Iste bende platesi videoda ki hareketlerle yaptım lakin şuan yapılır mı yapılsa sorun yaratir mi korkum var ağır birşey kaldırınca belli bi süre sızlama hissediyorum hafiftenPolis mi? Vaaauvv çok havalıe o zaman her hareketi biliyorsundur mekik çekmişsindir önceden. Ben ilk defa yaptığım için yarım mekikle başladım. Plates hiç yapmadım ama.
Biliyorlardı reis ..Reis neden polis olduğunu baştan söylemedin sen
Tatlım senin için erken olabilir tabi. Bilen birine danış tehlikeli olmasınIste bende platesi videoda ki hareketlerle yaptım lakin şuan yapılır mı yapılsa sorun yaratir mi korkum var ağır birşey kaldırınca belli bi süre sızlama hissediyorum hafiften
oooo neler neler kaçırdın kuzu. Geyik sayfasında kimler geldi kimler geçti ye bak
Kapının altında buldum,çıkarken de oraya biraktimAnahtarları nerden buldun. kim verdi anahtarları sana ??
kız niye konunu kapatacaksin merak ettimDenk geldikçe yapıştırıyorum bunu
Biliyorlardı reis ..
Sen görmemişsin
Miraba serom seni ben cok seviyorumMiraba
Biliyorum sana beğenmedim atanlara bende beğenmedim atıyorum diye demiMiraba serom seni ben cok seviyorum
Miraba
İyi diyek iyi olan inşallah samdanımoooo sero sero hoşgeldin tatlısı naber
Gsyabk canım 6 aydan önce yapma. karın kasları yerine gelip birlesmeden yaparsan sezeryandan acısından öte kaslar ayrik kalır hep göbek olur:)
Yok kiz beğenme takıntım yok yorumların cok hoşuma gidiyor mukemmelsin ondanBiliyorum sana beğenmedim atanlara bende beğenmedim atıyorum diye demi
Benim reis :)
Hoşbuldum asayiş reisMerhaba küt diye giren reis hosgelmissin
Lan burda da beğenmedimi yedim senin yüzündenYok kiz beğenme takıntım yok yorumların cok hoşuma gidiyor mukemmelsin ondan
yahu sen hayrettini görmüşsün johnny depp degil..Rüyamda johnny deppi gördüm ama saçlar daha gri
Güya bende ona yürüyormuşum ve adam bildiğin istanbul türkçesi ile konuşuyor
Alt yazı değil ha direk kendi konuşuyor
Adam duygularımı fark edip daha küçüksün olmaz deyip gülümsüyor
Resmen adamı zorluyordum hayır küçük değilim diye
Şaka gibi rüya
Tamam reis zorlamayım kendimi..oooo sero sero hoşgeldin tatlısı naber
Gsyabk canım 6 aydan önce yapma. karın kasları yerine gelip birlesmeden yaparsan sezeryandan acısından öte kaslar ayrik kalır hep göbek olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?