Mizahşörler Çıkmazı

ay suriyeliler yorum yapmak istemiyorum banlanmamak adına
bir daha gelsen keşke.. senin keşfetmediğin nerelere götürürüm varyaaaaaaa
Evimin önünde boş arsa var. Suriyeli piknik alanı gibi. Sürekli mangal sürekli piknik. Gına geldi. Beni bu konuda en iyi C Cay6 anlar

Gsyabk reis bi tanıdık sezaryen göbeğini platesle eritmişti benim yaptığım hareketler var ama sonuç alayım öyle yazarım. İçinde mekikte var.
Buarada ne iş yapıyorsun?
Mekik vs tehlikeli denmiş ondan içim rahat etmedi spor falan yapamadım anca yürüyüş o kadar.
Sonuç alırsan yaz evde var plates topu. Işe yarasın da bol bol yuvarlanirim artık. Polisim reis

Evimin önünde boş arsa var. Suriyeli piknik alanı gibi. Sürekli mangal sürekli piknik. Gına geldi. Beni bu konuda en iyi C Cay6 anlar
sen birde bana sor.... Allahımzor tutuyorum kendimi yazmamak için
yo yo yo banlanmayacam yo yo yo

Leslie yap reis ise yarar bacaklarda

Evet cnm orasi oyle hakikaten surekli koku gelir kalabalk ses olur
Bizimdr karsi binanin terasnda yapiyorlar surekli ya

Mekik vs tehlikeli denmiş ondan içim rahat etmedi spor falan yapamadım anca yürüyüş o kadar.
Sonuç alırsan yaz evde var plates topu. Işe yarasın da bol bol yuvarlanirim artık. Polisim reis
Polis mi? Vaaauvv çok havalı e o zaman her hareketi biliyorsundur mekik çekmişsindir önceden. Ben ilk defa yaptığım için yarım mekikle başladım. Plates hiç yapmadım ama.

Reis neden polis olduğunu baştan söylemedin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…