Mizahşörler Çıkmazı

ay suriyeliler yorum yapmak istemiyorum banlanmamak adına
bir daha gelsen keşke.. senin keşfetmediğin nerelere götürürüm varyaaaaaaa

6 ay bekle acele etme kız benim 1 bucuk yıl oldu hala baslayamadim
Işe başlayacağım reis acil toparlanma lazım korse korse bi yere kadar 72 doğum yaptım şuan 58im fakat bu kilo verme ile olacak iş değil göbek keşkül gibi duruyor onu düzeltmek lazım

Işe başlayacağım reis acil toparlanma lazım korse korse bi yere kadar 72 doğum yaptım şuan 58im fakat bu kilo verme ile olacak iş değil göbek keşkül gibi duruyor onu düzeltmek lazım
reis 58 kısa sürede iyi... sendede benim gibi göbek var demek ki.. bende 54 oldum mu göbek ortada geziyorum diğer yerler sağlam duruyor... göbek bölgesi çalışmak gerek ama işte sen yeni anneciksin

herkes bunu soruyor.. biri daha geçenlerde bana burda demişti hataylılar neden çay bardağında kahveyi içiyor diye
eskiden kupa bardaklarda içerlermiş zamanla çaya düşmüş
Allaha şükür
Belediyenin dinlenme tesisindeyim turk kahvesi alayım dedim
Süvari mi dedi
Bende sandım ki farklı bi aroma koyuyorlar
Olur süvari olsun dedim
Çay bardağında kahve geldi
Dedim heralde kahve bardakları kalmamış
Meğersem böyle içilirmis burada

Ben ölem o zaman 70 le doğum yaptım su an 65 im bir donem vermiştim ama pandemide geri aldım sadece göbek de çıkmadı anladın sen

kahve bardakları kalmamış ölecem yaaa
yaaaa bir daha yolun düşerse.. yada tayin felan beklerim valla

reis 58 kısa sürede iyi... sendede benim gibi göbek var demek ki.. bende 54 oldum mu göbek ortada geziyorum diğer yerler sağlam duruyor... göbek bölgesi çalışmak gerek ama işte sen yeni anneciksin
Kıyafetlerin içine giriyorum sorun yok formaya da giriyorum o da tamam ama koşmak büyük dert
Yahut gömleği iliklerken karin bölgesinde ki kumaşı çektirerek iliklemek sıkıntı
Bakalım eğer çaresi yoksa devamke korseye..
Doğuran kadınlarda kilo falan yok bacım bol ödem var
Ödem attım bende çok
Bi de bu süt diyet araya girince hepten düştüm

sizin işte yorucu... sen öyle yada böyle eritirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…