- 12 Haziran 2019
- 19.750
- 121.813
- 598
- 37
oooo neler neler kaçırdın kuzu. Geyik sayfasında kimler geldi kimler geçti ye bakben yine yeniden ne kaçırdım looooooğğğ
Senin ki yağ yağ ne etiO odem değil yavrum et et
Doğumdan çıkalı 1 buçuk yıl olmuş odem mi kalır yavru kusum
beğenmedik hiç bir gelmiş geçmiş kalmadı
Mekik vs tehlikeli denmiş ondan içim rahat etmedi spor falan yapamadım anca yürüyüş o kadar.Gsyabk reis bi tanıdık sezaryen göbeğini platesle eritmişti benim yaptığım hareketler var ama sonuç alayım öyle yazarım. İçinde mekikte var.
Buarada ne iş yapıyorsun?
Aramızda suriyeli yok dimi şikayet falan etmesinlersen birde bana sor.... Allahımzor tutuyorum kendimi yazmamak için
yo yo yo banlanmayacam yo yo yo
Leslie yap reis ise yarar bacaklardaBacaklarim cok kalin ya eşim cillop gibisin diyor ama ben beğenmiyorum kadin dediğin balik etli olur diyor sinir oluyorum çıtı pıtı olmak daha cok hoşuma gidiyor.
Kadin kadın değil de çıtır kiz olmak istiyorum.
Leslie yap reis ise yarar bacaklarda
Lafım suriyelilere değil pisliğesen birde bana sor.... Allahımzor tutuyorum kendimi yazmamak için
yo yo yo banlanmayacam yo yo yo
Ya canım çayırı ne hale getirdiler. üzüüyor insanAşırı irite oluyor insan vallahi ...
Polis mi? Vaaauvv çok havalıMekik vs tehlikeli denmiş ondan içim rahat etmedi spor falan yapamadım anca yürüyüş o kadar.
Sonuç alırsan yaz evde var plates topu. Işe yarasın da bol bol yuvarlanirim artık. Polisim reis
Reis neden polis olduğunu baştan söylemedin senMekik vs tehlikeli denmiş ondan içim rahat etmedi spor falan yapamadım anca yürüyüş o kadar.
Sonuç alırsan yaz evde var plates topu. Işe yarasın da bol bol yuvarlanirim artık. Polisim reis
lafım bizzat onlaraLafım suriyelilere değil pisliğe
Ya canım çayırı ne hale getirdiler. üzüüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?