yolu gibi geldi
Yanıyorum limonsuzum benn, yanıyoruumm ama bugün daha iyi :))Hoşbuldum balım nasılsın ☺ evet ya baya iyi oldu serin serin
İyim canım oturuyorum sen nasılsın ☺ çok şükür herşey yolunda ☺
Ben de bir soda alayımYa aslında çok yemedim, narsist kelimesini kullanmak için zemin olsun dedimAranıza küt diye girmenin güzel bir yolu gibi geldi
Halay bizim olmazsa olmazımız :) sen de yer seç kız kendine hem mide erirÇay çekirdek eşliğinde dedikodu yapılacak ortam ama biz muhabbet edelim halaya eklenip diyar diyar gezmeyelim
Bu halay hoşgeldin halayı. Sıkıntı yok merak etmeÇay çekirdek eşliğinde dedikodu yapılacak ortam ama biz muhabbet edelim halaya eklenip diyar diyar gezmeyelim
Yarım Limon+tuz+soda olala! Soğuk soğuk iyi gider. Hoş buldumYanıyorum limonsuzum benn, yanıyoruumm ama bugün daha iyi :))
Ben de bir soda alayımhoşgeldin ☺
Halay bizim olmazsa olmazımız :) sen de yer seç kız kendine hem mide erir
oldu oldu
tatilde o canmElhan ablacııım nerelerdesin, tatilde misin hâlâ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?